Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball
Moderatör: Sai
- Wish
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Ben telekinezide bayaa ilerledim ve levitasyonu denemeye karar verdim. İlk önce vücudumla başladım.Kolumu kaldırmaya çalıştım. 3 dk sonra kolum tamamen kalktı. Ama baktım ki aslında çok güçlü bir psi-ball yapmışım. Levitasyonu her denediğimde vücudumu kaldırmaya çalıştığımda hep psi-ball yapıyorum. Bunu nasıl engelleyebilirim ?
Yeni Üye 

- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Levitasyon -Telekinezi-Psi-Ball
Bak astral denemişsen iyi bilirsin.Böyle kendine telkin vere vere zaten kolun kalkar yani.Şöyle düşünürsek kolun sinir hücreleri ile bağlı olduğuna göre beyine ve kolunu kaldırma hareketini kendin gerçekleştirebildiğine göre telkin yoluyla olmuş beynin oyunudur sadece.Ama dik pozisyonda ayakta beklerken ayaklarına uyguladığın levitasyon levitasyon uygulamadan yapamayacağın bir hareketi yapmanı sağlar.Asıl amaç bu olmalı ama bundan önce bir kürdan vb cisimlere levitasyon uygulaman senin için daha faydalı olacaktır.Bu arada şu psi ball meselesine gelince işin sırrı verdiğin telkinlerde eğer yanlış telkin verirsen beyin ona göre uygulama yapacaktır.Eksik veya fazla birşey düşündüğündendir muhtemelen.
- Wish
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Teşşekürler :)Cavasta yazdı:Bak astral denemişsen iyi bilirsin.Böyle kendine telkin vere vere zaten kolun kalkar yani.Şöyle düşünürsek kolun sinir hücreleri ile bağlı olduğuna göre beyine ve kolunu kaldırma hareketini kendin gerçekleştirebildiğine göre telkin yoluyla olmuş beynin oyunudur sadece.Ama dik pozisyonda ayakta beklerken ayaklarına uyguladığın levitasyon levitasyon uygulamadan yapamayacağın bir hareketi yapmanı sağlar.Asıl amaç bu olmalı ama bundan önce bir kürdan vb cisimlere levitasyon uygulaman senin için daha faydalı olacaktır.Bu arada şu psi ball meselesine gelince işin sırrı verdiğin telkinlerde eğer yanlış telkin verirsen beyin ona göre uygulama yapacaktır.Eksik veya fazla birşey düşündüğündendir muhtemelen.
Yeni Üye 

- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Önemli değil :D
-