Telekinezi Pipet Çevirme & Psi Whell (Video)

telekinezi pipet çevirme, psi whell

Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Kullanıcı avatarı
elif

Re: Telekinezi Pipet Çevirme & Psi Whell (Video)

Okunmamış mesaj gönderen elif »

bu eldeki manyetik elektriğin etkisiyle olmamış mı? elinizi bir kumaşa sürtün balona yaklaştırın, yada bir plastiğe yaklaştırın... çeker.... buda ona benzemiş. başarısız buldum
Kullanıcı avatarı
elemor
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen elemor »

sen daha iyisini yap koyda bakalım :D
Kullanıcı avatarı
elif

Okunmamış mesaj gönderen elif »

Yapamayacağımı mı sanıyorsun?
Kullanıcı avatarı
sleons

Okunmamış mesaj gönderen sleons »

TAYY -I CİSM (TELEKİNEZİ)

psi-whell hareket ettirmek kolay...yalnız bunu yaparken gücünüzü ellerinizde toplayabilmek için bir elinizde ateşi diğerinde ise buzu tuttuğunuzu düşünün...böylece bir eliniz soğumayı bir eliniz ise yanmayı hissedecektir....yanan elinizi herhangi bir cisme tutun...sonra ittiğinizi ya da çektiğinizi düşünün...görüceksiniz her cismi kontrol edeceksiniz...

ya da tayy ı cism(telekinezi) yapabilmenin diğer yolu Allah ın bazı isimleri vardır ...bunları söyleyerek ve içinden tekrar ederek yapılabilir...hatta HEROES teki sylar ın dondurma gücünü bizde elde edebiliriz...YA VEDÜD ismiyle karşıdaki insan hipnotize edilebilir,Sylar ın yaptığı gibi dondurulabilir...bu ismi söylerken karşıdaki kişinin gözlerine bakılmalıdır...ve içerden söylenmelidir...

YA KAYYUM ismiyle cisimler kontrol edilebilir...(tıpkı sylar ın yaptığı gibi)...(günde 5550 kere)
YA CELAL ismiyle elektriği kontrol edebilirsiniz...(günde 350)
Ya Semi ismiyle baska insanların sesini duyabilirsiniz...( yapmadan önce 70 kere estağfurullah onda sonra 70 kere ya semi diyin.)

şimdilik bu kadar yazdım ileride deneyimlerim sonucunda size baska ismleri de söyleyeceğim.
başarmak ve başarmamak...ikisi de aynı tıpkı olmak ya da olmamak gibi...

hayatta yaptığınız başarısızlıklar bile sizin başarılı olduğunuzu gösterir...

siz ikisini de kaybetmemeye çalışın...

ya ikisini kaybedenler...
mentalist

Okunmamış mesaj gönderen mentalist »

arkadaşlar yünlü bir şeyiniz varsa ona 15 dk boyunca sürtün sonra yer pipet koyun elinizi üstüne getirin elinizi deydirmeden sonra elinizi yukarı kaldırın kafanıza çıkar pipet .....

o kağıt çevirme numarasıda üstten ağzı ile üflüyo kamera ağzını niye çekmiyo çünkü ağzından üflüyo yakışmıyo size böyle şeyler
Kullanıcı avatarı
Bru-x

Okunmamış mesaj gönderen Bru-x »

Burada önemli olan arkadaşın pipedi nasıl çevirdiği değil telekinezinin başlangıç safhası olan ellerdeki manyetizmayı kullanarak nasıl çevirdiğini göstermek. Arkadaşın hile yapıp yapmaması bizim değil onun sorunu. Lütfen bakış açılarına dikkat edelim.
Başaranlar, önce inandılar, sonra yaptılar; Başaramayanlar ise, önce yapıp sonra inanmayı denediler.

https://telekinezi.com.tr/app.php/rules
Ahmet_Efendi

Okunmamış mesaj gönderen Ahmet_Efendi »

Arkadaşım ağzınla üfeleyerek çevirdiğin bi psi-çarkı videoya çekerek koyar mısın.? Nasıl dönüyormüş hep birlikte izleyelim..
Kullanıcı avatarı
sil3nc3r
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen sil3nc3r »

Ahmet_Efendi yazdı:Arkadaşım ağzınla üfeleyerek çevirdiğin bi psi-çarkı videoya çekerek koyar mısın.? Nasıl dönüyormüş hep birlikte izleyelim..
Arkadaşa katılıyorum üfleyerek yapılan psi-wheel bu şekilde dönmez.
Kendiniz deneyin yapabileceğinize eminim, pipet çevirmek için yünlü şeylere falan ihtiyacınız yok direk başına oturup telekinezi denemeleri yapın.
Geri döndüm
Batux1995

Okunmamış mesaj gönderen Batux1995 »

Birincisi videodaki arkadaş kesinlikle üfleyerek döndürüyor psi-wheel'i.Ayrıca ben de bi psi-wheel yaptım şu anda da çok konstantre bir durumdayım ve kağıt 40-50 derecelik açılarla dönüyorAma bunun sebebi nefesim mi yoksa beyin gücüm mü bilmiyorum.:D
Pampalar ( evet size öyle dedim az önce :l ) bir süre yoktum ama artık daha açık olmaya çalışacağım.Takan yok ama olsun söyleyeyim <3