Telekinezi yapamıyorum lütfen bi göz atın
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 2 Adıyaman
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
- Cinsiyetiniz: Erkek
Telekinezi yapamıyorum lütfen bi göz atın
Sa öncelikle. Ben telekineziye dün merak saldım aynı gün içerisinde uğraştım fakat bi sonuca varamadım bunun bi tekinği var mıdır bu sabah kalkarkan namaz kılıp telekineziyi boş kafayla denemek istedim fakat kalkamadım bi taktik verseniz ya psi ball onu da söyliyebilirsniniz yeni merak saldığım için şimdiden sağolun gelecek Cumanız Mübarek olsun.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Re: Telekinezi yapamıyorum lütfen bi göz atın
A.S. Hoşgeldin. https://telekinezi.com.tr/telekinezi-teknikleri/ linkine bakabilirsin. Çok sayıda teknik bulunuyor.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Canını sıkma kisiden kişiye değişiyor yapma süresi. Ben 3. Gün yapmıştım 2. Gün teravih namazında dua etmiştim. Allah kabul etti veya ben başardım orasını bilemem ama ilk başladığın için kafanda düşünceler olabilir. İlk önce kafanı rahatlat sonra odaklan (odaklanma çok önemli nasıl derste bir an aklın başka bir yere kaydığı zaman o konuyu anlamıyorsun telekinezidede öyle).
-
- Yeni Kullanıcı
Hocam dün yaptım 1 tur attırdım psi bal bugün namaz kılıp yapmaya niyetim vardı fakat kafam dağınıktı yapamadım bugün de deniyeceğim fakat şöyle bi sorunumuz var nasıl döndürdüğümü bilmiyorum yani adım adım ne yapacağımı bi anlatsanız olur mu :)
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
telekineziye başlarken ki halimi görüyorum şuan :)
1- Kafanı iyice düşüncelerden arındır.
2- Çakralarını temizleyebilirsin faydası büyük.
3- Geldik uygulamaya kafan bomboş, psi wheeline odaklan, döndüğünü hisset, beyninden emir ver (düşünme)
4- Benim diyeceklerim bu kadar telekinezi pratik işidir cümleye dökemediğim taktikler var. Kendi kendine pratik kazanmaya çalış :)
-Kendimden örnek veriyorum çakra temizlenirken döndüğünü imaje etmek gerekiyordu bende kolayca döndürdüm artık vücüdumun her yerinde hissedebiliyorum
iki elimi açıp ortadaki boşluğu bile hissedebiliyorum. Aynı yöntemi nescafemde denedim telekineziye 2 ay ara vermeme rağmen suyu döndürebildim. Psi wheeli yapıp psi ball yapamayanda var. Psi ball yapıp psi wheeli yapamayanda var. İkisinede yapamayıp elektrokinezi yapanda var. Kişiden kişiye değişiyor kendine uygun gördüğünü seç. İyi şanslar :)
1- Kafanı iyice düşüncelerden arındır.
2- Çakralarını temizleyebilirsin faydası büyük.
3- Geldik uygulamaya kafan bomboş, psi wheeline odaklan, döndüğünü hisset, beyninden emir ver (düşünme)
4- Benim diyeceklerim bu kadar telekinezi pratik işidir cümleye dökemediğim taktikler var. Kendi kendine pratik kazanmaya çalış :)
-Kendimden örnek veriyorum çakra temizlenirken döndüğünü imaje etmek gerekiyordu bende kolayca döndürdüm artık vücüdumun her yerinde hissedebiliyorum
iki elimi açıp ortadaki boşluğu bile hissedebiliyorum. Aynı yöntemi nescafemde denedim telekineziye 2 ay ara vermeme rağmen suyu döndürebildim. Psi wheeli yapıp psi ball yapamayanda var. Psi ball yapıp psi wheeli yapamayanda var. İkisinede yapamayıp elektrokinezi yapanda var. Kişiden kişiye değişiyor kendine uygun gördüğünü seç. İyi şanslar :)
-
- Yeni Kullanıcı
abi çakra ne oluyor onu hemen bi anlatır mısın
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
İlk konu işine yarayabilir.
https://cse.google.com.tr/cse?cx=partne ... gsc.page=1
https://cse.google.com.tr/cse?cx=partne ... gsc.page=1
Aramak, güzel bir çabadır.
-
- Yeni Kullanıcı
abi psi ball elim ile yapamıyorum fakat elimi kullanmadan yapabiliyorum gün geçtikçe uğraştıkça daha hızlı döner mi ve gün geçtikçe daha ağır cisimleri haraket ettirebilir miyim ?
-