1.Arkadaslar bircok teknik vardir.Sizin yapacaginiz sizin icin en iyisini bulmak.Fakat bu tekniklerden bazilari olurki %80lik bir kisma hitap eder.Benim buldugum teknihgn ustune koyup kendinizi gelistirebilirsiniz.
2.En onemli etkenlerden biri sabah uyandiktan 1.5 saat sonrasi telekinezi yapmaktir.Neden?Cunku sabah dikkatimizidagitacak olaylar beynimize depolanmaz.Sabah musait olmayanlar icin kendi teknigimi anlatmaya basliyim.
3.Kapak yaparken tum konsantrasyonunuzu kapaga verin.
4.Akliniza bir dusunce geldimi (teknik burada devreye giriyor) kimileri dusunceyi bir topa benzetir beyninide krampona.Dusunceyi topla birlikte sutlar.Benim teknigim ise bundan farkli olarak beyninizi dusumcelerinizi ve kapagi oval bir elektrik kalkaninin icinde olarak gorun.Eger bir dusunce bu 3lunun arasina girerse kalkaninininizi disariya dogru acip kapatin.Akliniza gelen bu dusuncenin elektrik kalkani sayesinde yok oldugunu dusunun ve kapaga odaklanmaya devam edin.(surekli enerji kalkanini dusunmeyin kalkan zor zamaninizda yani dusunce geldiginde kullanin.Cunku buda bir dusunce.Benim metodum dusunce ile dusunceyi yok etmek.)
Bu tamamen bana dayali bir tekniktir.Alinti yapacak olanlae cnear688den alintidir yazsin lutfen.Bir tesekkuru esirgemeyin.Sizlere yardimci olabildiysem ne mutlu bana.İyi telekineziler