Telekinezide En Büyük Başarının Yolu
Moderatör: Sai
Telekinezide En Büyük Başarının Yolu
Esselamu Aleyküm
Değerli cemaat (:
Bunca yıllık site deneyimim ve çalışmalarım sonucunda bir sonuca vardım.Bu telekinezide gaza gelmeden birşey yapılmıyor.Yani yapılırda gaza gelince acaip bi güç çıkıyor ortaya.Mesela 1 sene önce felan psi wheeli fıldır fıldır döndürüyordum.Ama pipeti bile çeviremiyodum öyle acaip biriydim işte (: Neyse evdekilere söyledim tabii onlarda olağanüstü şeylere meraklılar itiraz etmediler anlattım felan göster dediler.Psi wheel çevirdim ama içimden tatmin olmadıklarını düşündüm.Sonra annemle odaya gidiyoduk onada psi hweel yapacaktım rüzgar vurdu kapı kapanmaya başladı artislik olsun diye elimi kapıya doğrulttum enerji verdim bi baktım kapı durdu baya rüzgar vardı çarpacaktı nerdeyse.İşte o zaman tamamen tatmin oldular.Koskoca kapıyı durdurmuşum len (: Herneyse dediğim gibi amaç gaza gelmek çoğu zaman gaza getiren müzik dinleyerek telekinezi yapardım başarılıda olurdum.Dinleyin gaza gelin (:
Değerli cemaat (:
Bunca yıllık site deneyimim ve çalışmalarım sonucunda bir sonuca vardım.Bu telekinezide gaza gelmeden birşey yapılmıyor.Yani yapılırda gaza gelince acaip bi güç çıkıyor ortaya.Mesela 1 sene önce felan psi wheeli fıldır fıldır döndürüyordum.Ama pipeti bile çeviremiyodum öyle acaip biriydim işte (: Neyse evdekilere söyledim tabii onlarda olağanüstü şeylere meraklılar itiraz etmediler anlattım felan göster dediler.Psi wheel çevirdim ama içimden tatmin olmadıklarını düşündüm.Sonra annemle odaya gidiyoduk onada psi hweel yapacaktım rüzgar vurdu kapı kapanmaya başladı artislik olsun diye elimi kapıya doğrulttum enerji verdim bi baktım kapı durdu baya rüzgar vardı çarpacaktı nerdeyse.İşte o zaman tamamen tatmin oldular.Koskoca kapıyı durdurmuşum len (: Herneyse dediğim gibi amaç gaza gelmek çoğu zaman gaza getiren müzik dinleyerek telekinezi yapardım başarılıda olurdum.Dinleyin gaza gelin (:
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Telekinezide En Büyük Başarının Yolu
gaza gelmek istiyorsan senden başarılı birinin olması yeterli mesel Mr benden birden daha başarılı olursa gaza gelir ona yetişmeye çalışırdım :)
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Senin dediğin başkasını geçme arzusu yani hırs.Hırs nefisten gelir, günahtır.Ben kendi kendimize gaza gelmeyi anlattım (:
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Mehter marşı yeter !
Fazla kaçırmayın mehter marşını ama (:
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Telekinezi gaza gelmeden olmaz zaten :D
- WarandDead1
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
abi ama naruto yu abartıyosun narutodan başka anime izledinmi ? bin kat daha güzel animeler var ve sağol bi ara en sevdiğim anime olduğundan tüm şarkılarını biliyorum
- HypNoTizZe
dayı bi şu yaptıklarınızı bi videoya falan çekinde biz de tatmin olak
Warand,narutodan başka anime izlemedim ama narutoya benzeyen düzgün anime yokki telekineziye benzeyen.Hem karakterler güzel gerek yok başka animeye sağol :)
Ben video izlemeden tatmin oldum içimde telekineziye dair hiçbir şüphe yok.Telekineziyi bıraktım eskiden böyle yapıyordum.
Ben video izlemeden tatmin oldum içimde telekineziye dair hiçbir şüphe yok.Telekineziyi bıraktım eskiden böyle yapıyordum.
-