Farklı 3 biokinezi tekniği. (Teknikler bana ait değildir. )

Moderatör: Admin

berk1o
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Farklı 3 biokinezi tekniği. (Teknikler bana ait değildir. )

Okunmamış mesaj gönderen berk1o »

önce yapacağınız rengi belirleyin. Ben maviden yola çıkacağım. Uzandınız gözünüzü kapattınız. Karşınıza çıkan şekillere odaklanın. Bu şekilleri mavi yapmaya çalışın. İyice hayal edin mavi olana kadar. Yapamazsanız da kendinizi zorlamayın ileriki tekniğe geçin. İleriki teknik,

1) benim yaptığım taktik; yukarıda söylediğim pozisyondasınız, iyice odaklanın gözünüze odaklanın. Daha sonra biri kaşıkla sizin gözünüzü çıkardığını hayal edin ama Gerçek gibi. Acısını hayal edin. Ne kadar gerçek gibi hayal ederseniz o kadar iyi sonuç alırsınız. O çıkan gözünüze atıp, başla bir hayal ettiğiniz mavi gözün kendinize takıldığını hayal edin. Acısını hissetmeye çalışın. Acı dediğim sadece hissetme. 2. Seçeneği bunun ardından deneyebilirsiniz.

2) bu seçenekte kafatasınızın kesildiğini, içine bir mavi güç kaynağı yerleştirdiğinizi hayal edin ama hissederek. Sonra bu güç kaynağını iki tane borularla gözünüz ile birleştiğini hayal edin. O boruların içinden güç kaynağının içindeki mavi bir sıvı aksın gözünüze doğru. Gözünüzün içine girsin ve o kahverengi kısmın giderek mavileştiğini hayal edin ve bunu aşırı hissetmeye çalışın.

3) bu kısımda farklı bir teknik var. Uzanık haldesiniz ve gözleriniz kapalı. Bir an hayal ettiğiniz vücudunuzu bir odanızın yada evinizde bir ayna karşısında hayal edin. Masmavi gözleri ile.. Sonra hayal ettiğiniz vücudu kendini uzandığınız odanıza geldiğini ve içinize girdiğini hayal edin ve onun gözleri ile sizin gözleri ile birleştiğinizi hayal edin.

ByCrazy
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 26 Eskişehir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: Farklı 3 biokinezi tekniği. (Teknikler bana ait değildir. )

Okunmamış mesaj gönderen ByCrazy »

Dostum kendi kafanın koptuğunu hayal edersen kendi enerjin buna yönlenirse cidden kafan kopuyormuş gibi olur risklidir ama mesela bir enerji kaynağı yemeyi düşünebiliriz değilmi
Ne yani çılgınım diye akli dengem yerinde değil mi ? Hıı.Şey bu arada şu çocuğu öldürsek fena olmaz