Enerji Yönlendirme (Pratik, Faydalı ve Eğlenceli)

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Enerji Yönlendirme (Pratik, Faydalı ve Eğlenceli)

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Merhaba arkadaşlar,

Bu uygulamamda sizlere enerjiyi yönlendirmeyi anlatıcam. (İlk önce belirtmek isterim ki bu yazı alıntı değildir. Tamamen kendi deneyimlerimle yaptığım çalışmadır.)

Uygulama 1:
Psi wheel de psi ball da yada kinezilerde imgeleme (düşünme) kavramları var. Ve bu kavramlar hayal etmek değil aslında aklından emir vermektir. Zaten psi wheeli başaranlar dediğimi anlamışlardır.
Uygulama bir de aklınıza takılan dusunclerden kurtulmanız lazım bunun içinde otohipnoz tekniğini yada bir yere uzanarak yapabilirsiniz. Neyse bu konuda pek üzerinde durmayacağım çünkü sitede bir sürü başlık var bu konuyla ilgili.

Uygulama 2:
Teknik 1: İlk önce vücudunuzun herhangi bir yerine odaklanın ve o odaklandığınız yerde bir şeyin döndüğünü düşünün. (Bir şey dediğim enerjiniz fakat ilk başlayanlar için kafasının karışmaması için daha uygun buldum.) Sonra başka yerlerinizde de dondurun. Ve artık döndürebiliyorsanız farklı hareketlerde bulundurun mesela bir yukarı bir aşağı, sağa sola, ikiye ayırıp ortada buluşturma sizin hayal gücünüze kalmış.

Teknik 2: Vücudunuzda hissettikten sonra elinizin avuç içi yere bakacak şekilde uzatıp sonra enerjinizin yere doğru gidip tekrar elinize geldiğini imgeleyin aynı yoyo gibi.
-Sonra iki elinizle psi ball ı oluşturun ve psi ball ı azıcık buyutun ve onun etrafında enerjinizi hareket ettirin.
-Bir elinde psi ball ı oluşturabilenler oluştursun benim gibi oluşturamayanlar ise iki eliyle oluşturup sonra bir eline koysun. Sonra iki elinizi aynı hizada tutarak bir elinizden diğer elinize atın sonra tekrar diğer elinize atın ve bu işlemi sık sık tekrarlayın.

Uygulama 3:
Burda vücudunuzda değil de başka bir nesne de hissetmelisiniz. Herhangi bir nesneye odaklanın sonra orda enerjinizi hareket ettirin ben suda hissederek suyu döndürmeyi başardım sizde aynı yolla ateşte veya herhangi bir kinezide bu yöntemleri alet edebilirsiniz. Gerisi hayal gücünüze kalmış inşallah anlatabilmişimdir. Aslında kolay ve pratik bir çalışma çok etkili ve eğlenceli de yapmaya yapıyorum fakat kelimelere dökmek o hissettiklerimi cümleye yansıtmak çok zor. En iyi teknik kendi tekniğinizdir zamanla da kendi tekniğiniz oluşur. Ve pratik yaparsınız herkese iyi günler dilerim.

Kullanıcı avatarı
Budray

Re: Enerji Yönlendirme (Pratik, Faydalı ve Eğlenceli)

Başaramayanlar gözlerini kapatıp gözlerinde hissetmeye çalışsın çünkü gözlerimde her zaman daha çok hissederim. Hatta fiziksel olarak gözünüzün etrafında döndürün sonra bırakın ama döndürüyormuş gibi hissedin.
Kullanıcı avatarı
Budray

Bu yazı belki yazılmış olabilir. Fakat bu başlık altında bir tane daha teknik paylaşmak istiyorum.
Bu tekniğim savunmayla ilgili nazarlardan ve negatif enerjilerden korunmanıza yarar.
İki elinize psi ballı oluşturun. Bu psi ball ınızı yani enerjiyi büyültün fakat büyültürken daha sağlam güçlü olması için enerjinin büyüdüğünü enerji büyüdükçe ellerinizin genişlemesi lazım. Vücudunuzu kaplayacak kadar büyültün sonra bi tane silah imaje edin o kalkanınızı vursun eğer kalkan parçalanıyorsa yok oluyorsa tekrar deneyin. Eğer yok olmuyorsa o büyültüğünüz enerjinin içinde kendinizi imaje edin. Edemeyenler ise ( ben edemiyorum pek) elinizde ki enerjiyi başımızdan başlayarak vücudunuza yakinlastirin ve enerjinin vucudunuzu sardığını hayal edin. Eğer basardiysaniz kendinizi güven içinde ve vücudunuzunuzda hissedersiniz. Tuyleriniz diken diken olur ya titreme gelir o duygudan bahsediyorum.
yusufgezer1997_
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen yusufgezer1997_ »

teşekkürler yeni başlayanlar için faydalı
Kullanıcı avatarı
Budray

Yorumunu yeni görüyorum önemli değil :)

Kullanıcı avatarı
Budray

Pozitif/Negatif enerji yorumum:
Ben negatif enerjiyi saldırı pozitif enerjiyide savunma olarak dusunuyorum. Negatif kılıç pozitif kalkan olsun. İki tane adam aynı maddeden yapılma kılıç ve kalkan var ikisde aynı sağlamlıkta. İkisi dövüşmeye başlıyor kalkani olan kişi ufak manevralarla kaçıyor ve kalkanıyla darbeyi engelliyor. Kılıç tutan adam bir süre sonra boşa savurmaktan ve saldırının engellenmesinden dolayı yorgun durumuna geçer. Kalkanı olan adam ufak bir darbeyle kılıç tutan adamı yere serebilir. Ama bana kalırsa yorgun bırakıp gitse bir şey değişmez. Ben negatif emerjiyi kullaniminida biliyorum fakat denemedim ve denemek istediğimi de sanmıyorum. Genel olarak pozitif bir insanım zaten sizde pozitif kalın. İntikam fiziksel hasarla değil başarıyla etkili olur. Kendinize iyi bakın. :)
Mer.01
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Mer.01 »

Arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben ilk günlerde çok iyi ve kurallara uygun psi wheel yapıyordum.fakat şimdi pek bi etkisi olmuyor. Sanki gücüm bitmiş gibi çok garip. Yardımcı olurmusunuz. (Başlayalı bir hafta oldu)
Kullanıcı avatarı
Budray

O nerdeyse herkes de olur endişelenme. Yaptıktan sonra her gün yaptın mı? Yoksa aradan zaman geçince mi yapmaya başladın?
Sana tavsiyem meditasyon yap, otohipnoz veya trans vs bunları yap bunları yaparsan üzerindeki enerjiyi hissedersin. Yaptıktan sonra psi wheeline odaklan o zaman kafan hafif, dinlenmiş olur; daha iyi yaparsın. Yine olmuyorsa enerjini yönlendirmeye çalış aynı mantık zaten enerji yönlendirme artı olarak enerjini hissederek çalışma yapıyorsun.
Mer.01
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Mer.01 »

Saol denicem