Artik kapak yaparken zihniniz dagilmiyacak

Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
cnwar688
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Artik kapak yaparken zihniniz dagilmiyacak

Okunmamış mesaj gönderen cnwar688 »

Merhaba arkadaslar.Biliyorum forumda yeniyim.Size yasadigimiz en buyuk sorunlardan biri olan konsantrasyon bozuklugu icin buldugum teknigi anlaticam.
1.Arkadaslar bircok teknik vardir.Sizin yapacaginiz sizin icin en iyisini bulmak.Fakat bu tekniklerden bazilari olurki %80lik bir kisma hitap eder.Benim buldugum teknihgn ustune koyup kendinizi gelistirebilirsiniz.
2.En onemli etkenlerden biri sabah uyandiktan 1.5 saat sonrasi telekinezi yapmaktir.Neden?Cunku sabah dikkatimizidagitacak olaylar beynimize depolanmaz.Sabah musait olmayanlar icin kendi teknigimi anlatmaya basliyim.
3.Kapak yaparken tum konsantrasyonunuzu kapaga verin.
4.Akliniza bir dusunce geldimi (teknik burada devreye giriyor) kimileri dusunceyi bir topa benzetir beyninide krampona.Dusunceyi topla birlikte sutlar.Benim teknigim ise bundan farkli olarak beyninizi dusumcelerinizi ve kapagi oval bir elektrik kalkaninin icinde olarak gorun.Eger bir dusunce bu 3lunun arasina girerse kalkaninininizi disariya dogru acip kapatin.Akliniza gelen bu dusuncenin elektrik kalkani sayesinde yok oldugunu dusunun ve kapaga odaklanmaya devam edin.(surekli enerji kalkanini dusunmeyin kalkan zor zamaninizda yani dusunce geldiginde kullanin.Cunku buda bir dusunce.Benim metodum dusunce ile dusunceyi yok etmek.)
Bu tamamen bana dayali bir tekniktir.Alinti yapacak olanlae cnear688den alintidir yazsin lutfen.Bir tesekkuru esirgemeyin.Sizlere yardimci olabildiysem ne mutlu bana.İyi telekineziler :)
Her basarinin basi İNANMAK.Sen inaniyor musun?

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Artik kapak yaparken zihniniz dagilmiyacak

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Gerçekten çok teşekkür ederim güzel bir teknikmiş :)
Bende düşüncelerimi saydam bir pencere olarak düşünüyordum ve hepsinin kırılarak kaybolduğunu düşünüyordum
Bu teknikte gayet güzel bir teknik denemek lazım
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.