Boruto FC (:

Moderatör: Sai

Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Uchiha Sasuke

Boruto FC (:

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

KOMPLE SPOİLER

Naruto animesini sayemizde dillendire dillendire artık biliyorsunuz. Kullanıcı adım da naruto da ki bir karakterin adı. Ama maalesef üzücü bir şekilde Naruto yıllar önce bitti. Ama narutonun fikir babası arada bir sövüp saydığımız mamashi kishimoto sağolsun biraz ara vermiş olsa da bu sefer de karşımıza Uzumaki Naruto'nun oğlu Uzumaki Boruto'yu çıkarıyor.

Şimdi siz yabancılık çekersiniz diye anlata anlata gidecektim. Ama şimdi size hokage bile desem ne olduğunu bilmeyeceksiniz o yüzden her şeyi anlatmak zor olacak. Bu fikrimden vazgeçip bilenlere anlatıyormuş gibi anlatayım.. (:

Normalde zaten naruto dan sonra devamı niteliğinde bir anime bekliyorduk. Bu da boruto oldu. Narutonun acı dolu hikayesi belki size çok basit gelebilir ama bizi acayip bir şekilde derin den etkiledi. Kardeşimiz gibi oldu adeta yıllar boyunca. Şimdi de onun oğlu var karşımızda. Kendisinin hikayesi birazcık farklı gibi zira şu anda aklı fikri arkadaşları ile keyf çatmada. Halbuki naruto çok yalnızdı arkadaşı yoktu falan. Mangayı bilmiyorum bakmadım şu an durumlar nasıl diye ama animede en son bölümü izledim, öyle gidiyorum. Dediğim gibi boruto naruto gibi acınacak birisi olmadığı için çok önyargı ile davrananlar var. Tamam zaten naruto ile kıyaslanamaz bile. İlk narutoyu gördük çünkü. Ama boruto da naruto hayaline kavuşmuş Hokage olmuş yav HOKAGE. Her yere düştüğünde kendisine gülenlere karşı yılmadan "BEN HOKAGE OLACAM" dediğini hale hatırlıyorum, ya da öyle bir şey. Ama şu anda adam hokage olmuş 7. Hokage. Nanadaime Hokage.. ( Kullanıcı adımı çok değiştirmek istesem de veritabanı sıkıntısından dolayı değiştiremiyorum. Nanadaime adını alanı gebertirim :lol: )

Neyse Naruto sonunda hayaline kavuştu ve 7. Hokage oldu. Ama kendisini çok az görüyoruz. Buna isyan edenler oluyor ama haksızlar. Tamam bir çok kişi gibi bende sırf narutoyu görmek için izliyorum ama yani sonuçta adamlar da haklı bu anime borutoyu anlatacak. Her sıkıntıda naruto gelip ortalığı dağıtırsa zaten olayın bir anlamı kalmaz. Millet her ne kadar sevmese de narutonun şu anki hali, saç stili, kolunun sarılı olması falan o kadar güzel olmuş ki yani aşık olacağım adeta, bayıldım. Niyeyse kimse sevmedi anlamadım. Zevksizler biraz sanırım. Adam giyiyor eşofmanı muhteşem oluyor, neyse.

Ha bu arada böyle arda arası çizgi karakteri abartma demeyin +700 bölüm izleyin sizi de görürüm. :lol: Normalde tamam gerçek olmayan şeylere karşı yapılan tepkileri sevmem. Ama naruto çok farklı benim için.. Devam edelim naruto nun yakışıklılığı diyordum. Bakın şimdi şunlara..
(Resimlere tıklayınca büyüyor..)

Resim

Resim

Resim

Neyse bu nice güçlü düşmanla savaşan naruto evlenip 2 çocuk sahibi olmuş. Himawari ve Boruto çocuklarının adı, ilki kız küçücük daha.
Resim

Bu boruto şu anda acayip şımarık. Ama ileride sanırım naruto ölecek :( ve bu bebe naruto dan daha güçlü olacak. Şu anda kimseye sevmiyor sanırım benim gördüğüm o. Gerçi vardır seven de, neyse. Öyle yani söyleyecek pek de bir şey yok. Uzumaki Borutoyu tanıtacaktım aslında ama anime yeni sonuçta ne söyleyebilirim ki. Naruto animesinin karakterlerinin çocuklarını anlatıyor. Bir çok şey benzer. Bunlarda savaşıp ölecekler. Ama narutonun sevgisi kalbimizde kalacak. Borutolar gelip geçici.. Ben yine 1-2 saniye de olsa narutonun hokage halini görmek için izlemeye devam edeceğim..

Bu arada animede sınav yaptılar. Hani kakashi naruto sasuke ve sakura ya yapmıştı ya dostluğu test etmek için. Aynı şekilde bu sefer 3 kişi yerine komple sınıfı yaptılar böyle. Kakashi deki 1 tane çanı almaya çalıştılar :D Sonuç ne oldu sizce ? Tahmin edebiliyorsunuz. En sonda bir ekran resmi almıştım güldüm ölmekten..

Resim

Tabii belki de anlattığım şeyleri çoğu kişi anlamadı. Konuşacak kimse de yok. Öyle içimi dökeyim dedim.

Hazır gelmişken Minato>Naruto>Boruto yazayım da öyle gideyim.. (:

Saygılar..

“FC (Fan Club)” sayfasına dön