Kendi çalışma Teorim

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
BetaDemirkan
Yaşadığınız İl: 55 Samsun
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Erkek

Kendi çalışma Teorim

Okunmamış mesaj gönderen BetaDemirkan »

Beyler öncelikle bu bir teori olduğundan kanıtlanmış değildir.Ancak kendim bunu yapıp kanıtladığımda yorumlara yazarım saten.

Düşüncem şuydu :

Okuduğum heryerde telekinezinin fitnees sporu gibi çalıştıkça gelişilen birşey olduğunu söyleyip durdular.Şahsen bende bundan feyz alarak şu teorimi ürettim.

Beynin hakikaten evrendeki en inanılmaz şeylerden birisi olduğu doğru.Ancak beynin dikkati sürekli dağılıp durduğundan biz farkında olmasakta odaklandığımızı sandığımız şeylere belirli bir süreden sonra odağını tamamen kaybediyor.Fitness ve boks yapan arkadaşlarımız bilir ne kadar çalıştığın değil çalışma programın ve disiplinin önemlidir.Eğer bir çalışmayı ard arda günlerce yaparsak o bölgedeki kaslar güçlenmez aksine zayıflar.güçten düşer ve sakatlanma ihtimali doğar.Telekinezininde aynen bu mantıkta olduğuna inanıyorum.Örneğin: forumda birçok kişi bi kaçgün psi wheel döndürdükten sonra psi wheelin dönmemeye başladığını söylemişti.(Şahsen telekineziye başlarken psi wheelle tanışmamıştım ve halende yapmıyorum.) Bunun nedeni büyük ihtimalle artık ona odaklanamadıkları için.Kapak çalışması elbette inanılmaz fayda veriyor.Ancak odak gücü sonsuz birşey değil.İllaki bir süre sonra bundan sıkılıp bırakcaksınız.Bu nedenle önümüzdeki 1 hafta boyunca şöyle bir program uygulayarak ne kadar geliştiğimi gözlemleyeceğim.Program şu :

1.Kapak çalışması hergün 15dk (Sabah 7.5 akşam 7.5)

2.hafta sonları psi wheel (30dk sabah 15 akşam 15)

3.Salı ve pazartesi günleri elektrokinezi pil çalışması 30dk (Sabah akşam 15 dk)

4.Çarşamba günü haftada en etkin günüm olduğundan sadece kapak çalışması.

5. perşembe ve cuma günleri Biokinezi reflex ve hidrokinezi su çalışmalarım.

Yeme içme oranıma ve uyku düzenime aşırı derecede dikkat ettiğimden onları teorime yazmadım.Ve yine yazıyorum bu sadece endimin denek olduğu bir deneydir bu nedenle bunları çalışmayınız.Deneyimin sonucunu 1 hafta sonra açıklayacağım.
Biokinesis...