Ani Enerji Salınımını Harekete Geçirenler

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Ani Enerji Salınımını Harekete Geçirenler

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

Selamun Aleyküm arkadaşlar bugün sizlerle birlikte ani enerji çıkışını tetikleyen maddeler üstünde duracağız. öncelikle bildiğiniz gibi ani enerji çıkışları olduğunu keşfettik ve Süpertrans adında bir dal ortaya çıkardık ve Süpertransa başlayanların yaşadıkları genellikle ışık seyirmesidir eşyaların yanında ani oynamalarıdır eşyalar oynarken veya ışık seyirdiğinde hangi hal içerisindeydik arkadaşlarımızın bunu gözlemlemesini istiyorum. hemen ilk olarak yazacağım ve yorumdakileride birleştirerek bu konu altında ani enerji salınımını tetikleyen faktörleri yazıyorum.

Ani enerji salınımını tetikleyen faktörler

1- Ani mutluluk
2- Korku
3- Öfke
4- Üzüntü
5- Ani Rahatlama
vee Duygu Değişimleri
Yardım isteyenler öm.

Uchiha Sasuke

Re: Ani Enerji Salınımını Harekete Geçirenler

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

İşte o faktörler olmadan ani enerji çıkışını yapmayı planlıyoruz.Ama söylediğin faktörleri tam olarak keşfetmeden bunu başarmak mümkün değil.
Sağol kardeş.
İnsan üzüldüğünde de kendini bırakır birden ondada enerji salınımı olabilir.
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Tabi bu unsurlar olmadan da ışık seyirebiliyor, bende normal durunca bile ışık seyirebiliyor etraftaki eşyalar oynuyormuş gibi geliyor ışık seyirmesi hariç belki göz yanılmasıdır iyice gözlemlemeden tam bilemem.Işık seyirmesi bilgisayar başında otururkende oluyor böle durgun durduğumuz zamanlarda da oluyor.Allah'a şükür bunlar güzel şeyler inşaAllah daha iyisinide başarıcağız :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
waffeln98

MrCapTaiN yazdı:Tabi bu unsurlar olmadan da ışık seyirebiliyor, bende normal durunca bile ışık seyirebiliyor etraftaki eşyalar oynuyormuş gibi geliyor ışık seyirmesi hariç belki göz yanılmasıdır iyice gözlemlemeden tam bilemem.Işık seyirmesi bilgisayar başında otururkende oluyor böle durgun durduğumuz zamanlarda da oluyor.Allah'a şükür bunlar güzel şeyler inşaAllah daha iyisinide başarıcağız :)
Aklıma getirdiğiniz iyi oldu teşekkürler üzüntü ve rahatlama diyebiliriz :D rahatlama tam olarak kesin değil ancak üzüntü olabilir Ani rahatlama ani enerji çıkışını gerçekleştirebilir
Yardım isteyenler öm.
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

Rica ederim :D aslında bu unsurlar olduğu zaman enerjiler nasıl tetikleniyor beyin ne tepki veriyorda ani enerji çıkışları meydana geliyor bunları gözlemlemek gerek ben bikaç kere isteğimle ışığı titretmek istedim ama sadece bi kere yapabilmiştim birde şok anında da ışık seyirebiliyor dediğin gibide ani rahatlamada ani enerji çıkışını gerçekleştirebilir.Bu arada yakında bir konu açıcam Allah'ın izniyle inşaAllah bilgileri toparlamam gerek.İsteğimiz doğrultusunda ani enerji çıkışlarını meydana getirecek bir formülüm var konu içinde paylaşıcam :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ben öfke üstünde çalışıyorum ergenlik yüzünden son yıl öfke duygusu peşimi hiç bırakmadı madem bırakmadı onu yakından inceleyim :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
waffeln98

Mantıklı öfke bendede mevcut :) bende korku üzerine çalışacağım
Yardım isteyenler öm.
HypHerBaNg
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen HypHerBaNg »

Ben ampulu kontrolüm altında titretebiliyorum :)) ama ani enerji çıkışlarında çok daha güçlü oluyorum ışık çok seri bir şekilde titriyor veya bazende yaklaşık 5 saniye ampull kararıyor..Yanii duygu değişimlerimiz bize inanılmaz bir şekilde güç veriyor.Ancak sorunumuz şu bu gücü nasıl kontrol edeceğiz ???
waffeln98

HypHerBaNg yazdı:Ben ampulu kontrolüm altında titretebiliyorum :)) ama ani enerji çıkışlarında çok daha güçlü oluyorum ışık çok seri bir şekilde titriyor veya bazende yaklaşık 5 saniye ampull kararıyor..Yanii duygu değişimlerimiz bize inanılmaz bir şekilde güç veriyor.Ancak sorunumuz şu bu gücü nasıl kontrol edeceğiz ???
Cevap için teşekkürler çok büyük katkı sağladın bizlere yani gücü ortaya çıkarırken duygu değişimi yani duygumuzu çok çabuk değiştiren bi olaya ihtiyacımız olacağı kesinleşti :D teşekkürler
Yardım isteyenler öm.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Birşey diyicem duygulanmayan bi adam ne yapacak ? Ben üzülmüyorum mesela önümde bi adam ölse içim kıpırdamaz.Sadece öfkeleniyorum o zamanda aklıma tk mı geliyo sanki.
Şimdi tetikleyen etkileri bulduk ya aşırı duygu anında tk yapmaya çalışıcaz ya da tk yaparken aşırı duygulanmamıza neden olacak birşey yapmamız lazım.Ya da bambaşka birşey...