telekinezi pipet çevirme, psi whell
sleons yazdı:TAYY -I CİSM (TELEKİNEZİ)
psi-whell hareket ettirmek kolay...yalnız bunu yaparken gücünüzü ellerinizde toplayabilmek için bir elinizde ateşi diğerinde ise buzu tuttuğunuzu düşünün...böylece bir eliniz soğumayı bir eliniz ise yanmayı hissedecektir....yanan elinizi herhangi bir cisme tutun...sonra ittiğinizi ya da çektiğinizi düşünün...görüceksiniz her cismi kontrol edeceksiniz...
ya da tayy ı cism(telekinezi) yapabilmenin diğer yolu Allah ın bazı isimleri vardır ...bunları söyleyerek ve içinden tekrar ederek yapılabilir...hatta HEROES teki sylar ın dondurma gücünü bizde elde edebiliriz...YA VEDÜD ismiyle karşıdaki insan hipnotize edilebilir,Sylar ın yaptığı gibi dondurulabilir...bu ismi söylerken karşıdaki kişinin gözlerine bakılmalıdır...ve içerden söylenmelidir...
YA KAYYUM ismiyle cisimler kontrol edilebilir...(tıpkı sylar ın yaptığı gibi)...(günde 5550 kere)
YA CELAL ismiyle elektriği kontrol edebilirsiniz...(günde 350)
Ya Semi ismiyle baska insanların sesini duyabilirsiniz...( yapmadan önce 70 kere estağfurullah onda sonra 70 kere ya semi diyin.)
şimdilik bu kadar yazdım ileride deneyimlerim sonucunda size baska ismleri de söyleyeceğim.
çok küçük olursa zor çok büyük olursa da zor:D orta bişey iyi ama ilerledikçe kağıdı büyüt yada küçültmsafacetin yazdı:psi whell in küçüğü daha mı zor?? ben hep küçükle çalışıyorum büyüğü hızlı dönderemiorm küçük zor ve hızlı büyük kolay ve yavaş aslında mantıklı bisikletlerde de böyle vitesi değiştirince çarkın büyüklüğüne gre kolay oluo yada zor oluo.ama buna bağlı olarak hız deişio
:D üflese öyle dönmez bi kere kağıt , savrulma olur :Dmentalist yazdı:arkadaşlar yünlü bir şeyiniz varsa ona 15 dk boyunca sürtün sonra yer pipet koyun elinizi üstüne getirin elinizi deydirmeden sonra elinizi yukarı kaldırın kafanıza çıkar pipet .....
o kağıt çevirme numarasıda üstten ağzı ile üflüyo kamera ağzını niye çekmiyo çünkü ağzından üflüyo yakışmıyo size böyle şeyler