--- %100 de %100 Psi Wheel Başarısı ---

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Uchiha Sasuke

--- %100 de %100 Psi Wheel Başarısı ---

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Esselamu Aleyküm
Muhterem üyeler nasılsınız iyisiniz inşaÂllah Elhamdülillah sağolun bende iyiyim (:
Yazacaklarım eskiden okuduğum bi konuda yazıyordu konuyu görün diye uplayacaktım ama bulamadım.Bende aklımda kaldığı kadarıyla anlatayım.

Psi wheel i ezberlemeniz gerekiyor.Nasıl küçükken okuma yazmayı öğreniyoruz araya 3 ay tatil giriyor harfleri unutuyoruz.(Ben unutuyordum :D ) Bu da öyle psi wheel i yapa yapa ezberleyeceksin.Beynin bunu ezberleyince artık psi wheel i karşına alınca beynin onu döndürmek istediğini algılayıp onu döndürücek.Ama sen psi wheel i önüne koyup ne yapmak istediğini beynine anlatmazsan beyin ne yapacağını bilmez.Öyle ... ... bakarsınız (:
İlk okulda yazı yazıyorsunuz tekrar yapmazsanız unutuyorsunuz.Daha kalemi bile düzgün tutamıyorduk.Kalemi yan tutup yazı yazabilir misiniz yazamazsınız.İşte yazı yazmaya kalem tutmaktan başlayıp harfleri sürekli tekrar yazarak ezberliyoruz.Artık hoca ''b'' diyince ''b'' nin nasıl şekli olduğunu bile düşünmüyorsunuz hemen ''b'' yazıyorsunuz.Çünkü onun sesini ve şeklini bildiğiniz için yazabiliyorsunuz.
Psi wheel de böyle siz yaptıkça onu ezberleyeceksiniz ve artık psi wheel kendinizi zorlanmadan dönmeye başlıyıcak.
Çünkü beyninize o kağıt ile ne yapmak istediğini anlattınız.Ben bu kağıdı döndürmek istiyorum dediniz.Yoksa beyin ne anlasın koymuşsunuz iğnenin üstüne kağıt duruyo öyle (:

No:Hiç dönmüyorsa döndüğünü imajine ederek beyninize onu ezberletin ve o kağıtla ne yapmak istediğinizi beyninize söyleyin.
İçinizden haykırın; ''Kağıt dön!''

Fenomen in konunusu : telekinezi-nedir/telekinezi-nedir-ve-en ... t3806.html

Kullanıcı avatarı
osmn.ozcn
Yaşadığınız İl: 15 Burdur
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: --- %100 de %100 Psi Wheel Başarısı ---

Okunmamış mesaj gönderen osmn.ozcn »

Bu fenomenin bir yazisiydi galiba
★İnan ve sabret başaracaksın★
Uchiha Sasuke

Onundu galiba
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

okumayı unutmak nedir ya :D :D :D :D

ama güzel yazı da ezberi ne kadar zamanda yaparız çünkü mesela 1 ayda ezberliyorsak zaten ben 1 ayda bırakıcam psi whell'i bırakmıitım parapsikolojiyi sınav var diye şimdi tekrar başlıyorum bi baktım psi whell milim milim oynuyor küfredesim geldi :D yeni başlayanlara hep diyoz ya yaparsın ilk günde olmaz falan ben ilk başladığımda ilk günümde yapmıştım şimdi milim oynadı çok sinir oldum ya :/
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
DarkmooN
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Tekrar Merhaba !!!

Okunmamış mesaj gönderen DarkmooN »

Benim eski hesap sanırım silinmiş ''GhostWarrior''du şimdi tekrar bir dönüş yapıyorum eski ve yeni dostlara bir merhaba demek istedim . Telekineziye biraz arar vermek zorunda kaldım bundan olsaki psi-weel hep ters dönüyor arkadaşında dediği gibi :D 2 kişiyi telekineziye başlattım İzmir temsilci kim oldu yoksa ben aday olacam artık
Hayallerim cehennemim oldu ...

Uchiha Sasuke

Ben unutuyordum olm hoca cümle söylüyordu yazacaktık diyodum a nasıl yazılıyodu :D

GhostWarrior bi yerden tanıdık geliyor ama tam hatırlamıyorum.İl Temsilciğili için caryes adlı yönetici ile irtibata geçin.