Kolay Lamba Söndürme Tekniği
Kolay Lamba Söndürme Tekniği
Esselamu Aleyküm
Mübarekler şimdi oturuyorsunuz veya yatıyorsunuz farketmez.Ama yatsanız daha iyi olur rahat edin.Lambaya odaklanıyorsunuz 5 dk.Ama birşey düşünmeyin ışığın azalıp yada arttığını düşünmeyin.Sadece bakın 5 dk.Sonra efendim gözünüzü sıkarak yavaşça kısıyorsunuz ve gözünüz kararmaya başlıyor.Sizde bu anda lambanın ışığının azaldığını düşünüyorsunuz.İmajine edin demedim gözünüzü kıstığınız için zaten etraf kararacak daha kolay olacak.İşte beyninize bu kararmanın lambanın ışığının azaldığından olduğunu kabul ettireceksiniz.Böyle de 5 dk yapın.Sonra gözünüzü kapatmaya başlayın ama beyninizi gözlerinizi kapatınca lambanın söneceğine inandırmanız lazım.
Haydi kolay gelsin.
Kendi icadımdır, teşekkür butonuna basan herkese helaldir (:
Mübarekler şimdi oturuyorsunuz veya yatıyorsunuz farketmez.Ama yatsanız daha iyi olur rahat edin.Lambaya odaklanıyorsunuz 5 dk.Ama birşey düşünmeyin ışığın azalıp yada arttığını düşünmeyin.Sadece bakın 5 dk.Sonra efendim gözünüzü sıkarak yavaşça kısıyorsunuz ve gözünüz kararmaya başlıyor.Sizde bu anda lambanın ışığının azaldığını düşünüyorsunuz.İmajine edin demedim gözünüzü kıstığınız için zaten etraf kararacak daha kolay olacak.İşte beyninize bu kararmanın lambanın ışığının azaldığından olduğunu kabul ettireceksiniz.Böyle de 5 dk yapın.Sonra gözünüzü kapatmaya başlayın ama beyninizi gözlerinizi kapatınca lambanın söneceğine inandırmanız lazım.
Haydi kolay gelsin.
Kendi icadımdır, teşekkür butonuna basan herkese helaldir (:
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Kolay Lamba Söndürme Tekniği
sen istersinde teşekkür etmezmiyiz :D ben dün farklı bi teknik denemiştim teknik şöyleydi : lambaya odaklandım elimi lambayı sıkar gibi yaptım sıktıkca lambanın karardığını düşündüm deneyin :D
Yardım isteyenler öm.
EyvaAllah sufim (:
Benimki sadece tesadüfen ortaya cikti.Senin ki de güzel (:
Benimki sadece tesadüfen ortaya cikti.Senin ki de güzel (:
-
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bende bir teknik veriyim o zaman :) Elini lambaya doğru tut ve her nefes alıp verişinde lambanın voltajının düştüğünü imajine et 2-3 denemeyle olacaktır.. ( DENENMİŞTİR
-
- Yaşadığınız İl: 19 Çorum
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
tanıdık geliyo sanki bu teknik bkz : hava elementi calısmasıHypHerBaNg yazdı:Bende bir teknik veriyim o zaman :) Elini lambaya doğru tut ve her nefes alıp verişinde lambanın voltajının düştüğünü imajine et 2-3 denemeyle olacaktır.. ( DENENMİŞTİR
Yardım isteyenler öm.
-
Hayır bu benim taktiğim emin olabilirsin :)Ve ben element çalışmıyorum.
-
- Yaşadığınız İl: 39 Kırklareli
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
:D bunu yapmak için imajineye gerek yokki. Hyper Çi gong çalışması gibi birşey nefes alıp vermek. Nefes alırken ne oluyor tam bilmiyorum ama ampul zaten titriyor.
-
Nefes alıp verirken nefesine konsantre oluyorsun ve etrafa enerji yayıyorsun.Bu zaten benim teorimde var :)..Teorim şöyle:İnsan konsantre olunca etrafa daha çok enerji yayar.Bunun sonucunda enerjiden ilk etkilenen nesne ampuldur ve ampul titrer.Mesela bu teori ne kadar doğrudur diye bir deney yapabilirsiniz elinize bir nesne alın ve ampulun altına geçin o nesneye konsantre olun.2-3dk sonra ampul titreyecektir.Burda anlatmak istediğim insan konsantre olunca etrafa normalde olduğundan daha kolay enerji yayıyor bunu bizzat kendim denedim ve gördüm.Sen orda nefes alış verişine konsantre oluyorsun.Ve bunun sonucunda etrafa enerji yayıyorsun sonra bir bakıyon ampul titriyor :D..Yukarda anlattığım deneyi yapın :)..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bence ampulden daha fazla etkilenen bir nesne var ama biz farketmiyoruz
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-
Şuan enerjiden en fazla etkilenen nesne ampul inşALLAH diğer nesneleride bulacağız.
-