Sonunda Yazdım

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek

Sonunda Yazdım

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

şimdiki anlatacağım şey teoridir ben denemedim ya da herhangi bir yerden çalmadım kesinlikle kendi fikrim ve trans konusunda en çok bilgi sahibinin yapmasını istiyorum bir de ben batırırım teoriyi fallan neyse geçeyim söyleyeceklerime

bizim amacımız neydi trans halinde telekinezi yapmak ama trans haline girdiğimizi anlamak zor oluyor ve anladığımızda da telekinezi yapamıyoruz ben bunu çözmek için etrafımdaki her şeye baktım ağaç ışık eşyalar falaln hepsine...

sonunda bir teori ile karşınızdayım şimdi sizin başınıza geldi mi bilmiyorum ama benim başıma çok geliyor bir ses var ritmik bir şekilde sonra o ses aniden kesiliyor eğer ses kesilmeseydi sesin olduğuınu bile farketmeyecektim ama ses kesilince sesin başımı ağrıttığını bile farkettim bu süpertransda nasıl işimize yarayacak şimdi:

ilk önce ritmik bir huzur verici bir sesle transa giriyoruz diyelim ki biz her zaman 15dk'da transa giriyoruz o sesi de 16 dk'ya ayarlıyoruz sonra 16 dk'dan sonrasına bu sesten tamamen farklı bir ses koyuyoruz ama dikkati dağıtmayacak trans halimizi bozmuyacak bir ses transa giriyoruz transa girdik 16dk oldu. ve ses değişti bunu denemediğim için 2 olasılık var

1-ses farklı geleceğinden trans hali bozulup teori çürüyecek
2-trans bozulmayacak ama transa girdiğimizi farkedeceğiz böylece trans halimizle istediğimizi yapabiliriz.(benim oyum bu maddeye :D)

tekrar dediğim gibi teoriyi denemedim tamamen saçmalık da olabilir çok yararlı bir şey de fakat o 2 sesi düzgün seçmemiz lazım biri çok ince diğeri de kalın olmayacak 2si de ince olucak ama sesler değişecek umarım anlatabilmişimdir teori benden denemesi sizden :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim

Kullanıcı avatarı
inflames

Re: Sonunda Yazdım

anlatışım biraz garip olmuş anlamadıysanız videoda anlatıcam gerçekten değişik anlatmışım sanki acelem var gibi :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Hah böyle saçma başlıklar yazın ki dikkat çekmesin :D nasılsa bura bizim karışan eden yok.

Hala fikir üretemiyorum sanırım bilgisiz kaldığım nokta trans daha transın ne olduğunu bilmiyorum zamanında öğrenseydim başıma bunlar gelmezdi :D

Neyse şimdi ben kabataslak yardım edeyim transa nasıl girilebilir ? Girince nasıl anlaşılır ?
Trans a girmek için birşey lazımsa sürekli onunla transa girince bir süre sonra gelişiriz istediğimiz zamanda trans a girebiliriz yani büyütülecek fazla birşey yok ortada ya da ben anlamadım olayı hala (:
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

Arkadaşın anlattığı lucid dream gibi bişey yani :D uyku halindeyken bilinçli konuma geliyoruz ve kontrol ediyoruz çok güzel bi yöntem olabilir ama işe yaramayabilir 3. seçenek trans devam edecek farkındalık yaşamayacağız olabilir :D yani trans halinde bilinçli olabilirsek bunu nasıl yaptığımızı anlayabiliriz. :D
Yardım isteyenler öm.
Kullanıcı avatarı
RamazanYigit
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen RamazanYigit »

Bunu dediğin sesi, suni frekanslarla destekleyip denemek gerekiyor bence... (Gerektiği yerde Alpha, gerektiği yerde Beta ve gerektiği yerde Theta gibi...)
Eğer teoriyi doğrulayabilirsek bir teknik oluşturabiliriz bunun üzerinden...

Ayrıca @waffeln98'in dediği gibi, "Lucid Dream"e benzer bir şey buda bizim yakalamaya çalıştığımız durum aslında şuna benzer;

Boş düz bir alan düşünün sınırları olmayan... bu alan bizim içimiz (zihnimiz) olucak...
Bizim yapmaya çalıştığımız, alan içinde enerji çıkışları için gerekli alanları açarak enerjinin bir bölümde toplanmasından sonra, enerji patlaması ortaya çıkarmasını sağlamak...

Sanırım...

Beynimizin algıladığımız her şeyden az yada çok etkilendiğini düşünürsek bilinç halimizde zihnimize ulaşmak imkansız olamaz...
Çünkü beynimiz hem bilincimizin hemde bilinçaltımızın algıladıklarından etkilenmekte bu ikisi arasındaki bağlantıya ulaşmayı başarmamız gerekiyor kısaca...

Kullanıcı avatarı
inflames

söylemesi kolay esasında nerden başlayacağımızı bilsek başlaması da kolay
Kullanıcı avatarı
RamazanYigit

Esnasinda surdan baslamaliyiz, insanin bilinç ile bilincalti arasındaki bagi çözmek ve bilincin, bilincaltinin calisma mantigini çözmek olmali
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Lucid olmak için mesela gün içinde bi nesne seçiyoruz onu görünce rüyadayım diyorsun.Rüyadada o nesneyi görünce rüyadayım diyorsun ve lucid yapıyorsun.

Şimdi bizde sürekli transtayım desek ne olur ?
Kullanıcı avatarı
inflames

sanırım şu nedenle olmaz ben transa girerken hep gözüm kapalı oluyor ama gözüm kapalıyken o nesneyi düşünüp ben transdayım dersek esasında oalbilir denenmesi lazım işte ben Mr'in denemesini sitiyordum trans konusunda daha bilgili benden
Kullanıcı avatarı
RamazanYigit

Aslında sen denemelisin daha farklı bir yöntem geliştirebilirsin belki o yüzden denemelisin bence