Kapak çalışmasını tarih yapmaya çalışalım :/

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Kapak çalışmasını tarih yapmaya çalışalım :/

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

Selamun Aleyküm. Öncelikle kapak çalışmasının şu ana kadar en iyi çalışma şekli olduğunu düşünen bir çok kişi var forumda. Başlıktan da anlayacağınız üzere kapak çalışmasından daha iyi bir teknik bulmaya çalışalım aramızda. Benim kafamda canlandırdığım bir çalışma yöntemi var (3.göz çakrasıyla alakalı): Ben "Enerji meditasyonu" diyorum. Tamamen enerjiyi hissetme ve yönlendirmeye dayalı bir çalışma.
1- Sırtımız dik olacak şekilde oturuyoruz. 3.göz çakramızı hayal ediyoruz.
2- 3.göz çakrasından enerjinin çıktığını (Enerjinizin büyüklüğünü, şeklini, rengini vs. istediğiniz gibi hayal edebilirsiniz) ve bu enerjinin vücudunuzun çevresinde dolaştığını hayal ediyoruz. Aynı anda enerjinizi hissetmeye çalışın.
3- Enerjinizi birkaç defa vücudunuzun çevresinde dolaştırdıktan sonra tekrar 3.göz çakranızdan içeri girdiğini hayal ediyoruz. İçeri girdikten sonra elektrikli süpürgenin kendi kablosunu içeri çekmesi gibi enerjinizinde 3.göz çakranızdan içeri girdiğini hayal ediyoruz.

İsterseniz sonrasında vücudunuzun çevresi yerine bulunduğunuz odayı veya evin çevresini de dolaştığını hayal edebilirsiniz. Birde konuyla alakasız olacak ama enerjinizle çevreyi görmeye çalışabilirsiz. Mesela enerjinizi odada dolaştırırken enerjinizin geçtiği yerlerde eşyaları hissetmeye çalışın, eşyaların yüzeylerini, eşyaların renklerini vs.

Ben bunu dün gece denedim, son aşamada 3.göz çakramda çok kuvvetli bir basınç hissettim. Yaklaşık 5 dk sürdü :)

Not: Hayal etme kısımlarında imaje de yapabilirsiniz, imaje yaparsanız çok daha verimli olacaktır.
2.Not: Her bir aşamayı uzatarak daha verimli yapabilirsiniz :)

Sizce nasıl? Geliştirilebilir mi? Geliştirilebilirse neler eklenebilir? Kapak çalışmasından daha iyi olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için, iyi günler.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!

Uchiha Sasuke

Re: Kapak çalışmasını tarih yapmaya çalışalım :/

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Çalışma güzel, her şey hayal.En önemli nokta burası.Kalıplara sıkışıp kalmamak.Bence tüm parapsikoloji çalışmalarında hayal edeceksiniz.Belirli tekniklere,çalışmalara sıkışıp kalmayacaksınız.Hem hayal ile kendi tekniklerinizi üretirsiniz hem de istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.Seninde anlattığın gibi en basiti enerjinin odada veya vücutta dolaştığını hayal etmek birçok yarar sağlar.Benim diyeceğim tek şey hayal edin ..
Hayal ettiğiniz kadar varsınız ..

Bunlar yararlı çalışmalar ama bunların hepsi bir yana kapak çalışmasının amacı odaklanmaktır.Şimdi burada göz ile tam olarak odaklanılan bir şey yok ki.Kapak çalışmasının temelinde aslında kapak şart değil.Bir kağıda nokta çizip ona odaklanırsın.En basit ve en kolayı yattığınız,oturduğunuz yerden göz ile herhangi bir şeye odaklanabilirsiniz.Duvarda ki çiviye mesela ..
waffeln98
Yaşadığınız İl: 19 Çorum
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen waffeln98 »

Uchiha çok yararlı bir konuya değinmiş kapak çalışmasının amacı aslında odaklanmaktır teşekkürler
Yardım isteyenler öm.
Alihan
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat

Okunmamış mesaj gönderen Alihan »

Sasuke'nin dediklerini yazacaktım gerek kalmadı xD

Sorularına benim cevaplarım: Bence kendi yöntemini bulman her zaman güzel. Geliştirilebilir, mesela 3. göz çakrasının olduğu bölgeye sınırlamışsın gibi enerji giriş çıkışını ama her yerden giriş çıkış olsa daha kullanışlı olur ve bir sürü tekniğin önünü açar diye düşünüyorum (bknz:Naruto xD) Sasuke'nin dediği gibi kapakla aynı kefeye konulacak benzer şeyler değil, kapakta amaç odaklanmak ve odaklamak. Sana da iyi günler :)
Yazık ki insanlar doğayı yok ederken birşeyi hep unutuyorlar : İnsan da doğanın bir parçası !!!