Durugörü yüzünden baş ağrılarım

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
BlackShadow
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Durugörü yüzünden baş ağrılarım

Okunmamış mesaj gönderen BlackShadow »

Herkese selam

Küçük bir sorunum var. Bugün Durugörü hakkında araştırma yapıyordum ve şu 3 özelliğin bende olduğunu farkettim.

Zamansal durugörü (prekognitif ve postkognitif durugörü): Yeteneğin geçmiş veya gelecekteki olayları algılamaya yönelik olması.
Gizligörü (lüsidite): Gözler kapalıyken çevreyi görebilme.

Alteroskopi (alloskopi): Kişinin başkalarının bedenlerindeki iç organları, bunların işleyişlerini, auraları görebilmesi ve bu sayede bedensel rahatsızlıkları saptayabilmesi. Bu yetenek kişinin kendi bedeni için söz konusu olduğunda yeteneğe otoskopi adı verilir. (SADECE AURAYI GÖREBİLİYORUM)

Herneyse benim sorunum Zamansal durugörüde bu özelliğim var evet ama. Bana müthiş bir baş ağrısı verdi. Tam abartısız 1 aydır bundan kurtulamıyorum. Birde Taç çakramı geliştirmediğimi düşünmüştüm geçen hafta uzun süredir çalışmıyordum. Biraz Taç çakrası çalışıyım dedim ve Durugörüm baya açıldı Özellikle Zamansal durugörü. Ne kadar hap ilaç alsam faydasız uyku düzenim normal. Zaten işin garip tarafı uyanır uyanmaz başlıyor bu ağrı ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum!!!
Hayal gücü bilgiden daha önemlidir. -Albert Einstein

T-X
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Re: Durugörü yüzünden baş ağrılarım

Okunmamış mesaj gönderen T-X »

Accuk ara ver hepsi bu. Bırak 1-2 hafta hiç düşünme motoru yakarsın bırak biraz soğusun :)
Black_h3ita
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 5 Amasya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Black_h3ita »

Gülü seven dikenine katlanır gülüm..
DarKDayS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen DarKDayS »

Durugörüden asla başın ağrımaz bu 3.Göz'ünden kaynaklıyor 3.GÖZ ilerliyor daha fazla açılmaya çalışıyor zorladığı için böle oluyor mesala benimde 3.Göz kapalı çok az açık açmaya çalışıyorum her açmaya çalıştığımda baş ağrıları çekiyorum yani 3.Göz'ünü bilip veya bilmedende frekans yolluyorsun orayıda açmaya zorluyor UYARI haline geliyor ondan netçe açılınca etraftaki enerji ve cinleri görmeye başladığında geçiçektir...
Cinleri Sis şeklinde enerjiyide soluk mavi bir şekilde görürsün...