Merhabalar Abilerim, Ablalarım, Kardeşlerim, Dostlarım

PSI WHEEL KAĞIDI NASIL YAPILIR ?
İlk Önce Psi Wheel'i yapın koyun nasıl yapılacağını bilmiyorsanız hemen şu linke giderek yapıp buraya geri dönün.
kolay-teknikler/psi-wheel-baslangic-t3662.html hemen şuradan yapımına bakıp geri dönebilirsiniz

Birde Odaklanma Sıkıntıları Olanlar hemen bunu izlemeniz ve yapmanız lazım

YAPILMASI GEREKLI ÖNEMLİ ŞEYLER :
- Rüzgar olmayan bir ortam ( en küçük şeyde bile döner çünkü )
- Sessiz bir ortam ( Önemlidir artık ilerlediyseniz sesli ortamdada yapa bilirsiniz ama bunun için odaklanma ( konstrasse ) gereklidir, ben sesli ortamda yapa biliyorum

- Kağıdın tam ortasına RASENGAN Tekniğindeki gibi o yuvarlağı çizmeniz gerek odaklanmanız için yoksa gözünüz kağıdın etrafında döner

Teknik :
Herşeyi yaptık artık uzatmadan tekniğimi anlatayım

1- Nefes alın verir havanın kağıdı etkilemediğine emin olun.
2- Emin olduysanız ellerinizi sürtün ( Psi Balldada lazım oluyor ) sürtünüzmü elini yavaşça kağıdın yanına koyun.
3- Kağıdın Ortasına Rasengan'a bakın kağıdı nasıl neleri var ne kadar yer baklıyor anlayın.
4- Gözünüzü Kapatın ve hiç birşey düşünmeyin düşünmemeyi bile düşünmeyin sadece o kağıdı imaje ( Hayal ) edin.
5- O Kağıdın enerjinizin kollarınızdan fışkırdığını ve gözünüzü açtığında gözünüzdende fışkırdığını imaje ( hayal ) edin.
6- 2-3 dakika sonra gözünüzü yavaşca açın ve bakın dönüyormu diye bir kaç saniye sonra döner olmadıysa, Gözünüz açık yapın ( METHOD 2 )
Teknik 2 :
Teknik 1 dekini yapamadıysanız bunu yapmayı deneyin hem daha hızlı gelişirsiniz hemde gözünüz açık imajinasyon çalışmasını yapmış olursunuz...
1- [TEKNIK1'deki gibi] ellerinizi sürtün yana koyun.
2- Çizdiğimiz RASENGAN Yerine Odaklanın hiç birşey düşünmeyin bunu 2-3 dakika yapın.
3- ve artık kendinizi hazır hissettiyseniz ellerinizden enerji çıktığını imaje edin gözleriniz açıkken ve knedinizi sıkmayın hissetmeye çalışın çıktığını ve kağıdı
sizin istediğiniz tarafa döndürdüğünü bunu 1-2 dakika yapın ve kağıdın dönmeye başladığını görüceksiniz

Dediğim RASENGAN TEKNIĞI Nasıl diye soranlar buyrun

Ben artık ustalaşmaya başladığım için psi wheelde hemen yapa biliyorum.

Bana Yardım Eden Abilerim :
Uchiha Sasuke
Videolarından Yararlandığım Kişiler :
Uchiha Sasuke