Duru görü

lumilla
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Duru görü

Okunmamış mesaj gönderen lumilla »

arkadaşlar ben belli bi zamanda saate bakıyorum sonra film açp uzanıyorum aradan biraz zmana geçtiğinde saatin kaç olduğunu tahmin ediyorum ve doğru çıkıyor duru görüyle alakası olabilirmi

Batuhan77
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Re: Duru görü

Okunmamış mesaj gönderen Batuhan77 »

Bunun durugörüyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum hatam varsa arkadaşlar düzeltsin.
Bu daha çok tahmin etme normal tanmin etme :)
Yami durugörü daha farklı daha çok görüntü imaj ve vizyonlar görmeyle alakadar.Bunun tahmin etme olduğunu düşünüyorum.
Yani eğer durugörü istiyprsan çalışarak belirli bir seviyeye kadar gelebişirsin ama oradan sonrasıdoğuştan gelen bir yetenekstiyor .evet bunları herkes yapanilir ama bazı insanlarda yetenek daha baskın olduğu için daha üs t seviyelere gelirler bu kadar :) başarılar. :)))
T-X
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

Güldürdün :) sadece iyi tahmin edebiliyosun
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Batuhan77 yazdı:Bunun durugörüyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum hatam varsa arkadaşlar düzeltsin.
Bu daha çok tahmin etme normal tanmin etme :)
Yami durugörü daha farklı daha çok görüntü imaj ve vizyonlar görmeyle alakadar.Bunun tahmin etme olduğunu düşünüyorum.
Yani eğer durugörü istiyprsan çalışarak belirli bir seviyeye kadar gelebişirsin ama oradan sonrasıdoğuştan gelen bir yetenekstiyor .evet bunları herkes yapanilir ama bazı insanlarda yetenek daha baskın olduğu için daha üs t seviyelere gelirler bu kadar :) başarılar. :)))
Allah aşkına doğuştan yeteneği mi kaldı bu işin?!Doğuştan yatkınlık var ama bu yetenekler doğaüstü olmadığı ve aslında herkes de olduğu için çalışarak da geliştirilebiliyor.
Batuhan77
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen Batuhan77 »

Tabiki de senin dediğini demeye çalıştım bunu herkes yapabilir ve herkeste olan birşey ama unutmamak gerekirse bazı travmalar sonucu bu yetenekler daha baskın olup yüksek seviyelere çıkabiliyor bunlar sadece istisna o kadar :)

lumilla
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen lumilla »

tx bişey sordum kineziye yeni başladım sadece emin olmak istedim güldürmeye çalışmadım seni neyin kafasındasın ?