Telepati deneyimim ve olanlar

Moderatör: Sai

Serhat000
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Telepati deneyimim ve olanlar

Okunmamış mesaj gönderen Serhat000 »

Bu siteyi 1 yıldır takip ediyorum ve yazıları okuyorum. Son zamanlarda telepati ile ilgili konuları okudum ve denedim ( daha önce de psi wheel ve psi ball denedim ve başarılı oldum ) dün gece evden birisine telepati yapmayı denedim ve başarılı oldum. dediğim şeyi anında yaptı hafif bir baş ağrısı hissettim. Sabah uyandığımda ise korkunç bir baş ağrısı vardı kafamın sağ ön tarafı patlayacak gibiydi 2 saatte anca geçti . Biraz ara vericem telepatiye yani denemicem yaşadıklarımı nasıl değerlendiriyorsunuz?

Uchiha Sasuke

Re: Telepati deneyimim ve olanlar

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Başarmışsın. Ağrı telepati yapanlarda genelde oluyor bir anlam veremiyorum. Başka bir sebebide olabilir. Kendini çok kasmadan yaparsan belki çok bir ağrısı olmaz. Biraz ara vermen iyi olur ama tekrar başlayınca ya ağrıda tekrar başlarsa ?

Bende şimdi telefonuma yaptım telepati (: müzik listemde müzikler var. Karışık dinleyektim. Keşke şu şarkı gelse falan diyordum direk o geldi. Tabii telepatiden emin olmak için bir süre tekrarlamak gerekir acaba biz mi yapıyoruz diye. Ama şöylede bir şey. Bu yaptığım belkide şuan ki ruh halimin ortaya koyduğu bir başarıdır. Belki 1 ay uğraşsam tekrar yapamayacağım. O zaman bu telepati değil midir diyeceğiz ? Kesin birşey yok. Telepatiyi yaparken zaman doğru şeyi kullanıp başarılı olmuşsundur ama sonraki denemelerinde tam olarak neyi kullandığını bilmediğin için tekrar bir başarı sağlayamamış olabilirsin. Tabii bu istediğim müziğin gelme oranı olabilir. %15 mesela. Ama ben tesadüflere inanmam, herşeyin bir sebebi vardır..

Buradan da anlıyoruz ki sadece canlılar arası değil nesneler arasıda telepati yapabiliyoruz. Beyinleri yok ama yapabiliyoruz. Eskiden bunu reddederdim ama kendim yaptım ya şimdi, o yüzden inanıyorum kendime (: başkası yapsa bu kadar net konuşmazdım. Yalancı, yalan söyleyen çok çünkü. Ama gerçekte olmayabilir, hiçbir şeyin garantisi yok. Artık kesin konuşmuyorum hiçbir şey için..

Bir an siteme makale yazıyorum sandım pardon, fazla uzattım..
Hayırlı Geceler..
Serhat000
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Serhat000 »

Uchiha Sasuke yazdı: 26 Eyl, 23:11 Başarmışsın. Ağrı telepati yapanlarda genelde oluyor bir anlam veremiyorum. Başka bir sebebide olabilir. Kendini çok kasmadan yaparsan belki çok bir ağrısı olmaz. Biraz ara vermen iyi olur ama tekrar başlayınca ya ağrıda tekrar başlarsa ?

Bende şimdi telefonuma yaptım telepati (: müzik listemde müzikler var. Karışık dinleyektim. Keşke şu şarkı gelse falan diyordum direk o geldi. Tabii telepatiden emin olmak için bir süre tekrarlamak gerekir acaba biz mi yapıyoruz diye. Ama şöylede bir şey. Bu yaptığım belkide şuan ki ruh halimin ortaya koyduğu bir başarıdır. Belki 1 ay uğraşsam tekrar yapamayacağım. O zaman bu telepati değil midir diyeceğiz ? Kesin birşey yok. Telepatiyi yaparken zaman doğru şeyi kullanıp başarılı olmuşsundur ama sonraki denemelerinde tam olarak neyi kullandığını bilmediğin için tekrar bir başarı sağlayamamış olabilirsin. Tabii bu istediğim müziğin gelme oranı olabilir. %15 mesela. Ama ben tesadüflere inanmam, herşeyin bir sebebi vardır..

Buradan da anlıyoruz ki sadece canlılar arası değil nesneler arasıda telepati yapabiliyoruz. Beyinleri yok ama yapabiliyoruz. Eskiden bunu reddederdim ama kendim yaptım ya şimdi, o yüzden inanıyorum kendime (: başkası yapsa bu kadar net konuşmazdım. Yalancı, yalan söyleyen çok çünkü. Ama gerçekte olmayabilir, hiçbir şeyin garantisi yok. Artık kesin konuşmuyorum hiçbir şey için..

Bir an siteme makale yazıyorum sandım pardon, fazla uzattım..
Hayırlı Geceler..
Anladım dedikleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada diğer konuyu ben yanlışıkla açtım iptal de edemedim kusura bakmayın.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Serhat000 yazdı: 27 Eyl, 18:40

Anladım dedikleriniz için çok teşekkür ederim. Bu arada diğer konuyu ben yanlışıkla açtım iptal de edemedim kusura bakmayın.
Rica ederim ne demek.
Estağfirullah canım ne olacak. Bir şey olmaz. Diğer konuda da sana hitaben yazmadım zaten. Dursun sıkıntı yok.
Hakkını helal et..