Telekinezi Whatsapp Grubu
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi Whatsapp Grubu
Arkadaslar ben yeni basladim ve bu konuda cok istekliyim ve bu yuzdun telekinezi whatsapp grubu acmak istiyorum yoneticinin izniyle sizin bilgilerinizle ve desteklerinizle hepimizin cok guzel yerlere gelecegine inaniyorum bu yuzden katilmak isteyen asagiya numarasini yazsin ben cogu zaman aktifim gordugum de eklerim hemen okudugunuz icin tesekkur ederim
En son Admin tarafından 22 Eki, 20:27 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu başlıklarını içeriğe ve yazım kurallarına uygun yazalım.
Sebep: Konu başlıklarını içeriğe ve yazım kurallarına uygun yazalım.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: telekinezi grubu
Bu gibi talepler için iznim hiçbir zaman olmayacaktır. Mutlaka herkes iyi niyetle bir şeyler yapmak için çabalıyor, bildiklerini paylaşmak, başkalarının bildiklerini de öğrenmek istiyordur ancak ülkemizde internetin ilk çıktığı dönemlerde arabul üzerinde bulunan sitelerde yaygın bir ifade vardı onu tekrar etmek istiyorum "İnternet üzerinden tanımadığınız kişilere kişisel bilgilerinizi vermeyin, kimseyle yakınlık kurmayın, İnternet üzerinden gizemli konularla ilgili paylaşımlarınızı gerçek hayata taşırken çok dikkatli olun, kimden nasıl bir zarar göreceğinizi asla bilemezsiniz."
İnternet üzerinden hiçbir kişisel bilginizi başkası ile paylaşmayın, özellikle telefon numaralarınızı asla yazmayın. Yazdığınız her numara ve bilgi başkaları tarafından itina ile kullanılabilir. Özellikle İnternet üzerinden daha önce tasarlanarak yapılacak gerçek dünyadaki organizasyonlara katılmadan önce mutlaka ailelerinizi ve yakınlarınızı bilgilendirin. vs. vs. vs.
Anlaşılacağı üzere ben üzerime düşen payla izin vermiyorum. Ancak mutlaka görüşmek isterim diyenler özel mesaj ile irtibat kursunlar. Herkese açık sayfalarda bu gibi paylaşımlar yapmayın.
İnternet üzerinden hiçbir kişisel bilginizi başkası ile paylaşmayın, özellikle telefon numaralarınızı asla yazmayın. Yazdığınız her numara ve bilgi başkaları tarafından itina ile kullanılabilir. Özellikle İnternet üzerinden daha önce tasarlanarak yapılacak gerçek dünyadaki organizasyonlara katılmadan önce mutlaka ailelerinizi ve yakınlarınızı bilgilendirin. vs. vs. vs.
Anlaşılacağı üzere ben üzerime düşen payla izin vermiyorum. Ancak mutlaka görüşmek isterim diyenler özel mesaj ile irtibat kursunlar. Herkese açık sayfalarda bu gibi paylaşımlar yapmayın.
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Re: Telekinezi Whatsapp Grubu
peki yinede isteyenler e posta gonderebilir bu yazın için de çok teşekkür ederim abi
- Clairvoyant
- Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Re: Telekinezi Whatsapp Grubu
Zamanında Facebook grupları da denendi kardeşim emin ol geyikten başka muhabbet olmuyor. Soruların olursa zaten burdan cevaplarız.
-