DURUGÖRÜ YARDIM
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
DURUGÖRÜ YARDIM
Arkadaşlar facebook'dan birisiyle biraz tartıştım o durugörünün sadece doğuştan olduğunu söyledi ama bence:
herkezde olan bir şey yetenek değildir geliştirilebilirse herkes yapar dedim yani illa doğuştan olması şart değil dedim,
şimdiki sorum size durugörü için illa doğuştan olmak şart mı?
herkezde olan bir şey yetenek değildir geliştirilebilirse herkes yapar dedim yani illa doğuştan olması şart değil dedim,
şimdiki sorum size durugörü için illa doğuştan olmak şart mı?
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Re: DURUGÖRÜ YARDIM
bence çalışan herkes başarabilir adı üstünde telekinezi inanmadan başarmaktır bence sen haklısın.
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bence herkes yapabilir.Ama doğuştan yetenekli olanlar ise daha çabuk sonuç alırlar.
Doğuştan yetenek diye birşey olduğuna inanmıyorum.Her insan farklı çevrelerde yetiştiği için farklı şeylere yatkınlığı olabilir.Yani yetenek dediğiniz şey doğuştan değil büyüdüğünüz çevrenin etkisini gösterir.
- inflames
benim tarafımda olamnıza sevindim ama kız ne ile uğraşıyor ya çözemedim chattekilere diyor sen hırslısın ama duygusalsın gibisinden şeylerle doğru tahmin ediyor herkez onu seviyor ben mualefet gibi ona karşıyım :D kötü hissettim haklı olduğumu düşünen insanların olması güzel :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
ya öyle değil :) 2si de kzı çıktı şansıma 2si de zorladı :)
-