Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Wish
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball

Okunmamış mesaj gönderen Wish »

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben telekinezide bayaa ilerledim ve levitasyonu denemeye karar verdim. İlk önce vücudumla başladım.Kolumu kaldırmaya çalıştım. 3 dk sonra kolum tamamen kalktı. Ama baktım ki aslında çok güçlü bir psi-ball yapmışım. Levitasyonu her denediğimde vücudumu kaldırmaya çalıştığımda hep psi-ball yapıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim ?
Yeni Üye :D

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Bak astral denemişsen iyi bilirsin.Böyle kendine telkin vere vere zaten kolun kalkar yani.Şöyle düşünürsek kolun sinir hücreleri ile bağlı olduğuna göre beyine ve kolunu kaldırma hareketini kendin gerçekleştirebildiğine göre telkin yoluyla olmuş beynin oyunudur sadece.Ama dik pozisyonda ayakta beklerken ayaklarına uyguladığın levitasyon levitasyon uygulamadan yapamayacağın bir hareketi yapmanı sağlar.Asıl amaç bu olmalı ama bundan önce bir kürdan vb cisimlere levitasyon uygulaman senin için daha faydalı olacaktır.Bu arada şu psi ball meselesine gelince işin sırrı verdiğin telkinlerde eğer yanlış telkin verirsen beyin ona göre uygulama yapacaktır.Eksik veya fazla birşey düşündüğündendir muhtemelen.
Kullanıcı avatarı
Wish
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen Wish »

Cavasta yazdı:Bak astral denemişsen iyi bilirsin.Böyle kendine telkin vere vere zaten kolun kalkar yani.Şöyle düşünürsek kolun sinir hücreleri ile bağlı olduğuna göre beyine ve kolunu kaldırma hareketini kendin gerçekleştirebildiğine göre telkin yoluyla olmuş beynin oyunudur sadece.Ama dik pozisyonda ayakta beklerken ayaklarına uyguladığın levitasyon levitasyon uygulamadan yapamayacağın bir hareketi yapmanı sağlar.Asıl amaç bu olmalı ama bundan önce bir kürdan vb cisimlere levitasyon uygulaman senin için daha faydalı olacaktır.Bu arada şu psi ball meselesine gelince işin sırrı verdiğin telkinlerde eğer yanlış telkin verirsen beyin ona göre uygulama yapacaktır.Eksik veya fazla birşey düşündüğündendir muhtemelen.
Teşşekürler :)
Yeni Üye :D
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Önemli değil :D