PSİ TOPA İNANMIYORDUM. ARTIK İNANIYORUM. HARİKA Bİ'ŞEY
Moderatör: Sai
- ikramyagdiran
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
PSİ TOPA İNANMIYORDUM. ARTIK İNANIYORUM. HARİKA Bİ'ŞEY
Evet arkadaşlar. Başlıkta da dediğim gibi ben bundan bir gün öncesine kadar psi topa(balla) inanmıyordum. Söyleyenlerin çoğuna yalan diyordum. Ayrıca psi hayvan(pet) e şuan içinde inanmıyorum. Ama bugün sadece öylesine, ellerimi yakınlaştırdım ve psi top yapmak istedim. (yaratmak kelimesine karşıyım lütfen sizde kullanmayın- gizli şirke girer)
Açıkcası ben pek bir şey hissetmedim ama sadece şunu düşündüm. Avuç içinden bir dalga geçiyor gibi bişey. Bazı yerlerde ilk başta bir şey görememeniz normal diyordu. ben daha da odaklandım. ellerimi masanın yukarısında tutuyordum ve masa siyah bir masa. daha sonra ellerimin arasına odaklandım. masanın siyah olması kesinlikle görüşümü kolaylaştırdı. buna eminim. hafif çok hafif buhar görüyordum. ama ben zaten top şeklinde yapmıyordum daha çok iki elimin avuç arasından ve parmakların oralardan gidip gelen bir buhar gibiydi. su buharı gibi yani. daha sonra ne yapacağımı bilemedim. fırlatsam bir yere etki edecek gibi değildi. çok çok zayıftı. bende göğüs kısımlarından içeriye doğru kendime fırlattım. bakalım nasıl bir etkisi oluyor diye. Hiç öyle ahım şahım bir etkisi olmadı. sadece göğüsümde bir sıkıntı, darlık ve alnımda hafif bir baskı hissettim onlar da 5 dk sürmedi. demem o ki ben bile artık psi topa inandım. ve her türlü taktiği bekliyorum. şimdi bunu yapabilen arkadaşlarıma soruyorum.
1- sizin ilk denemeniz nasıl oldu ve nasıl inandınız böyle bir şeyin varlığına,
2- bu psi topu nasıl güçlendirebiliriz
3- en fazla nasıl bir etki yapar
4- renk nasıl katılır(dalga geçmeyin pilizzz)
5- eğer renk katılır ise bunu herkes görebilir mi yoksa sadece biz mi görebiliriz.
6- mesela bir kavga olsa kaç saniyede etkili bir psi top yapabiliriz.
7- siz bu psi topları hiç başkaları üzerinde kullandınız mı? eğer kullandıysanız nasıl etkiler aldınız.
Eğer psi topa inanmayan arkadaşlar varsa benim gibi yapsınlar. ellerinin altında siyah bir bez veya siyah olan herhangi bir şey serili olsun. ve avuç içlerine konsantre olsunlar. eminim ki 2 dk içerisinde ufak bir detay bile olsalar yakalarlar. ayrıca benim psi topun etkis ara ara alnımdaki baskı ile devam ediyo galiba. alnıın ortasında bir baskı hissediyorum.
Açıkcası ben pek bir şey hissetmedim ama sadece şunu düşündüm. Avuç içinden bir dalga geçiyor gibi bişey. Bazı yerlerde ilk başta bir şey görememeniz normal diyordu. ben daha da odaklandım. ellerimi masanın yukarısında tutuyordum ve masa siyah bir masa. daha sonra ellerimin arasına odaklandım. masanın siyah olması kesinlikle görüşümü kolaylaştırdı. buna eminim. hafif çok hafif buhar görüyordum. ama ben zaten top şeklinde yapmıyordum daha çok iki elimin avuç arasından ve parmakların oralardan gidip gelen bir buhar gibiydi. su buharı gibi yani. daha sonra ne yapacağımı bilemedim. fırlatsam bir yere etki edecek gibi değildi. çok çok zayıftı. bende göğüs kısımlarından içeriye doğru kendime fırlattım. bakalım nasıl bir etkisi oluyor diye. Hiç öyle ahım şahım bir etkisi olmadı. sadece göğüsümde bir sıkıntı, darlık ve alnımda hafif bir baskı hissettim onlar da 5 dk sürmedi. demem o ki ben bile artık psi topa inandım. ve her türlü taktiği bekliyorum. şimdi bunu yapabilen arkadaşlarıma soruyorum.
1- sizin ilk denemeniz nasıl oldu ve nasıl inandınız böyle bir şeyin varlığına,
2- bu psi topu nasıl güçlendirebiliriz
3- en fazla nasıl bir etki yapar
4- renk nasıl katılır(dalga geçmeyin pilizzz)
5- eğer renk katılır ise bunu herkes görebilir mi yoksa sadece biz mi görebiliriz.
6- mesela bir kavga olsa kaç saniyede etkili bir psi top yapabiliriz.
7- siz bu psi topları hiç başkaları üzerinde kullandınız mı? eğer kullandıysanız nasıl etkiler aldınız.
Eğer psi topa inanmayan arkadaşlar varsa benim gibi yapsınlar. ellerinin altında siyah bir bez veya siyah olan herhangi bir şey serili olsun. ve avuç içlerine konsantre olsunlar. eminim ki 2 dk içerisinde ufak bir detay bile olsalar yakalarlar. ayrıca benim psi topun etkis ara ara alnımdaki baskı ile devam ediyo galiba. alnıın ortasında bir baskı hissediyorum.
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
Re: PSİ TOPA İNANMIYORDUM. ARTIK İNANIYORUM. HARİKA Bİ'ŞEY
Forumun belli bir kesimi psi ball a inanmıyor aslında inanmaktan ziyade seninde anlattığına göre ellerinin arasında enerji hissetmişsin.İnanmayan arkadaşlar enerjinin top şekline gelemeyeceği fikrini savunuyorlar bende göremediğim için birşey diyemiyorum.Sende top yapmamışsın zaten ellerinin arasında enerji birikmiş..
1-Ellerini birbirine sürtüyorsun hızlıca ve ellerini birbirine doğru götürüp getiriyorsun ellerinin arasında baskı hissediyorsun işte o zaman anlıyorsun yaptığını.
2-Yaptıkca ellerinin enerji kanalları açılır ve daha rahat ve daha cok enerji dışarı çıkarabilirsin ama enerjin azsa artırmaya çalışacaksın.Onuda artık uyur musun diyafram nefesi mi alırsın başka birşey mi yaparsın karışmam sen bulacaksın onuda.
3-Etkisi yapan kişiye bağlı birşeyleri devirebilirsin yani avatar değiliz sonuçta.
4-Renk katamazsın.İstersen dene ama boşuna zaman kaybetme sen bilirsin.
5-Katılsa herkes görür tabii.
6-Kavga için böyle şeyleri kullanma.Kavgada adam sana bi kafa atıcak sen yapıcanda atıcan ki zaten o kadar etkili birşey yapamazsın o adrenalinde telekinezi aklına gelmez gelsede konsantre olamazsın.
1-Ellerini birbirine sürtüyorsun hızlıca ve ellerini birbirine doğru götürüp getiriyorsun ellerinin arasında baskı hissediyorsun işte o zaman anlıyorsun yaptığını.
2-Yaptıkca ellerinin enerji kanalları açılır ve daha rahat ve daha cok enerji dışarı çıkarabilirsin ama enerjin azsa artırmaya çalışacaksın.Onuda artık uyur musun diyafram nefesi mi alırsın başka birşey mi yaparsın karışmam sen bulacaksın onuda.
3-Etkisi yapan kişiye bağlı birşeyleri devirebilirsin yani avatar değiliz sonuçta.
4-Renk katamazsın.İstersen dene ama boşuna zaman kaybetme sen bilirsin.
5-Katılsa herkes görür tabii.
6-Kavga için böyle şeyleri kullanma.Kavgada adam sana bi kafa atıcak sen yapıcanda atıcan ki zaten o kadar etkili birşey yapamazsın o adrenalinde telekinezi aklına gelmez gelsede konsantre olamazsın.
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Hmm bu arada insanın kendi enerjisinin kendisine zarar verememesi kanıtlanmış birşeydir.Anlayamadım nasıl göğsün sıkıştı felan.Bilimsel açıdan mümkün deil yani
- ikramyagdiran
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
göğsüm sıkıştı şu manada hani böyle darlık gelir ya. garip bişey işte anlatamam. belki de kendi kuruntum bilmiyorum. yorumlar için sağolun. ayrıca kendi enerjimizle kendimize zarar verilmiyor mu? o zaman başımdaki gelip giden ağrı da mı kuruntu. banaa bayağı bi gerçekçi gelmişti :D yine de sağol yorum için
Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...
- Cavasta
Belki daha bilgili insanlardan öğrenebiliriz bunu ama ben öyle biliyorum yani
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Senin düşüncene bağlı olabilir nasıl sa telekinezi düşünce gücüyle yapılıyorsa düşünce gücüyle kendine zararda verebilirsin bu mantıklı yada kendini iyi yapabilirsin
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- Cavasta
Telekinezi ile psi ballın kullandığı arasındaki enerji arasındaki farkı bildiğini sanıyorum MrCapt.Telekinezi madde üzerinden yapılan uygulama,Psi ball ise insan vücudundaki enerjidir.Ve bunu kendine zarar vermek için kullanmak telekinezi ile kendine zarar vermekle bir tutulamaz
- MrCapTaiN
Orda bi yanlışlık olmuş :D biokinezi gibi yani sonuçta düşünce gücü ne yapılacağı hiç belli olmaz
- Cavasta
Biokinezi biraz farklı :D Orada değişimi kendin istiyorsun sonuçta :D Ve fiziğin göreceli bir kavramdır yani sana göre kendine zarar vermiş olabilirsin ama ben senin yaptığın değişikliği seversem kendine zarar vermiş olmazsın benim gözümde
- MrCapTaiN
Oda doğru bir tespit :D