Herkese Merhaba Yeniyim Banada Yardımcı Olurmusunuz

Yeni Başlayanlar İçin Acemiler Ocağı
Nagato
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 68 Aksaray
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
Cinsiyetiniz: Erkek

Herkese Merhaba Yeniyim Banada Yardımcı Olurmusunuz

Okunmamış mesaj gönderen Nagato »

Selamunaleyküm abiler ablalar kardeşler uzun zamandır telekineziye çok meraklıyım ve bundan bir kaç sene önce bu siteyi keşfettim biraz araştırdım ve farklı yöntemler buldum tabi bunların hiçbiri işe yaramadı ve benimde bütün hevesim kırılıp pes ettim dönem dönem telekineziyi başarma çabalarım oldu ama tabi nafile :cry: işte dün tekrar bı heveslendim gaza geldim ve ilk adım olan psi-wheel ile başlamayı denedim ve ilk seferde kağıdı hafif hafif döndürdüm ve dün bir kaç saatimi o küçük kağıt parçacığını döndürmek için harcadım ve ilk başta buna deydiğini düşündüm ama sonra rüzgar falan olabileceğini düşünüp hayallerim kırıldı ama vazgeçmedim normalde kağıdı döndürme işini yerde yaptığım çoğu zaman yaptım gerçi bir günde ne kadar yapabilirsiniz artık siz düşünün neyse sonra masada kavanozla falan denedim tek bir kıpırtı bile yok kağıtta kavanozu kaldırıp tekrar denedim masada gene çeviremedim o moralle gittim uyudum sabah ola hayrola sabah yani bugün uyanır uyanmaz gene denedim olmadı öyle aşırı uyku sersemide değildim neyse dışarı çıkıyor bı kaç saat sonra eve geldim neyse konsantrasyon tavan direk kağıdı iğneyi alıp yere oturdum ve başladım hayal etmeye işte kağıdı falan döndürdüğü mü inanır mısınız bilmem ama 15-20 tur döndürdüm ciddi ciddi kağıdı ne tarafa istersen o tarafa döndürdüm falan sonra yoruldum biraz dinlendim falan bu arada bunu akşam yazıyorum 2. Kısım bugün başıma gelenler neyse abi 1 saat önce falan masada deneyim dedim kavanoz falanda yok abi inanın her yerimi yırtıyorum gram kıpırdamıyo :oops: bı yarım saat falan uğraştım sonunda yoruldum ve başından kalktım sanki dünyam başıma yıkıldı sanki sevgilimi kaybetmiş gibi oldum içimden bir parça kayboldu sanki :cry: ve bu yazıyı yazmak için bı hesap açtım ve bi nebzede olsa rahatladım içimi yazıya döktüm şimdi sizlere soruyorum telekinezi.com.tr ailesi ben bu psi-wheel denen tekniği yerde denediğimde zaman neden döndürebilir unda masada tam sabit biterse döndüremiyom ALLAHI'NI seven bana yardım etsin sanki herşeyimi kaybetmiş gibiyim nasıl bir teknik yapacağım hakkında pek bir fikrimde kalmadı iki gündür elimi kağıda fazla yaklaştırma dan önce zihnimi boşaltmaya çalışıyordum sonra kağıda konsantre olup onun döndüğü hayal etmeye çalışıyordum artık işe yaramıyor siz paramı etmeliyim yoksa devamını etmeliyim :?: henüz 2 gün oldu :cry: lütfen şu aciz gençlerde yardım edin saygılarımla emre.

Nagato
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: Herkese Merhaba Yeniyim Banada Yardımcı Olurmusunuz

Bugün 4.gün yine aynı değişen bişey yok forumdaki tüm teknikleri denedim 5. Güne gireceğiz yardım edin bana kendimi geliştirmek istiyorum pes etmedim etmeyecem her gün başım ağrıyana kadar çalışıyorum bana bı yol gösterin bu işi gerçekten bilen birilerinden yardım istiyorum çok hevesliyim altı üstü bı kağıt parçası diyorum ama olmuyor tüm umutlarım yükleniyor lütfen beni eğitin belki de çok istediğim için olmuyodur ne yapmam gerek yardım edin enerji denen zıkkımı hayal edemiyorum gözümde canlandıramıyorum ama elimi birbirine sürttügümde hissedebiliyorum ne olur banada yardım edin bu yolda kendimi feda etmeye hazırım saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Henüz 4. günde bu kadar acele neden?

Eğer doğuştan bir ruhsal yeteneğin yoksa henüz çok erken. Kendi içsel mekanizmalarını çözmek için kendine zaman tanı.

Şu adımları izleyerek başlayabilirsin https://www.parapsikoloji.net/ruhsal-gu ... eknikleri/

Özet bilgiler için: https://www.parapsikoloji.net/category/telekinezi/
Aramak, güzel bir çabadır.
Nagato
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Deneyeceğim inşAllah teşekkür ederim yardımın için :))
Kullanıcı avatarı
Allah dostu
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 53 Rize

Okunmamış mesaj gönderen Allah dostu »

İster inanın ister inanmayın bu tür teknikler işe yaramaz. Dinsel teknikler her zaman ön plandadır. İstediğiniz tekniği deneyin yapamazsınız vakit kaybı. Sadece tasavvufi ve metafizik teknikler olur. Beyin gücü diye birşey yoktur, epifez bezinin gücü vardır. Eğer bu bezi kullanmak istiyorsan samimi, sabırlı, azimli ve ruhu kemale ermiş olmalısın.
Resim
BiImedikIerimi ayağımın aItına aIsaydım, başım göğe değerdi. İmam-ı Azam

Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Bu tarz düşünceler insanın gelişimindeki en büyük engeldir.

Allah hiç kimseye torpil yapmaz. Çalışana verir. Hristiyanlar, Museviler, Budistler, Ateistler ve hatta şeytana tapanlar bile çalıştıkları için karşılıklarını alırlar. Allah ilimleri yaratır. Ondan kim isterse istifade eder. Sonuç, isteyenin neyi neden istediğine göre değişir.

Önemli olan bu noktadaki bakış açısıdır. Allah'a inancı olan samimi bir Müslümanın elde ettikleri ile bir satanistin elde ettikleri ve elde ettiklerini kullanım amaçları ve kabiliyetlere bakış açıları çok farklıdır. İnsan-ı Kamil olma yolunda çaba harcayan bir insan, ruhsal kabiliyetlerini geliştirmek için bu yola girmez. Amacı Allah'a gerçek manada iman etmektir. Elde ettikleri ise ruhsal açılımı sonrası ortaya çıkanlardır ve dönüp onlara bakmaz bile. Çünkü amacı "ben" demek değildir.

Bir insan ruhsal yönlerini geliştirmek için tasavvufa yönelirse ilerleyemez. Tasavvufun amacı bu değildir.

Şu an İslam Aleminin içine düştüğü en büyük çıkmazlardan biri de "Ne yapacaksan, tek çözüm bu yola girmektir, diğerleri gerçek değildir" demektir.

Dinsel teknik diye bir şey yoktur. Dinin amacı bu değildir. Din doğruları ve yanlışları gösterir. Dinle ilgili konular insanın dini daha iyi yaşaması için donanım sunar. Elde ettikleri gelişiminin sonuçlarıdır.
Aramak, güzel bir çabadır.