Tekepati ile alış veriş yaptırdım

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Fenotiger
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Tekepati ile alış veriş yaptırdım

Okunmamış mesaj gönderen Fenotiger »

Beyler az önce babama telepati ile fademirin kitabını aldırttım dün hayır dedi bugün güzel kitapmış dedi sipariş etti wtf inanamıyorum kitabı Uyanmak isteyen?
İnanmadan başarmaya çalışmak Tıpkı Bir Ekipmansız Okçuya benzer

Uchiha Sasuke

Re: Tekepati ile alış veriş yaptırdım

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Sabah sabah ne güldüm ya.Harbiden o kitabı okuyan var mı? :D Biz yazsak milyonlar okur herhalde neyse..
(Kusura bakmayın hala gülüyorum,fademir in siteden gönderilişi de aklıma geldide..)

Telepati kısmına gelirsek,sen yapmışta olabilirsin,yapmamışta olabilirsin.Sonuçta baban güzel kitapmış(!) demiş.Birkaç kere daha böyle olursa sen yapmışsındır..
Fenotiger
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Fenotiger »

Ne almamı önerirsin peki d&r da olan bi kitap olsun
İnanmadan başarmaya çalışmak Tıpkı Bir Ekipmansız Okçuya benzer
Uchiha Sasuke

Fenotiger yazdı:Ne almamı önerirsin peki d&r da olan bi kitap olsun
Kardeşim yazan kişileri tanıyıp, neleri başarabilmişler bilmediğim için kitap tavsiye edemem.Bu tür şeyler kitaptan öğrenilmez.Gerekli bilgiler internette var,gerisi senin yaşayıp deneyimlemene kalmış.Bu yüzden Bence kitap almana gerek yok.O şahıs kitabında ne anlatmış bilmiyorum.Farkındalıkla alakalı kitap istiyorsan osho okuyabilirsin.

Birde birşeye açıklık getireyim.Fademir bu sitede de video paylaşıyordu.Ama yaptığı şeyleri gerçekten telekinezi ile yaptığına inanmadık,ispat da edemedi.Bu yüzden insanları kandırıyor diye siteden ihraç edildi.Zaten hava kontrolü ile alakalı videoları izlersen hep rüzgarlı zamanlarda yapmış.Rüzgar çıkarıp ağaçları sallandırdığı bir video da da uzaklardaki ağaçlarda sallanıyordu yani fırtına vardı o da ,ben yapıyorum havası vererek kendine pay çıkarmış.Diyeceğim o ki istersen inanabilirsin sana kalmış.Fayda sağlıyorsa ne ala ama zannetmiyorum.
Uchiha Sasuke

İlla da okuyacağım dersen Bende 1-2 tane e kitap vardı duruyorsa hala atarım okursun.

“Telekinezi Nedir?” sayfasına dön