Program
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Program
beyler başlığı Mr gibi yazıcaktım da olsun :D
şu an tartışılan konu beyin dalgaları Mr size tetha dalgasını gönderdi ben de daha önce çok kullandığım beyin dalgalarını değiştirip meditasyon yapmayı sağlayan güzel bir uygulama linki atıcam eliniz alıştığında güzel bi program oluyor ve dalgaları da ayarlayabiliyorsunuz programda da hazır var
UYARI:Sakın çok sık dalgaları değiştirmeyin ne oalcağını bilmesem de durmaksızın beynin dalgalarını değiştirmek zararlı olsa gerek
Link: http://www.hayatimdegisti.com/forum/sub ... 0-key.html
bunun dışında google'a natura sound theraphy indir yazarsanız bulursunuz hatta sitede bile var bunun indirme linki görüşlerinizi bekliyorum :)
şu an tartışılan konu beyin dalgaları Mr size tetha dalgasını gönderdi ben de daha önce çok kullandığım beyin dalgalarını değiştirip meditasyon yapmayı sağlayan güzel bir uygulama linki atıcam eliniz alıştığında güzel bi program oluyor ve dalgaları da ayarlayabiliyorsunuz programda da hazır var
UYARI:Sakın çok sık dalgaları değiştirmeyin ne oalcağını bilmesem de durmaksızın beynin dalgalarını değiştirmek zararlı olsa gerek
Link: http://www.hayatimdegisti.com/forum/sub ... 0-key.html
bunun dışında google'a natura sound theraphy indir yazarsanız bulursunuz hatta sitede bile var bunun indirme linki görüşlerinizi bekliyorum :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: Program
Aynen sık dalga değiştirmek zararlı.Bende senin gibi sound therapy dinliyodum çok tuhaf oluyor insan ya :D
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
bi böyle başın hafifliyor falan bence onla çok güzel transa geçilir
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- MrCapTaiN
Arkadaşlar ankete herkez katılsın ki ona göre konu açacağız
- MrCapTaiN
Natura sound therapy dinleyince insan bi farklı oluyor :D nasıl desem beyin rahatlıyor inflames dediğin gibi başın hafifliyor dinginleşiyoruz.Ama çok hz'de dinleyince baş ağrısı yapıyor onun dışında gayet çok güzel bir program :)
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bunu dün dinledikten sonra odamdaki lamba hiç kararmadığı kadar kararmıştı 2-3 saniye ışık vermedi :D ve bunu istemsiz bir şekilde yaptım.Ama sadece buda değil :D 6 saat önce evden çıkıyordum antrenin lambası yine karardı.Ya bunları istesem yapamam.2side istemsiz bir şekilde yaptığım şeyler normalde bir ampule konsantre olduğum zaman sadece titretebiliyorum..DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM :/
- MrCapTaiN
Bunun nedeni istemsiz bir biçimde trans'a girip çıkman böyle oluncada ani enerji çıkışları normal olduğundan biraz daha fazla salınım gösteriyor.
Ben kapak ve telekinezi çalışırken akşamları pc'de oturuyodum lamba hep kararıp yanıyodu bu dalgalarda kapak ve telekinezi çalışmasının yerine geçebilir ama dalgayı kapakla birleştirirsek daha çok sonuç alabiliriz.Ayriyeten istemli olarak lambayı titretmeye çalış eskisinden biraz daha kısa sürede titrediğini fark ediceksindir.İstemsiz olarak lambanın kararması'da çok yoğun odaklanmanın olduğu zaman gerçekleşiyor.Dediğim gibi kapakla birleştirirsek istemli olarak lambayı'da kontrol edebiliriz teşekkür ederiz HypHer :)
Ben kapak ve telekinezi çalışırken akşamları pc'de oturuyodum lamba hep kararıp yanıyodu bu dalgalarda kapak ve telekinezi çalışmasının yerine geçebilir ama dalgayı kapakla birleştirirsek daha çok sonuç alabiliriz.Ayriyeten istemli olarak lambayı titretmeye çalış eskisinden biraz daha kısa sürede titrediğini fark ediceksindir.İstemsiz olarak lambanın kararması'da çok yoğun odaklanmanın olduğu zaman gerçekleşiyor.Dediğim gibi kapakla birleştirirsek istemli olarak lambayı'da kontrol edebiliriz teşekkür ederiz HypHer :)
- inflames
evet Hyper herkez kendi halinde bu konuya bile bakamdığından sinir olmuştum neyseki sen bakmışsın bir kişi daha lazım ben hiç denemedim bu programı dinlerken telekinezi yapmayı bugün denicem bakalım ne olucak kötü olan 1.5 aydır telekinezi yapmıyorum hemen başlasam iyi olucak bu dalgalarla kapağı ve bir şeyi daha birleştirmek istemsiz yaptığımız olayları istemliye çevireceğini düşünüyorum ne kadar arabayı kaldıramasak da bence büyük bir adım attık
Ve GEN X'in dediğine göre 10dk'da kaş rengini değiştirmiş bu program bence doğru dalgayı bulursak çok şey yapabiliriz
Ve GEN X'in dediğine göre 10dk'da kaş rengini değiştirmiş bu program bence doğru dalgayı bulursak çok şey yapabiliriz
- MrCapTaiN
Bize lazım olan şey odaklanma o yüzden theta dalgası işimize yarıyabilir.Çünki trans'a geçmek için odaklanmak lazım evet inflames büyük bir adım attık ayriyeten naturayı ben daha önceden denemiştim telekinezide katkısı oluyor :)
-