Psiball atamıyorum yardım
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Psiball atamıyorum yardım
Beyler ben psi wheeli az buçuk yapıyorum kağıdının türkçe olarak nasıl yapıldığını yorumlara yazarsanız sevinirim ve psiball yapıyorum ellerim birbirini itiyor bir ara gölgesini görmüşlüğüm bile var ama atamıyorum hedefe gittiğini düşünüyorum imaje ile atmayı aynı anda yapıyorum ne etsem ne yapsam gitmiyor havada buhar olup uçup gidiyor yardım edin :(
İnanmadan başarmaya çalışmak Tıpkı Bir Ekipmansız Okçuya benzer
Re: Psiball atamıyorum yardım
Öncelikle hoşgeldin.Psi wheel için kağıda illa o şekli vermen gerekmiyor.Kare veya her nasıl kopardıysan kağıdı iğnenin ortasında duracak şekilde yerleşir.Biraz yamuk durabilir ama sıkıntı değil.O şekli vermeden de bunu yapabilirsin, daha kolaydır.Bir kesinlikle kağıdı ipnenin ucune koy.Rahat döner.Kalem uçlarına kağıdı koyuyolar sürtünmeden dolayı rahat dönmez.Ben yorgan iğnesinin ters tarafını silgiye batırıp öyle yaparım.Aklında bulunsun.
Psi ball bir kere terim olarak yanlış Gülüm.Enerjiyi top haline getiremeyiz.Hatta psi ball diye tarif edilen ellerinin arasında enerji toplaman zordur.Dediğin gibi hava karışıp gider.Hadi zorlayıp yaptın diyelim.Bunu fırlatmak imkansız demiyicem o tabirden nefret ederim.Neyse onu fırlatmak çok zordur.Çünkü bu yaptığın şeyin acaip yoğun olması lazım.Hadi o da oldu diyelim bu yaptığın şeyin kendisi ismi gibi top şeklinde olsaydı zaman olurdu.Ama herhangi bir şekli olmadığı için hemen dağılır.Su gibi düşün.Suyu fırlatırken hepsi bir b
Psi ball bir kere terim olarak yanlış Gülüm.Enerjiyi top haline getiremeyiz.Hatta psi ball diye tarif edilen ellerinin arasında enerji toplaman zordur.Dediğin gibi hava karışıp gider.Hadi zorlayıp yaptın diyelim.Bunu fırlatmak imkansız demiyicem o tabirden nefret ederim.Neyse onu fırlatmak çok zordur.Çünkü bu yaptığın şeyin acaip yoğun olması lazım.Hadi o da oldu diyelim bu yaptığın şeyin kendisi ismi gibi top şeklinde olsaydı zaman olurdu.Ama herhangi bir şekli olmadığı için hemen dağılır.Su gibi düşün.Suyu fırlatırken hepsi bir b
Suyu fırlatırken hepsi bir bütün olarak hedefe gitmiyor değil mi ? Çoğu yarı yolda dökülür gidenlerde tek bir noktaya değil, farklı yerlere ayrılmış bir şekilde gider.
Telefondan yazıyorum kusura bakma devamını yazamadım ..
Telefondan yazıyorum kusura bakma devamını yazamadım ..
-
Çok teşekkür ederim kürdan koyuyordum şimdi iğne koydum rahatça döndürebiliyiroum bide sadece kağıda bakıyorum hiç birşey düşünmüyorum dönüyo rüzgar falan yok odada bideoya çeksem olmuşmu diye bakarmısın teşekkürler
Rica ederim.Bir şey düşünmeden yapabiliyorsan,oluyorsa öyle devam et.Bazıları kağıdın döndüğünü hayâl edip,düşünür.Ama bende düşünmeden yapardım.Hangisi kolayına gelip,başarı sağlıyorsan öyle devam et..
Büyük ihtimalle olmuştur ama sen bilirsin yollarsan bakarım.
Takıldığın bir yer olursa söyle yardımcı olurum ..
Büyük ihtimalle olmuştur ama sen bilirsin yollarsan bakarım.
Takıldığın bir yer olursa söyle yardımcı olurum ..
Yine unuttum mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi (:
Kağıdın rüzgardan veya nefes alıp,vermenden dolayı döndüğünü düşünüyorsan kağıdın dönüşüne dikkat et.Rüzgar veya nefesin giderse hafif de olsa sallanmaya başlar.Dönerken sallanma(yukarı,aşağı gibi herhangi bir kıpırtı) olmadan düzgünce dönüyorsa sen yapmışsındır.
Kağıdın rüzgardan veya nefes alıp,vermenden dolayı döndüğünü düşünüyorsan kağıdın dönüşüne dikkat et.Rüzgar veya nefesin giderse hafif de olsa sallanmaya başlar.Dönerken sallanma(yukarı,aşağı gibi herhangi bir kıpırtı) olmadan düzgünce dönüyorsa sen yapmışsındır.
-
İşte video buyur https://youtu.be/Hsog5IEbg2I
Olmuş olmuş.Zamanla iyice iletirsin inşaÂllah.
Ağzını,yüzünü kapatıp da kendini çok sıkıntıya sokma (:
Ağzını,yüzünü kapatıp da kendini çok sıkıntıya sokma (:
-
Çok teşekkürler İnşÂllah ilerltiriz :)
-