Konuyu açığa kavuşturalım

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...

Gerçekten çalışıyor musunuz?

En fazla 1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Konuyu açığa kavuşturalım

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

Bakıyorum ki ciddi manada yüzme bilmeden denize atlayanlar ,atlayıp yılana sarılmam diyenler ya da hiç girmem hiç sarılmam umrumda değil ama ucundan biliyorum (!) diyenler var aramızda.

Her ne kadar telekinezi yapmak isteyip yapamayanlar , yapıpta "3 gün bıraktım yine döndüm , olmuyo offf, bi yardım !!!" diyen arkadaşlar var halen ve halen.

Öncelikle forumu bi takip edin ne oluyo ne bitiyor bi öğrenin. Daha sonra bir cisme etki etmek istiyosanız önce kendinize etki etmeyi öğrenin.

Bunları nasıl yapıcam diye soran olursa da
element-kontrolu/eee-madem-geldik-t8015.html bu linkteki başlangıç notunu okusunlar. Eğer okumayıp yapamıyorum olmuyor gibi şeyler söylemeye ısrar ederseniz konularınız spam gereğince de silinecektir.

Burda herkes birbirine yardımcı olması için var fakat okumadan gelip soru sormayın hazıra konmayın ve emek verin.
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...

Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Konuyu açığa kavuşturalım

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

daha 1 hafta uğraşmadan psi whell'im dönmüyor neden?? diyenler var bi en az 1 ay uğraşmadan sormamaları lazım ama o 1 ayda öylesine değil çalıştıkları dolu 1 aydan sonra döndüremiyorlarsa buraya yazsınlar
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
serons25
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen serons25 »

kendinde inancı olan denemeye devam etsin şikayet etmesin zaten dönmüyor diyorsa içinde umut yeterince yoktur onu düzeltsin olur herhalde :D
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
indigo19
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen indigo19 »

kesinlikle bu yorum tam yerinde olmuş ;)