Çalışma ve Isı Yükselmesi
Moderatör: Sai
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Çalışma ve Isı Yükselmesi
Ben telekineziye 1 sene önce başlamıştım ve bırakmıştım sonra gene başladım ama psi wheel bana sıkıcı geldi bende direk öbür telekinezilere yönlendim kapalı lambaya elektirik vermeye çalıştım 30 dk boyunca olmadı ama elim kurumuştu yumuşacık elim taş gibi olmuştu :D sonra sabah dereceyi anlıma koydum ve başlattım 34,3 derceydi bidaha koydum ve terledigimi düşündüm okadar kendimi zorladımki artık gerçekten ter aktı ve sıçaklık dercesi 35,7 oldu bu iyi bişeymi yani devam ettiriyimmi?
En son Admin tarafından 02 Ağu, 22:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Başlık yeniden düzenlenmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım. Kurallar gereği içeriğe uygun olmayan başlık taşıyan konular doğrudan silinebilir.
Sebep: Başlık yeniden düzenlenmiştir. Lütfen başlıkları içeriğe uygun açalım. Kurallar gereği içeriğe uygun olmayan başlık taşıyan konular doğrudan silinebilir.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Çalışma ve Isı Yükselmesi
Elleri ile telekinezi yapanlar bu ısıyı hatırlayacaklardır. Enerjinin yoğunlaştığı bölgelerde ısı yükselmesi normaldir. Bu kişinin enerjiyi nasıl kullanacağı, yönlendireceği ile de ilgili
Aramak, güzel bir çabadır.
-