Parapsikoloji ve Psişik Olaylara ilgi 8. Evde ikizler ve kova Etkisi

8. evde ikizler etkisi, parapsikoloji ve psişik konulara ilgi, gizemli ve psikolojik olaylara ilgi, 8. evde ikizler

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Parapsikoloji ve Psişik Olaylara ilgi 8. Evde ikizler ve kova Etkisi

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Resim

Parapsikoloji ve Psişik Olaylara ilgi 8. Evde ikizler Etkisi

Genelde bu tür konulara ilgi su gurubu etkisi altında olur, ikizler etkisini ilk defa gördüm. Kovalarda benzer özelliklerin oluşu alenidir. Bu ilgi ruhsal bir algı veya yetenekten ziyade daha çok hemen herşeyi öğrenmeye çalışan bir etki ile ilgili olabilir. 8 ev konumu ölüm ve ötesi ile de ilgili olduğu için bu gibi konuları çözmek için bu alana ilgi ortaya çıkartmış olabilir. 8. Evdeki ikizler etkisi anlatılırken bu konunun yetenekten ziyade ilgi olarak aktarılmasının sebebi de bu olabilir.

İkizler burç olarak ta yaşamdaki hemen herşeyi kendilerine yetecek düzeyde öğrenmeye çalışır. Ancak madde ötesi konular söz konusu olduğunda derinlik gerektiği için ihtiyaç duydukları derinliği parapsikoloji ve medyumlukla ilgili konularda arayabilirler. Meraklarını gidermek adına herşeyi yapabilirler.

Eğer merak varsa bazı kabiliyetlerin sonradan geliştirilmesi için de zemin hazır demektir. Bu etkiye doğuştan değil ama ısrarcı olanlar ve araştırmaya devam edenler için sonradan kazanılan yetenekleri elde etme kapısı olarak bakabiliriz.

Eğer etrafınızda su gurubu burcu olmadığı halde madde ötesine ilgi duyan birileri varsa 8. evlerinde ikizler veya kova etkisi olabilir. Veya bana bu ilgi nereden geliyor diye merak ediyorsanız 8. evdeki etkilerle ilgili olabilir.

8. Evlerinde Akrep burcu, Balık Burcu ve Yengeç Burcu olanları özellikle belirtmeye gerek yok sanırım.

https://www.akrepblog.com/8-ev-ikizler-burcu.html
https://www.akrepblog.com/8-ev-kova-burcu.html
Aramak, güzel bir çabadır.

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Re: Parapsikoloji ve Psişik Olaylara ilgi 8. Evde ikizler ve kova Etkisi

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Yönetici yazdı: 26 Ağu, 23:35 Parapsikoloji ve Psişik Olaylara ilgi 8. Evde ikizler Etkisi
Resim

Genelde bu tür konulara ilgi su gurubu etkisi altında olur, ikizler etkisini ilk defa gördüm. Kovalarda benzer özelliklerin oluşu alenidir. Bu ilgi ruhsal bir algı veya yetenekten ziyade daha çok hemen herşeyi öğrenmeye çalışan bir etki ile ilgili olabilir. 8 ev konumu ölüm ve ötesi ile de ilgili olduğu için bu gibi konuları çözmek için bu alana ilgi ortaya çıkartmış olabilir. 8. Evdeki ikizler etkisi anlatılırken bu konunun yetenekten ziyade ilgi olarak aktarılmasının sebebi de bu olabilir.

İkizler burç olarak ta yaşamdaki hemen herşeyi kendilerine yetecek düzeyde öğrenmeye çalışır. Ancak madde ötesi konular söz konusu olduğunda derinlik gerektiği için ihtiyaç duydukları derinliği parapsikoloji ve medyumlukla ilgili konularda arayabilirler. Meraklarını gidermek adına herşeyi yapabilirler.

Eğer merak varsa bazı kabiliyetlerin sonradan geliştirilmesi için de zemin hazır demektir. Bu etkiye doğuştan değil ama ısrarcı olanlar ve araştırmaya devam edenler için sonradan kazanılan yetenekleri elde etme kapısı olarak bakabiliriz.

Eğer etrafınızda su gurubu burcu olmadığı halde madde ötesine ilgi duyan birileri varsa 8. evlerinde ikizler veya kova etkisi olabilir. Veya bana bu ilgi nereden geliyor diye merak ediyorsanız 8. evdeki etkilerle ilgili olabilir.

8. Evlerinde Akrep burcu, Balık Burcu ve Yengeç Burcu olanları özellikle belirtmeye gerek yok sanırım.
Jüpiterin 8. Konumu benim için yanlıştı asıl doğru olan buymuş :)
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

8. Evde ikizler mi var?
Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 26 Ağu, 23:48 8. Evde ikizler mi var?
Evet
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

O zaman bu mekanizmayı kavrayabilmek için canlı bir örnek var karşımızda.

Evet anlatır mısın nasıl bir etkidir bu? "Merak ve merakı gidermek, merakın giderilmesinden hemen sonrası gereksiz" gibi bir şey mi?
Bilgi edinme isteğin, arzun ve yöntemin yüksek hızda uçan bir uçakla yeryüzüne bakıp gördüğün herşeyi hızla hangara atmak gibi mi?

Kullanıcı avatarı
Budray

Yönetici yazdı: 27 Ağu, 00:03 O zaman bu mekanizmayı kavrayabilmek için canlı bir örnek var karşımızda.

Evet anlatır mısın nasıl bir etkidir bu? "Merak ve merakı gidermek, merakın giderilmesinden hemen sonrası gereksiz" gibi bir şey mi?
Bilgi edinme isteğin, arzun ve yöntemin yüksek hızda uçan bir uçakla yeryüzüne bakıp gördüğün herşeyi hızla hangara atmak gibi mi?
Elementi kontrol etmek için büyü yapsam mı diye düşünüyordum bile sonradan Allah'tan kendime gel dedim. Parapsikoloji dışında diğer ilimleri öğrenmek için mantığını kavrayabilmem lazım ve araştırma yapmam. Ama iş parapsikolojiye gelince söyleneni asla unutmam diyebilirim. Belki unuttuğum vardır o yüzden diyebilirim dedim cümle bozulmuş olsada. Sorunu olan herkese cevap vermeye çalışırım ve cevaplarım sizin cümlelerinizle benzerdir hatta aynıdır bazen farketmişsinizdir. 2 hafta girmeyeceğim dedim özgüven konsuunda fakat elimde olan bir şey değil telefonla girmezsem aklım burda oluyor. Her an hep gelişmek istiyorum her şeyin püf noktasını istiyorum. İkinci dediğiniz uygun. Parapsikolojiyle ilgili olan bilgiler sinir hücrelerim anında bağlanırlar kolay kopmazlar :)
Yani işin kısacası ömrümün sonuna kadar sıkılmadan araştırma yapıp düşünebilirim ve okuduğum bilgileri kolay kolay unutmam.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Yaratma sanatının muhteşemliği...
Birinde eksik olan diğerinde var oluyor. Hepsinin yöntemi farklı. Devasa bir pazıl gibi. Büyük bir yapı içerisinde dağıtılmış özellikler hepsini bir araya getirdiğinde bir bütün ortaya çıkıyor.

Eğer madde ötesi ile ilgili konular diğer konular gibi olmuyorsa farklı ev etkileri de devreye giriyor olabilir veya etki gerçekten derindir. İkizler etkisinin kendisine has bakış açısı ile ilgili olabilir. Mesela Balık burcu için etki hissedişle, içe doğma ile ilgilidir. Merakı giderme, hisleri bilgiye dönüştürme, mekanizmanın içine girip açma ilk etapta ortaya çıkmaz.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Not
İki haftayı günlerden başlatman daha iyi olur. Önceliğin şu an eğitim hayatın olmalı. Bu tür konular aparatif ve dinlenme için

Kullanıcı avatarı
Budray

Tamam o zaman günlerden başlatayım. Aa birde astroloji için de fikirlerim vardı bunu mesaj değil de buraya yazmam daha faydalı olucaktır. Astroloji de belli konumların özellikleri var ve burçların da özellikleri var. Bu özelliklerin birbirinde meydana getirdiği durumlar sanırım. Mesela tamamen kendimce örnek veriyorum. 8. Ev konumu parapsikoloji özelliğini taşıyor. Aslan burcuda lideik, enerjik, yaratıcılık özelliği var dersek. 8. Evi aslan olanlar parapsikoloji de yaratıcı fikirler sunabilir. Tabii bu varsayım ama genel mantığının böyle olduğunu düşünüyorum. Gezegenin kötü iyi acı alması felanda varmış fakat o kadar derinini bilmiyorum gözlemlediğim kadarıyla böyle anladım. Sizce doğru mudur?
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Evet o tür açılımlar var. Bulunduğu evin etkisi burcun genel özelliği ile ilgili kısmı alıp derinden etkiliyor. Bu hemen tüm evler içinde geçerli. Güneş burcunun 12 ayrı etki ile ayrıntılı bir şekilde ele alınması diyebiliriz sanırım. Bir otomobili tüm parçalarına ayırdığımızda her bir bölümü ile ayrı bir ustanın ilgilenmesi gibi..