Enerji Çekme Tekniği ..

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Uchiha Sasuke

Enerji Çekme Tekniği ..

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Telekinezi bırakmadan,3 yıl önce falan hep bu enerji çekme tekniğini kullanırdım.İnsanlar genelde kusura bakmayın açgözlü olduğu için güneşten,aydan enerji çekmeye çalışıyor.Onların enerjisi çok büyük, çekilebilse yararı olur.Ama başka bir yerden enerji çektiğimizde bunu hemen kullanamayabiliriz.Vücut kendi enerjisini üretiyor ama başka bir yer den o enerjiyi çekince vücut enerjiyi adeta işleyip kullanıma hazır hale getiriyor.Kendi enerjinizi kullanmak daha mantıklı,basit bir yol,size kalmış.Tabii güneşten,aydan enerji çektiğini zannedenler çekemiyor aslında fizik ötesi bir şey yapıyoruz,o kadar uzaklıktan enerji çekmek imkansız.
Bu yüzden ben kimseye demedim biraz bencilce ama :D canlı ama bir faydası olmayan şeylerden enerji çekiyordum.Neyse çok uzattım konuya biraz hakim olduğunuzu varsayıyorum ..

Yapraktan enerji çekeceğiz.İsterseniz yerde olanları alın(çok etkisi olmaz ama içinde enerji bulunduruyor sonuçta solana kadar ..) yada ağaçtan koparırsınız.
3-5 tane avucunuza yaprak alıyorsunuz.Onun yaşamını içinizde hissedip yavaşça ellerinize/omuza/göğüse/ ve oradan da karın bölgenize doğru aktığını hissediyorsunuz.(Enerjinin dosya konumunu gösteriyorum sanki :) )
Bu kadar basit.Sürekli yaparsanız zamanla enerjiyi hissedeceksiniz.Tabii enerjiyi kullanamadıktan sonra almanın da bi anlamı yok.İlk önce kullanmayı tam kavrayın ondan sonra yetersiz gelirse çekmeye başlarsınız ..
Ayrıca diyafram nefesi ile de enerjinizi artırabilirsiniz ..

Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Enerji Çekme Tekniği ..

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Hep güneş aydan çekerdim :D
Uchiha Sasuke

5 yıldan sonra anladığım bir şey bu, çekilmiyor :D (yani teori ama etkili olsun diye kesin konuştum :D tabii mantıklı düşününce çekilmez :) Ben yine dünyadan(ayaklarımın altından çekerdim) sizinki baya zordu :D

O değilde 2 kere açmışım konuyu hani 2 kere üst üste mesaj gönderilmiyordu.Bu nasıl yönetim ozan beyyy !!!! :D
Kullanıcı avatarı
volkan37
Yaşadığınız İl: 9 Aydın
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen volkan37 »

Enerji çekmeye gerek var mı Uchiha kendi enerjiniz zaten yeterince yüksek
Sınır yoktur sadece biz onu olduğunu düşünürüz.

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Cavasta
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen Cavasta »

Düşünceme göre oda psikolojik.Kendini daha hazır hissetmene sebep oluyor.Zaten önemli olan beyni yeterince iyi kandırabilme sanatıdır bu dalda.Bunu iyice düşün forumun başlığı da bu değilmi zaten.Telekinezi başarmadan inanmaktır.İnandırabildiğin ölçüde iyi olursun dotum...

Kullanıcı avatarı
volkan37

Ben beyin kandırma olaylarına bir miktar inanıyorum bütün her şeyi ona bağlamak saçma bence...

Bedeninden kurtul ruhun ve zihninle yaşa o zaman toprak altında nefes alabilirsin.
Uchiha Sasuke

Konunun başında da belirttiğim gibi açgözlü arkadaşlarımız oluyor malesef . :)
Cavastanın da dediği gibi beyni kandırmaktan geçiyor.Küçüklükten beri öğrendiğimiz bilgiler,fen bilimleri olsun fiziksel etki olmadan bir şeye etki edemeyiz.Yani telekinezi yapamayız.İnsanlar inandığı için yapıyorlar derler ama aslında beyni kandırdığımız için yapabiliyoruz böyle şeyleri.İzlediğimiz filmlerden olsa gerek böyle doğa üstü şeylere ilgimiz ve olabilitesine biraz da olsa inandığımız için gelişiyor bu olaylar.
Bence her şey beyni kandırmaktan geçiyor.

Enerji olayı ise ben motive olmak adına yapıyordum.Yeni arkadaşlar foruma geldi güncel bilgi olsun diye yazayım dedim ..
Kullanıcı avatarı
volkan37

Her şeyi beyni kandırmaya bağlayınca enerji denilen şeyin gerekliliği ortadan kalkıyor ve işler iyice matrix'e sarıyor , bu birazda öznel bir iş sen bu düşüncede ilerlersin başarıya ulaşırsın eyvallah.Ama dediğim gibi beyni kandırmak beyni kandırmak e enerjiye ne oldu , iş bence o enerjiye odaklanıp onu kontrol etmekte.
Biraz daha açık konuşmak gerekirse sizin düşüncenize göre beyni kandıra bildiğimiz sürece istediğimiz her şeyi yapabiliriz eğer sen 9.9 şiddetinde bir deprem yaratmak için bunu yapabildiğin ile ilgili beynini kandırırsanız 9.9 şiddetinde bir deprem olacaktır öyle değil mi ?

Uchiha Sasuke

Duvardan geçmeye çalışan adama mı diyorsun bunu ? :)
Kullanıcı avatarı
volkan37

O kolay onu ben hep yapıyorum :D