Moderatör: Sai

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Arkadaşlar avatar da insanlar elementleri bükebiliyor onlara hükmediyor sizce bizi yaratan bizlere can veren ALLAH bizim hizmetimizde bir sürü varlık canlı cansız yaratmıştır.Bize hizmet eden bu cansız maddelere hükmetmek söz konusumudur?Bence evet sizin yorumlarınızı bekliyorum sonuçta insan sadece etten kemikten değildir.Adı üstünde biz insanız meleklerin bize secde ettiğini biliyoruz biz bu elementlere ALLAH'ın izniyle hükmedip tabiri caizse bükebilirmiyiz?:DYoumlarınızı bekliyorum...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Avatar the Last AİR BENDER

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Evet bence mümkün..
::Welcome to home Bruce::
TelekinetikFit

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikFit »

kardeşim dediğin gibi biz insanız insanın hem iyi(meleksi) hem kötü (şeytani) yanı vardır meleklerin secde ettiği bir peygamber olan Hz. Adem di galiba . bunun yanında Peygamberimizin(s.a.s.) çocukken ayı oynattığı söylenir. bilmem ne kadar doğrudur. Ama İslam alimlerinde biri olup Peygamberimizin(s.a.s.) vefatından bir süre sonra 100-200yıl galiba bir büyük alime papaz şu soruma cevap verirseniz müslüman olurum diyor ve "(Haşa) Bizim Peygamberimiz Hz. İsa sizin Peygemberiniz(s.a.s.)den daha güçlü etkili iyi tarzı bişey diyip delil olarak Hz. İsa ın ölüyü diriltmesini Örenek veriyo ... Alim mezarlığa gidip diyor ki ben sadece sünnet üzre giden bir Müslümanım(sünnet farz)(alimliğini işe karıştırmıyo)diyip mezardaki ölüye kalk diyo yer biraz yarılıp ölü kalkıyo ve sonra gitmesini ya da ona benzer bi şeyi söyleyip geriye döndürüyo falan doğru mu bilmem ... Hatam varsa affola Hepinizden Özür diler araştırma yapmanızı tavsiye ederim Hakkınızı helal edin...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Keşke büken keşiş tanıdık olsa:D...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
KhornE

Okunmamış mesaj gönderen KhornE »

güney hava bükücülerine git onlar öğretirler sana:D

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

xD yaa ben de istiyom bükmek yaa!! acaba bi ara hepimiz toplanıp ağaçları hava ile sallamaya, dalgalar oluşturmaya fln çalışsak mı?? evde anca elimi kolumu sallıyom, kardeşimle 'avatarcılık' oynuyom xD Ferrarisini satan bilge de Julian doğuya bi yere gidiyodu.. biz de mi gitsek ne yapsak ki?
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
Askem0

Okunmamış mesaj gönderen Askem0 »

EYer İnsan Beyninin %'de 5ini kullanıpta telekinetik güç ortaya çıkartıyorsa acaba %'de 100ü neler Yapar TahMin biLe edemiyorum.
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
the ULTIMATE
İletişim:

Yüce Rabim, Bize nasıl bir nimet vermiş.. ama biz bu nimeti çoğunlukla kötü yerlere kullanıyoruz.. Şükürler olsunki biz onlardan değiliz.. :) Bu element bükme işlerinde sadece ben takıntılıyım sanıyordum; yalnız değilmişim.. :D :D En azından bir dalga yapmaya çalışmalıyız.. böyle birlikte bi gölde buluşsak.. tüm site.. belki birşeyler yaparız.. Ne dersiniz?
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Ama enerjinin uyumlu olmasi lazim tum siteden 5 kisi uyumlu cikar onlarda 1 hafta uyum calisirsa buyuk seyler yapabilirler
the ULTIMATE
İletişim:

hmm.. yaani diyorsunki, önce takım halinde çalışmayı öğreneceğiz.. Bu işleri biraz yokuşa sürüyo. :)