ElektroKinezi Lambalara Etki
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
ElektroKinezi Lambalara Etki
Dün gece odamda uzaylılarla ilgili bir video izliyordum.Ne yalan söyliyim biraz korktum.Ve bilgisayarı kapatıp tam yatacakken lamba garip bir şekilde titremeye başladı.Baya baya titriyordu.Patlıyacak diye ödüm koptu..:D.Neyse sonra yatağıma uzanıp lambayı düzeltmeye çalıştım ve düzeldi.Bugün 3 saat önce meditasyon yapıp lambalar üzerinde çalışmaya başladım.Lamba titredi.Ve 3dk önce çalıştığımda ne yaparsam yapıyım lamba titremedi bile :/ sizce neden kaynaklanıyor.Bu aralar kapak çalışmıyorum.Sizce ondanmı kaynaklanıyor ?? Teşekkürler :)
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Re: ElektroKinezi Lambalara Etki
aynen kapak çalışmadığından olabilir bir de MrCaPTain'in meditasyon ile ilgili yazısını okumanı tavsiye ederim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- Nariana
- Yaşadığınız İl: 9 Aydın
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
- Cinsiyetiniz: Kadın
Bence meditasyon ile vücudundaki enerjiyi toplayınca titretmen normal.Enerjini kontrol edebilirsin demek oluyor bu.Evet durup dururken titretemeyebilirsin.
Telekinezi ile telepati arasındaki fark gibidir bu.Telepatiyi ustalaşırsan istediğin an yaparsın ama telekinezide gerçeketn uğraşman gerekir.B yüzden kapak çalışması yapmayı arttır ve elektrokinezi tekniklerine iyi çalışmanı öneririm.
Telekinezi ile telepati arasındaki fark gibidir bu.Telepatiyi ustalaşırsan istediğin an yaparsın ama telekinezide gerçeketn uğraşman gerekir.B yüzden kapak çalışması yapmayı arttır ve elektrokinezi tekniklerine iyi çalışmanı öneririm.
Başarı,benimdir diyebilenindir.
-
Evdeki herhangi bir oda olsun ve ben o odaya gireyim muhakkak lambalar titriyor :D..Tabi bunu kendi kontrolümde yapmak istiyorum :D
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Sendeki olay bendede oluyor ben bu aralar hiç meditasyon kapak çalışmıyorum sadece telekineziyi düşünüyorum lambalar arada böle titriyor kendim yapmak isteyince hiçbirşey olmuyor kapak ile meditasyon kontrolü ele almak için şart aşağıdan meditasyon konuma bakabilirsin ;)
telekinezi-teknikleri/enerji-meditasyonu-t7523.html
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-
Teşekkürler MrCapTaiN ;)
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Bende telekineziyi düşününce elimde hafif karıncalanma oluyor.MrCapTaiN yazdı:Sendeki olay bendede oluyor ben bu aralar hiç meditasyon kapak çalışmıyorum sadece telekineziyi düşünüyorum lambalar arada böle titriyor kendim yapmak isteyince hiçbirşey olmuyor kapak ile meditasyon kontrolü ele almak için şart aşağıdan meditasyon konuma bakabilirsin ;)
-
Ben psi ball çalışırken avuç içlerim yanıyor :D
- andre
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Elektro ball yapmış olabilirsin.Normalde itme çekme olması lazım.HypHerBaNg yazdı:Ben psi ball çalışırken avuç içlerim yanıyor :D
-