Acilen yardıma ihtiyacım var

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Mhysa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Kadın

Acilen yardıma ihtiyacım var

Okunmamış mesaj gönderen Mhysa »

Bir süre önce uzun bir açıklamayla aranızdan ayrıldığımı ve bir daha bu tarz çalışmalar yapmayacağımı duyurmuştum, okuyanlar bilir. O günden sonra buraya girmedim ve dediğim gibi çalışmalarımı bitirdim. 4 gün önce daha fazla dayanamayıp çalışmalarıma kaldığım yerden devam etmek istedim ve yaptım da. Buraya kadar hiç sorun yok, o kadar ara vermem rağmen ilk denememde başarılı oldum ve kağıt istediğim gibi dönmeye devam etti. Şimdi diyeceksiniz ki ee ne yardımına ihtiyacın var o zaman, hemen derdimi anlatıyorum:

Ben ara vermeden önce bunları yaparken baş ağrılarım olmuştu ama çok hafifti idare edebiliyordum. Hayatım boyunca hiç baş ağrısı gibi bir sıkıntım yoktu çok şükür ta ki ben bunları yapıncaya kadar. O sırada burda birçok kişinin baş ağrısı uyarısı yaptığını okudum içim biraz rahatladı normaldir diye. Daha sonra cildimde ve gözümde daha önce hiç başıma gelmeyen alerjiler ortaya çıktı ilaçlarla zor atlattım. Bu arada yine birçok yerde okudum ki Oğlak burcunun çok sık alerji olan bir yapısı varmış. Her neyse. İşte tam bu sırada alerjiler geçtikten sonra aranızdan ayrılmaya karar vermiştim. 30 aralıkta tekrar başlamaya karar verip çalışmalarıma devam edince maalesef baş ağrılarım inanılmaz derecede şiddetli bir şekilde tekrar çıktı ve ilaçlar en fazla 1-2 saat etki ediyor. Çeşitli çaylar içtim faydası olmadı. Bu sabah doktora gittik çoka şükür bir şey çıkmadı ama dayanamıyorum artık kimseye de anlatamıyorum nolur çaresini bileniniz varsa yardım etsin. Ayrıca alerjilerim de yine oluşmaya başladı hem de eskisinden daha kötü. Cildim; özellikle de yüzüm kuruyup soyulmaya başladı, ellerim kuruluktan ara sıra kanıyo ve sol gözümün altında bir türlü geçmeyen bir şişlik var.

Yazdıklarımı dikkate alın lütfen çünkü bunları anlatacak kimsem yok ancak burdan yardım isteyebiliyorum. Korkuyorum ve yardıma ihtiyacım var..
Öfkeyle hareket ediyorum, öfkeyle hareket ettiriyorum..

T-X
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Acilen yardıma ihtiyacım var

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

Sorunlarını çözene kadar bırak derim
Kullanıcı avatarı
MeseRuhu
Yaşadığınız İl: 81 Düzce
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen MeseRuhu »

Kardeş sana çok etkili bir yöntem söyleyeceğim ama dediklerimi tek tek yapmalısın

1-abdest alıp yasin suresini oku bitir ardından sorunun ney ise Allah'a dua et
2-markete git 1 kg tavuk ve 2 somun ekmek al
3-tavuğu tavada veya haşlama olarak yap
4-önüne büyükcene bir kap koy ve tavukları içine dit (yani elinle ayır onları)
5-ekmekleri de elinde didip kaba koy sonra onları bi güzel karıştır
6-o karışımı bir poşede koy ve dışarı çık
7-gördüğün tüm kedi ve köpeklere bi güzel ziyafet ver

sorunun ne ise çok yakın bir zamanda geçecektir
ENERJI
Yaşadığınız İl: 45 Manisa

Okunmamış mesaj gönderen ENERJI »

Olma sebebin büyük ihtimal enerji dengesizliği sen telekinezi yaparak enerjini yükseltmişsin ve kullanmayı öğreniyorsun sonra brakıp kendi haline brakıyosun sonra tekrar derken arada böyle Şeyler olmuş baş ağrılarının nedeni bence şu sen hayatın boyunca çok nadiren bu işte cisimleri haraketi yaptın istemsice bunu Öğrenmeye başladın daha önce beyninin hiç kullanmadığın bi kısmını kullanmaya başladın bundan dolayı ağrdi sonra belli bi süre braktın yine o Kısmi kullanmadın sonra kullanmaya çalıştın falan enerji ile yukarıda Yazdığım gibi ayni mesele ALLAH şifa versin işALLAH geçer
DeadTron22
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen DeadTron22 »

telekineziye yeni başlıyorum ama belki bir büyüğünün sana vereceği bi karışım etkili olabilir (örnek: ballı sütlü ayran :D)
Telekinezi:%10
Elektrokinezi:%40
Fotokinezi:%30
Pyrokinezi:%25
Telepati:%60

Kullanıcı avatarı
Mhysa

MeseRuhu yazdı:Kardeş sana çok etkili bir yöntem söyleyeceğim ama dediklerimi tek tek yapmalısın

1-abdest alıp yasin suresini oku bitir ardından sorunun ney ise Allah'a dua et
2-markete git 1 kg tavuk ve 2 somun ekmek al
3-tavuğu tavada veya haşlama olarak yap
4-önüne büyükcene bir kap koy ve tavukları içine dit (yani elinle ayır onları)
5-ekmekleri de elinde didip kaba koy sonra onları bi güzel karıştır
6-o karışımı bir poşede koy ve dışarı çık
7-gördüğün tüm kedi ve köpeklere bi güzel ziyafet ver

sorunun ne ise çok yakın bir zamanda geçecektir

Yarın bunu deneyeceğim Allah razı olsun çok teşekkür ederim umarım işe yarar.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Fetva'yı sana kim verdi söyler misin?Nesne hareket ettirmenin-tek fark dokunmadan- ne gibi bir günahı olabilir?

Dib'ten mektup aldığına inanmıyorum.Bence çok daha mantıklı bir yanıt verirlerdi.Orada bahsedilen şey falcılık.
Kullanıcı avatarı
Mhysa

andre yazdı:Fetva'yı sana kim verdi söyler misin?Nesne hareket ettirmenin-tek fark dokunmadan- ne gibi bir günahı olabilir?

Dib'ten mektup aldığına inanmıyorum.Bence çok daha mantıklı bir yanıt verirlerdi.Orada bahsedilen şey falcılık.
Mektup değil, kendi sitesinde soru yollayan herkesin sorularını yetkili bir hocaya yönlendirip en geç 2 hafta içinde cevabını veriyorlar. Ben de farkındayım verilen cevapta konuyu dağıttıklarını, hatta alakasız bir yere getirdiklerini. Ancak, her kafadan ses çıkıyordu ve benim bunları gidip anlatacak kimsem yok (en iyi siz anlarsınız, inananlar çok az ve korkanlar bile var, gelecek tepkilerden korktum). Durum böyle olunca yaptığım çalışmalara bile yansımaya başladı. Kafamı çok fazla kurcalıyordu, çalışmalarımda konsantrasyonumu bozuyordu ve gidilecek en doğru yerin orası olduğunu düşünüp soruları sordum gelen yanıtı sizinle de paylaşmak istedim.

Amacım, niyetim burda ortalığı karıştırmak veya sizin inancınızı sarsmak değildi. Kaldı ki, o cevap beni bile doyurmadı çünkü dediğim gibi çalışmalarıma geri döndüm ve hala inanıyorum. İçimdeki gücü hissedebiliyorum. Yine de yorumun için teşekkür ediyorum, bunu açıklama fırsatım olmuş oldu.
Kullanıcı avatarı
andre
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül

Okunmamış mesaj gönderen andre »

Mhysa yazdı:
andre yazdı:Fetva'yı sana kim verdi söyler misin?Nesne hareket ettirmenin-tek fark dokunmadan- ne gibi bir günahı olabilir?

Mektup değil, kendi sitesinde soru yollayan herkesin sorularını yetkili bir hocaya yönlendirip en geç 2 hafta içinde cevabını veriyorlar. Ben de farkındayım verilen cevapta konuyu dağıttıklarını, hatta alakasız bir yere getirdiklerini. Ancak, her kafadan ses çıkıyordu ve benim bunları gidip anlatacak kimsem yok (en iyi siz anlarsınız, inananlar çok az ve korkanlar bile var, gelecek tepkilerden korktum). Durum böyle olunca yaptığım çalışmalara bile yansımaya başladı. Kafamı çok fazla kurcalıyordu, çalışmalarımda konsantrasyonumu bozuyordu ve gidilecek en doğru yerin orası olduğunu düşünüp soruları sordum gelen yanıtı sizinle de paylaşmak istedim.

Amacım, niyetim burda ortalığı karıştırmak veya sizin inancınızı sarsmak değildi. Kaldı ki, o cevap beni bile doyurmadı çünkü dediğim gibi çalışmalarıma geri döndüm ve hala inanıyorum. İçimdeki gücü hissedebiliyorum. Yine de yorumun için teşekkür ediyorum, bunu açıklama fırsatım olmuş oldu.
Evet.Her hocaya güvenmemek lazım.İçki içen imamlar ve sözde Müslümanlarla dolu bir ülkede yaşıyoruz.
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Bak dediklerin doğruysa enerjinin kontrolünü tam olarak eline alamamış olabilirsin ya da yan etki beklediğinde psikolojik olarak da alerjiler çıkmış olabilir. İnsan bedeni çok garip değil mi :D

Yapabileceklerin:

-Meditasyon yapmanı öneririm (bazıları namaz kılıyo o da olur bence) enerjini düzenlemelisin,
-Biyokinezi ile yaralarının ve alerjinin geçirmeye çalışabilirsin. Ben hep yapıyorum hastalandığımda vb.
-Alerjinin psikolojik olduğunu sanıyorum ama istersen bitkisel yollarla geçirmeyi de deniyebilirsin,
-Alerjin psikolojik olduğunu düşünmelisin ve kendin uydurduğuna inanmalısın.(psikolojikse buna inanmamaya başladığında geçeceğini ya da azalacağını düşünüyorum,
-Eğer azalmassa doktora görünmelisin. (Belki birşeye alerjin var ve tesadüfen sen tkya başladığın sıralarda vücudun bu maddeyle karşılaşmaya başladı, ama sen bunu bilmeden tkya bağlıyosun. Bilemeyiz)
-Yaşıma bakıp benim önerilerimi dikkate almamazlık yapmamalısın :D
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!