İlginç Birşey Oldu

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
EmRe67
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

İlginç Birşey Oldu

Okunmamış mesaj gönderen EmRe67 »

Arkadaşlar gece saat 4-5 Gece yani Şimdi Televizyon izliyorum hiç birşey yok bide bi yorgunum varya uykumda var tam yatasım geldi o anda birden bire transa geçtim ama ne trans hipnoz olmuş gibi yani ruhum sanki çıktı gibi oldu gözlerim karardı kendimi kaybediyordum hiç bir ses duyamadım sonra birden kendime geldim tekrar korktum böyle içimde volkan patlıyor sanki enerji doldu ayaklarım full enerji içimde enerji patlıyor sanki nasıl desem vucudum vucud değil enerji doluyor patlıcam patlamak istiyorum ama uykum var işte dayanamıyorum gözlerim acıyor uykusuzluktan ama enerjide manyak gibi uff anlatamam hayatımda böyle enerjili olmamıştım sonra kıvranıyorum varya çekyatta neyse uyumak istedim gözlerimi kapadım ayaklarım oynuyor durduramıyorum çok enerji var of ne enerji ya tam varya saat 7 ye kadar kıvrandım uyuyamadım anasını ama ne enerji heryerim oynuyor çekyatta gözlerim dinlendi ama uykumu alamadım hiç 7 den sonra bi kalktım abi yine enerji dolu anasını napsam çıktım dışarı arabayla yarım saatte gidilip gelinen yer var oraya bi bastırdım koşmaya koşmaya başlamadan önce biokinezi yaptım o enerjiyle off bi koşmaya başladım çok fena koştum hatta telden dakikayı başlattım 14:42 dakikada oraya vardım sonra halada gitmedi enerji napsam felan bu sefer telekinezi vb herşeyi yapmak istedim yine eve doğru koşmaya başladım koştum koştum 37 dakika oldu eve geldiğimde enerji full uykumda açıldı biraz ya enerji nasıl desem sanki bişey içirirler yerinde duramazsın enerji içeceği değil tabi o fazla etki yapmıyor bence neyse patlıcam arkadaş volkan gibiyim napsam netsem işte geldim telekinezi çalışmaya denedim bi 20 dakika odaklandım hiç kımıldamadı bile sonra bırakıyordumki elime doğru çekildi çekti kendini şaştım hiç yapamamıştım kaç gündür uğraşıyordum sonuçta ama vazgeçmiyordum ama enerjim duruyordu bu enerji 1 haftadır var patlıyorum napıcam bilmiyorum ama yani anlatamam enerjimi ... yorulmuyorum hiç uyuyamıyorum arkadaşlar 1 haftadır ayakta uyumaya bile çalıştım yok yok enerjiden of of napcam ben AMA ARKADAŞLAR GÜZEL BİRŞEY YANİ AMA BUNU KULLANMAK İSTİYORUM ANLATABİLDİMMİ HE BİDE PSİ BALL YAPTIGIMDA ÇEYREK METRE YAPTIM ARKADAŞLAR 30 DAKİKADA HEMDE 30 DAKİKA BOYUNCA BÜYÜTTÜM BÜYÜTTÜM VARYA NASIL SÜPER BİŞEY OLDU YA ONU BİYERE KULLANMAK İSTEDİM BARDAK VARDI MASADA BENDEN 2 METRE UZAKLIKDA FELAN ONA ETKİ YAPTIRTMAK İSTEDİM ENERJİNİN ONA GİDİP GELDİĞİNİ DÜŞÜNDÜM SONRA GİDİP BİDA GELMİCEĞİNİ DÜŞÜNDÜM ONU HAREKET ETTİRDİĞİNİ 10 DAKİKA İMAJENE ETTİKTEN SONRA Bİ HAFİF KIMILDADI ARKADAŞLAR ÇOK ŞEY YAPTIMDA HALADA ENERJİM VAR YANİ ....
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: İlginç Birşey Oldu

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

buna benzer bir vaka 1974'te adını tam hatırlamadım rus bir çocuğun başına gelmiş. olay gazeteye falan çıkmış. hatta çocuğu bir programa çıkartacaklarmış. 1 hafta sonra ortadan kaybolmuş ve bir daha kendisinden haber alınamamış.

başına paranormal vakalar gelip aniden ortadan kaybolan insanlar çok var. benim düşünceme göre derin devlet psişik deneyleri için bu tarz insanları kaçırıp üzerinde deneyler yapıyor. başına gelenleri kimseye duyurmamaya çalış.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
EmRe67

zaten öyle yapıyorum
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Bu nasıl bi şey ya :D anasını anasını adam yazarken bile enerjik. Okurken ben bile enerji doldum nerdeyse :D
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

yalnız farkında mısın bilmiyorum ama kimseye duyurmama planın kötü çünkü türkiyedeki en büyük telekinezi sitesinde yayınlamışsın bunu. bence tehlikede olma ihtimalin yüksek
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

geller
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen geller »

haaha :D INFLAMES sabah sabah guldurdun
enerji boshalmasi gibi bir shey mi diyeyim
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...

Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Kullanıcı avatarı
EmRe67

:DD Hackerim Bulamazlar bulsalar bile bişey olmaz kaçarım felan uzun eqwewwqew

yok be olum ne yapcaklar off neyse :DDD hala patlıcam varya alışıyorum yavaş yavaş
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

inflames yazdı:yalnız farkında mısın bilmiyorum ama kimseye duyurmama planın kötü çünkü türkiyedeki en büyük telekinezi sitesinde yayınlamışsın bunu. bence tehlikede olma ihtimalin yüksek
Türkler kaçırmaz onu korkutma çocuğu.Neden?Bizim türk milleti bu işlerle ilgilenmiyor da o yüzden.Kaçırırsa ruslar kaçırır.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

ozina yazdı:buna benzer bir vaka 1974'te adını tam hatırlamadım rus bir çocuğun başına gelmiş. olay gazeteye falan çıkmış. hatta çocuğu bir programa çıkartacaklarmış. 1 hafta sonra ortadan kaybolmuş ve bir daha kendisinden haber alınamamış.

başına paranormal vakalar gelip aniden ortadan kaybolan insanlar çok var. benim düşünceme göre derin devlet psişik deneyleri için bu tarz insanları kaçırıp üzerinde deneyler yapıyor. başına gelenleri kimseye duyurmamaya çalış.
Rus çocuğun kaçırılması gayet normal.Zaten araştırırsanız rusların psişizmle bayağı ilgilendiğini görürsünüz.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

çok iyi hatrlıyorum geçen yaz buna benzer bir şey yaşamıştım bana öyle bir hal geldi ki havada durdum...
bunun şahitleri var.
pixies forever <3<3