Uri Geller Canlı Yayın Gösterisi (Video)

uri geller, uri geller telekinezi video, uri geller telepati video

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın
İletişim:

Re: Uri Geller Canlı Yayın Gösterisi (Video)

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

burada hepimiz uri gellerin illüzyonist olduğunu biliyoruz sen ne diye sürekli bunu öne sürüyosun anlamadım :S
*istanbul*
Yolgezer1986

Okunmamış mesaj gönderen Yolgezer1986 »

İyide sizde ilizyonistsiniz sadece bunun farkında değilsiniz. Fizikten faydalanıyorsunuz sonra bunun beyin gücü olduğunu düşünüyorsunuz.Ortamdaki havayı ellerinizle ısıtınca sıcak hava soğuk hava akışı psi whelli döndürür.Örneğin bir psi whelli yanına bardaklar döşeyerek ve bunun içine sıcak su koyarak döndürebilirim.Bardaklarında beyin gücü olduğunu iddia etmezsin umarım
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

peki hepimiz psi whell de ilüzyon yapsaydık diğer tüm kineziler ve birçoklarını nasıl açıklayacaksın? astral seyehati,psi ball yapmayı,karşıdakinin düşüncelerini etkilemeyi açıklayamazsın. Artık bu şeyleri savunmaktan bıktım çünkü sürekli yeni bir şey uyduruyorsun inatla psiwhell yalandır da v.s... tüm yaptıklarımız psi whell le sınırlı değil ama sen bunu(psi whell yada kaşık bükme) yapmanın birçok ilüzyon numarası var diye tüm telekineziyi ve bizleri yalanlıyorsun

inanman için bunları kanıtlamam lazım ama insanın en iyi yaptığı şeyi yani bahane üretmeyi bolca uyguluyorsun :( herneyse sorularını cevaplamaya devam edeceğim
Yolgezer1986

Yahu astral seyehat nedir samçalıktır.nerde kanıtı.Veriyim msnimi gel benim eve evde sadece bir nesneyi söyle rengini veya herhangi okuduğum bir kitabı yada ne görebiliyorsan kabul edeyim.Ama böyle ben astral hayal görürüm demekle astral seyehat olmaz. Psi ball yapmak nedir? hayatında ne yaptın bsi ball'a nerde vidyoları? Karşısındakinin düşüncesini etkileme diye bir şey yoktur.Bazılarına göre daha iyi tahmin etme vardır.Karşısındakinin düşüncesini etkilesen peygamber olursun.Ama bunu anlamak için algıda seçiciliğin ne olduğunu bilmen gerekir.
netenes

astral seyehati hiç uygulamadım ama senin için başlayacağım zira yapmadığım diyince yapma tartışmasını uzatamıyorsun psi ball yapmak enerjini biriktirerek uygulamaktır videom var gerçi o zamanlar başlangıç aşamasındaydım ama yinede birkaç birşey başardım ama sana yetmeyecektir eminim yinede upload edebilirim ve karşıdakinin düşüncesini etkileme yani telepati hiç uğraşmadan söyleyecem vardır araştırabilirsin mesela bilim kabul etmişmi diye(açıklayabildimi bilmiyorum) ve şu peygamber olmayı ikidebir kullanma zira kimse telepati yapmak istediğin kadar kişinin her düşüncesini istediğin gibi değiştirmek değildir
Yolgezer1986

Telepati nedir sence? Ayrıca bsi balla ne yapıyorsun mesela bir örnek verki onun üzerinden konuşalım
netenes

telepati örneklerle açıklayım zen kartlarıyla karşıdakinin beynindekileri anlayabilmedir.Psi ball a yaptığım ilk başarılı deneme şöyleydi:
3 tane civcivime karşı bir psiball yapacaktım elime telefonu aldım dizimle çekmeye başladım ve elimle enerji topumu oluşturdum(oluştuğunu anlamak zordur zira 5 duyu organı anlayamıyor belki ufak tefek şeylerle ...) ve uyuyan civcivlerime attım ve onları uyarıp uyandırdığını düşündüm ve ufak tefek başarılar elde ettim :)
Yolgezer1986

Bak psi ball dediğin civcivlerin uyanması olayı tamamen bilimsel bir olaydır.hiç psi ball yapmadanda o civcivler uyanır.Tek yapman gereken dik dik bakmandır.uyanmadıkları zamanda olur.Aynı psi balldaki gibi.Ayrıca sen telepatinin anlamını yanlış anlamışsın.Örneğin şöyle bir telepati testi yapılabilir. Karşındakinden aklından bir sayı tutmasını iste.Birden ona kadar.Sonra içinden yüksek sesle tuttuğu sayıyı söylemesini.Sonra tahmin etmeye başla ve bu testi 100 kez tekrarla.Sonra karşındakinden aynı şeyin tersini ve hiç konsantre olmadan yapmasını iste.Rasgele atarak kaç adet sayı bildiğinizi kıyasla.Sonra bu tesi şans faktörünü devre dışı bırakmak için 5 kere tekrarla. Eğer gerçekten telepatik yeteneklerin varsa her seferinde rasgele tahmin edilen sayılardan çok daha fazlasını bilmen gerekir.Telepati karşındaki insanların düşüncelerini okuyabilmektir. Kartlara ihtiyacın yoktur.
netenes

evet böyle diyeceğinide biliyordum o yüzden seni tam olarak inandırmaz demiştim psi ball videolarımın öyle olmadığını biliyorum çünkü elimde o topu yapana kadar uyanmadılar ama attıktan sonra topluca yada biri uyanıyor
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

uri geller gene rezil oldu