Psi Wheel Nasıl Yapılır ? En Kolay Teknik

Psi Wheel Nasıl Yapılır

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
DarKDayS
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen DarKDayS »

Merhabalar Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim, Dostlarım :) Bu Gün işleyeceğim konuda Psi Wheel :) Çok Fazla yazı yazmayacam anlayacağınız ve size göre basit gelen bir yazı yazacağım :) Anlamayanlar özelden bana yazsın neyse başlıyalım Paylaştığım kendi tekniklerim olucaktır başkasının tekniği olursa ALINTI Diye belirtilecektir :)

PSI WHEEL KAĞIDI NASIL YAPILIR ?

İlk Önce Psi Wheel'i yapın koyun nasıl yapılacağını bilmiyorsanız hemen şu linke giderek yapıp buraya geri dönün.

kolay-teknikler/psi-wheel-baslangic-t3662.html hemen şuradan yapımına bakıp geri dönebilirsiniz :)

Birde Odaklanma Sıkıntıları Olanlar hemen bunu izlemeniz ve yapmanız lazım :)

YAPILMASI GEREKLI ÖNEMLİ ŞEYLER :

- Rüzgar olmayan bir ortam ( en küçük şeyde bile döner çünkü )

- Sessiz bir ortam ( Önemlidir artık ilerlediyseniz sesli ortamdada yapa bilirsiniz ama bunun için odaklanma ( konstrasse ) gereklidir, ben sesli ortamda yapa biliyorum :)

- Kağıdın tam ortasına RASENGAN Tekniğindeki gibi o yuvarlağı çizmeniz gerek odaklanmanız için yoksa gözünüz kağıdın etrafında döner :) Psi Balldada önemlidir ustaysanız gerek yok :)

Teknik :

Herşeyi yaptık artık uzatmadan tekniğimi anlatayım :)

1- Nefes alın verir havanın kağıdı etkilemediğine emin olun.

2- Emin olduysanız ellerinizi sürtün ( Psi Balldada lazım oluyor ) sürtünüzmü elini yavaşça kağıdın yanına koyun.

3- Kağıdın Ortasına Rasengan'a bakın kağıdı nasıl neleri var ne kadar yer baklıyor anlayın.

4- Gözünüzü Kapatın ve hiç birşey düşünmeyin düşünmemeyi bile düşünmeyin sadece o kağıdı imaje ( Hayal ) edin.

5- O Kağıdın enerjinizin kollarınızdan fışkırdığını ve gözünüzü açtığında gözünüzdende fışkırdığını imaje ( hayal ) edin.

6- 2-3 dakika sonra gözünüzü yavaşca açın ve bakın dönüyormu diye bir kaç saniye sonra döner olmadıysa, Gözünüz açık yapın ( METHOD 2 )

Teknik 2 :

Teknik 1 dekini yapamadıysanız bunu yapmayı deneyin hem daha hızlı gelişirsiniz hemde gözünüz açık imajinasyon çalışmasını yapmış olursunuz...

1- [TEKNIK1'deki gibi] ellerinizi sürtün yana koyun.

2- Çizdiğimiz RASENGAN Yerine Odaklanın hiç birşey düşünmeyin bunu 2-3 dakika yapın.

3- ve artık kendinizi hazır hissettiyseniz ellerinizden enerji çıktığını imaje edin gözleriniz açıkken ve knedinizi sıkmayın hissetmeye çalışın çıktığını ve kağıdı
sizin istediğiniz tarafa döndürdüğünü bunu 1-2 dakika yapın ve kağıdın dönmeye başladığını görüceksiniz :)

Dediğim RASENGAN TEKNIĞI Nasıl diye soranlar buyrun :) Psi ballda geçiyor ama odaklanırken onu hep çizin ustalaştıkça gerek kalmıyacak :)

Ben artık ustalaşmaya başladığım için psi wheelde hemen yapa biliyorum. :)

Bana Yardım Eden Abilerim :

Uchiha Sasuke

Videolarından Yararlandığım Kişiler :

Uchiha Sasuke