Lucid rüya
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Lucid rüya
arkadaşlar lucid yaptım ilk önce rüya ve uyanıklık arasında kaldım görüntü çok bulanıktı rüyadayım sandım hayalle yapıyodum sonra gözümü kapadım kıpırdamadım gerçek rüyaya girdim bide gerçek hayatta sandım kendimi kalktım yerimden ama gerçek hayatta sandım sonra diğer odaya gittim tuhaf tuhaf şeyler var bu sefer dedim yok la rüyadayım gerçek hayatta değilim sonra dolandım uçmaya çalıştım sonra babamların yatak odasına girdim zıpladım uyancaklar diye korktum yine gerçek hayatta sandım kendimi sonra uyanmaya çalıştım olmadı allaah kaldık rüyada dedim sonra zorladım uyandım
istediğim zaman nasıl lucid yaparım ve görüntü nasıl netleşir
istediğim zaman nasıl lucid yaparım ve görüntü nasıl netleşir
-
Re: Lucid rüya
lütfen cevap verirmisiniz
- fenomen
- Yönetici
Kendi bilincinde gezmişsin.bu iyi bisey.gordugun goruntu ise cerebelluma gelen bilgilere sahid olmandir.guzel devam et calismalara.bol bol yapki spinal kiri pası atilsin cabucak çıka bilesin
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
bol bol yap derken ?
çalışmaları devamlı yapıyorumda istediğim zaman lucid nasıl yaparım ?
çalışmaları devamlı yapıyorumda istediğim zaman lucid nasıl yaparım ?
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Arkadaşlar her soru için ayrı konu açmak yerine lucid rüya bölümündeki sorularınız için açılmış başlığın altına yazın sorunuzu. Bu şekilde forum düzeni bozulmaz ve konularınızda silinmez.
İyi forumlar...
İyi forumlar...
-
her soru için açmadım özür dilerim bundan sonra dikkat ederimde kimsede cevap vermiyo ozzyy sen bilmiş kişisin bi yardım etsen soruma
- ozzzyyy
- telekinezi.com.tr Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
İstediğin zaman lucid rüya yapabilmen için bu konuda kendini eğitmelisin.
lucid-ruya-lucid-dreaming/lucid-dreamin ... t4811.html bu konunun altında "alarm tekniği" isminde bana ait olan bi teknik var. Daha sonra bununla aynı isimde ve talimatlarıda benzeyen teknikler başkaları tarafından üretildi. Ancak aslı ve en yalın hali budur. Belirli bi uyku düzenin varsa seni çok kolay bi şekilde başarıya ulaştıracaktır.
lucid-ruya-lucid-dreaming/lucid-dreamin ... t4811.html bu konunun altında "alarm tekniği" isminde bana ait olan bi teknik var. Daha sonra bununla aynı isimde ve talimatlarıda benzeyen teknikler başkaları tarafından üretildi. Ancak aslı ve en yalın hali budur. Belirli bi uyku düzenin varsa seni çok kolay bi şekilde başarıya ulaştıracaktır.
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
-