Enerji Meditasyonu

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerji Meditasyonu

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Merhaba değerli forum sakini üyeleri benim son zamanlarda araştırıp denemiş olduğum bir meditasyon tekniğini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Gerçekten de işe yarıyor eğer sizde anlattıklarımı birebir yaparsanız değişimi inşaAllah görüceksiniz

Şimdi Başlıyoruz.
Öncelikle bende hep alışkanlık olduğu için söylüyorum bu işlere her zaman dua okuyarak başlarım sizede tavsiye ediyorum ve birde Allah'tan yardım isteyerek yaparsanız çok yararlı oluyor :)

Şimdi yere bağdaş kurun ve kollarınızı dizlerinin üzerine koyarak oturun.
Daha sonra gözlerinizi kapatın ve 3 kere burnunuzdan derin nefes alın ve ağızdan nefesinizi verin.
Şimdi asıl meselemize geldik arkadaşlar burda çakralarımızın sırasıyla döndüğünü düşünücez.
Çakraların renklerini merak ediyorsanız alttaki linkten öğrenebilirsiniz;

beden-ruh-kinezi/cakralar-t1758.html?hilit

Daha sonrasında kök çakradan başlayın her birini 2 dakika boyunca hangi renkteyse mesela kırmızı renkte pervanenin saat yönünde hızlı bir şekilde döndüğünü düşünün.Düşünürken kırmızı rengi elektriksel akım gibi böle baskın koyu olarak düşünün tamamen sizin imajinenize kalmış tabiki bunu canlandırırken bir yandanda o çakra hangi bölgenizdeyse oraya odaklanın başta zor olucaktır ama zaman geçtikçe alışıyorsunuz.Kök çakra bittikten sonra ikinci çakraya geçin içinizden 2 dakikayı sayabilirsiniz.

Tepe çakrada bittikten sonra baştaki gibi 3 kere burnunuzdan derin nefes alın ve ağızdan derin nefes verin yavaşça gözlerinizi açın.

Meditasyonumuz toplam 15 dakikadır yani normalde 14,30 dakika yapıyor ama siz 30 saniyeyi derin nefes alıp vererek geçirebilirsiniz.

DİPNOT : Evet arkadaşlar unutmayın ki meditasyon bizleştirildiği sürece bizce faydalıdır :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Re: Enerji Meditasyonu

Son Birşey Daha
Arkadaşlar Tepe çakra bittikten sonra enerjinizin bütün vücudunuza dengeli bir şekilde yayıldığını imajine edin ben vücudumun mavi bir ışıkla dolduğunu düşünüyorum dediğim gibi imajinenize kalmış birşey bunu yaptıktan sonra sonda söylediğim nefes taktiğini yapıp öyle gözlerinizi açın ;)
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

bunu yaparsak enerjimiz artar sanırım :D peki sezgi falan kuvvetlenir mi?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Ben bu meditasyonu denedim.Ardından uzanıp 3.çakradan enerji çekerek fire ball yapmaya çalıştım.Fakat ellerimin arasında enerji dışında bir de soğukluk hissettim. Acaba yanlışlıkla kalp çakrasından enerji çekip hava topu yapmış olabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

inflames yazdı:bunu yaparsak enerjimiz artar sanırım :D peki sezgi falan kuvvetlenir mi?
Enerji artıyorsa neden sezgi kuvvetlenmesin :D

Kullanıcı avatarı
devrimbaba
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen devrimbaba »

Dostum öncelikle bu meditasyonu uygularken yeni birisi olarak bu çakraların renklerini aklımda tutmam biraz zor bu olayı biraz daha açabilirmisin benim için :D yardımcı ol bana dostum özelden mesaj atabilirsin tam olarak neler yapmalıyım ?
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Dostum yukarda zaten nasıl yapılacağını anlattım ordada link verdim meditasyonu yaptıktan sonra o renkler ister istemez aklında kalıyor zaten sadece meditasyona başlamadan önce renkleri ezberle imajinenle renkleri gözünün önüne getir ondan sonra anlattığım gibi meditasyonunu yapabilirsin ;)
Kullanıcı avatarı
Goffy
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Goffy »

Hocam ufak bir sorum olacak ben oldum olası astral varlıklardan çekinmişimdir tabi artık yaşım ilerlediği için korkularımı yenmeye başladım (14 yaşındayım) bu çakraların açıklamalarını bir yerde okurken gördüğüm bir şey benim geri adım atmama neden oldu sebebi 3. ve 4. çakralarda astral varlıklardan felan bahsediliyordu ne kadar doğrudur eğer doğruysa korkumu yenmem için ne gereklidir ):
Psi-Wheel : %85
Psi-Ball ---
Nesne hareket ---
Kaşık bükme ---
Levitasyon ---
Lunarkinezi ---
Nekrokinezi ---
Elektrokinezi ---
Durugörü ---
Durusezi ---
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Genel olarak bakıcak olursak internette her yazılan bilgiler doğru değildir.Çakralarını temizlemek için meditasyon yapmak gerekir.Meditasyonda bizleştirildiği sürece Allah'ın izniyle hiçbir zararı yoktur.Korkuna gelicek olursak hiç korkma Allah'a sığın dua et bazende korkuyu yenmek korkularla yüzleşmektir.Bazende düşünceyle korkularımızı Allah'ın izniyle yenebiliriz düşüncenin gücü bizim için çok önemlidir.Ayriyeten Astral varlıklar'ın boyutları ile bizim boyutumuz ayrı onlar ruhsal alemde kaldıkları için korkmana gerek yok biz zaten bedensel ve maddesel boyuttayız.Dediğim gibi sürekli Allah'ı düşün Allah'a sığın korkularını yenersin inşaAllah :) başka sorun olursa çekinmeden sorabilirsin yardımcı oluruz ;)
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN

Bu arada meditasyonla ilgili bir bilgi daha veriyim birçok yerlerde meditasyon yaparken om gibi v.s sözler söyleniyor bunları bizim yapmamamız gerekir.Çünki bunu daha çok hindular ibadet için yapıyor.Bizim yaptığımız şeyler onlarınkine benzememeli meditasyon sırasında Allah diyebilirsin.Meditasyonu Allah için ve çakra temizlemek için yapıyorsan kendine faydan olucak şekilde ve rahatlamak için yapıyorsan hiçbir zararı yoktur dediğim gibi sonuçta burda niyet önemli :)