Telekinezi'yi Dogru Verimli Hızlı Kullanmak..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
ahmet267789
Yaşadığınız İl: 69 Bayburt
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Telekinezi'yi Dogru Verimli Hızlı Kullanmak..

Okunmamış mesaj gönderen ahmet267789 »

Evet arkadaşlar bir yerden sonra içinde oldugumuz durumu anlıyoruz. Bu telekinizeyi harbiden yapıp dogru kullanmayı amaçlarımız için yapmayı arzuluyoruz ama ya adam 1 gune yaptı 1 ay oldu neden olmuyor vs vs...
Bir araba aldıgınızı düşünün(almak için düşünüyoruz bi amaç bi gaye harcıyoruz) anahtar olmadıktan sonra nasıl çalıştırmayı(o kabloları birbirine degdirip çalısanlardan degil :D) düşünüyorsunuz .Anahtar var çalışmıyorsa ya benzin yoktur ya siz kullanmayı bilmiyorsunuzdur buna benzetebilirsiniz(Yaratan eksiksiz yarattıgından bunu anlamak kolay yani herkezde oldugundan bendede var demek kolay)
Telekinizedeki mantıkda aynen böyle, yapabilmek için bi kere elin yabancısı yapıyor Allah herkezi eşit yarattıgı için sende yapabilirsin inanç sorunsuz yani sonra herşeyi sallayacaksın (2 elinle oyun oynayıp ödev yapıp yemek yiyemezsinya :D) beyin 5 duyusu var ya iptal et yada ona odakla hangisi iyi gelirse :D.
Sonra odaklanmak çok önemli bi müzigi dinlemezseniz beyini sadece ona odaklamazsanız zor olur(ilk yapısta yapanlar ya dogustan olabilir yada sonradan bunları başka şekilde kazanmıs olabilirler.)
Bu işte hayal(imajine etme) de söz konusu(arabayı almadan bi düşünürüz tofaşmi bugattimi :D) yani 1 2 4 3 degilde 1 2 3 4 şeklinde olması(Telekinizde çok dikkatli olmak lazım 1 hatayla (yemek yerine tabagı yersek ileride sorun açabilir) işi berbat edebiliriz ama yaratan herşeyin bi caresi var dediginden buda çözülüyor :D

Neyse sözün özü(bende pek acemiyim biraz düşündüm böyle olabilir diye yazdım: D) sırasıyla yapmak lazım Telekinezi de ilk önce kagıtmı ceviriyorsunuz ona bi bakıyoruz (burada adapte olmak yani adepteyle ilgili sorun varsa hallediyoruz-->kapak çalışması lazım yani dikkat sadece ona odaklanmak onun haricinde bişey yok), sonra nasıl dönecek diye bi düşünüyoruz imajine ediyoruz(hayal ediyoruz bununda bi yöntemi vardı meditasyon herhalde) en sonunda 200 trilyon kitap kapatisesindeki beyine döndür lan diyoruz dönüyr :D

Sıralamayı yazdıgım şekilde yapın ama kagıdı alıp hemen döndürmeyin ilk kapakla imajineyi 1 2 gün calısıp sonra 1 2 gün döndürmeyi(ilk gün direk olmayabilir) denedikmi Ya Allah Bismillah dedikmi kagıdı tavana bile ucururuz...(Bu dedigim şekilde 3 gune kasık bukenler var sizi göreyim yorum atmayı unutmayın :D)

Uchiha Sasuke

Re: Telekinezi'yi Dogru Verimli Hızlı Kullanmak..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

EyvaÂllah kardeşim sağolasın.Bende sana öğretirim diyodum ama anlaşılan sen bize öğreteceksin (:
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Helal la sana.
İMZA
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

aynı ben ya bir an kendimi gördüm :) ben de ilk başladığımda değişik şeyler yazmıştım ama gayet güzel ve mantıklı bir yazıydı umarım devam edersin siteye
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
ahmet267789

Acemilik sadece beyinin bir kalıbı burada Allah inancı varsa bitmiştir

Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

şimdi hatırladım da yabancılar 1 haftada kaşık büküyor diyen sen değilmiydin :S
Kullanıcı avatarı
WarandDead1
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen WarandDead1 »

öle hatırlıyorum ama başkasıda olabilir
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

hayır warand bu arkadaş :D
Yardım isteyenler öm.
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Bunlara bu kadar kafa yormuşsun sağ ol :D Özetle amaç yapabileceğini bilmek ve sonuna kadar çalışmak.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
ahmet267789

"Merhaba forum ehli,pw hakkında bir az konuşalım.
Öncelikle şunu söylemeliyim ki,tele kinezi asla psi wheel falan değil,bunu anlamak için çok uğraşmadım.Onlyhmertynin yazılarını okumuştum ama es geçmiştim,şimdi anlıyorum..
TELEKİNEZİ ye nerden merak salarsak salalım,karşımıza çıkan ilk konu pw ya da kaşık bükme olur.Doğru pw döndürmek için bir enerji sarfederiz,kapta döndürdüğümüzde tk olur ama kapta döndürecek kadar olgunlaşmak için harcadığımız zamana yazık.Olur mu olmaz mı,o da belli değil.

Bazı ülkelerde telekinezi bambaşka!!!
Mesela rusyada biliyorsunuz psişik ünlüleri,laboratuvarları...Neyse buna inanmıyorsunuz,yetenek diyorsunuz diyelim,peki ya telekinezi siteleri,ya da telekinetik facebook,odnoklasnik grupları?Arkadaşlar bir tane pw konusu bulamazsınız yaa!
İstediğiniz rus siteyi açın,translatede çevirin,anlarsınız.olayları tamamen imajinasyonu n!!tamamen enerji odaklı çalışmalar.tek sorunları zaman.yorumları okuyorum,en zayıfları 1 haftada başarıyor!!!
Tek bir pw konusu yok.Başardıkları ne biliyor musunuz??
Kürdan,kibrit,BARDAK oynatma!
Rusların bir sitesi var,burdan bazı telekinetik arkadaşlara ulaştım(Baya zor oldu!),
sadece imajinasyon,düzenli çalışmayla 2 günde kalem,sonra ufak nesneler oynatmışlar!
Pw denilen zaman kaybını bırakın.olmuyorsa bırakın!telekinezi bu değil!!!" (Alıntı Geller)

Bak kardeşim Türkçen iyi olsa o yazdiklarimdan şunu çıkartabilirdin misal adamlarin 1 güne yaptıgını biz niye daha uzun zamanda yapıyoruz yani 1 eksiklik var birşeyleri yanlış yapıyoruz. Şu anki yazım bu sorun nedir nasıl çözülür kısa sürede nasıl yapılır vs. bilgilerini içeriyor. Yoksa ilk denemede kaşık büken arkadaşlarım var(bunun imajinesi çok iyidir mesela) anladıysan eyw yok diyorsan özele beklerim.