Selamunaleyküm abiler ablalar kardeşler uzun zamandır telekineziye çok meraklıyım ve bundan bir kaç sene önce bu siteyi keşfettim biraz araştırdım ve farklı yöntemler buldum tabi bunların hiçbiri işe yaramadı ve benimde bütün hevesim kırılıp pes ettim dönem dönem telekineziyi başarma çabalarım oldu ama tabi nafile

işte dün tekrar bı heveslendim gaza geldim ve ilk adım olan psi-wheel ile başlamayı denedim ve ilk seferde kağıdı hafif hafif döndürdüm ve dün bir kaç saatimi o küçük kağıt parçacığını döndürmek için harcadım ve ilk başta buna deydiğini düşündüm ama sonra rüzgar falan olabileceğini düşünüp hayallerim kırıldı ama vazgeçmedim normalde kağıdı döndürme işini yerde yaptığım çoğu zaman yaptım gerçi bir günde ne kadar yapabilirsiniz artık siz düşünün neyse sonra masada kavanozla falan denedim tek bir kıpırtı bile yok kağıtta kavanozu kaldırıp tekrar denedim masada gene çeviremedim o moralle gittim uyudum sabah ola hayrola sabah yani bugün uyanır uyanmaz gene denedim olmadı öyle aşırı uyku sersemide değildim neyse dışarı çıkıyor bı kaç saat sonra eve geldim neyse konsantrasyon tavan direk kağıdı iğneyi alıp yere oturdum ve başladım hayal etmeye işte kağıdı falan döndürdüğü mü inanır mısınız bilmem ama 15-20 tur döndürdüm ciddi ciddi kağıdı ne tarafa istersen o tarafa döndürdüm falan sonra yoruldum biraz dinlendim falan bu arada bunu akşam yazıyorum 2. Kısım bugün başıma gelenler neyse abi 1 saat önce falan masada deneyim dedim kavanoz falanda yok abi inanın her yerimi yırtıyorum gram kıpırdamıyo

bı yarım saat falan uğraştım sonunda yoruldum ve başından kalktım sanki dünyam başıma yıkıldı sanki sevgilimi kaybetmiş gibi oldum içimden bir parça kayboldu sanki

ve bu yazıyı yazmak için bı hesap açtım ve bi nebzede olsa rahatladım içimi yazıya döktüm şimdi sizlere soruyorum telekinezi.com.tr ailesi ben bu psi-wheel denen tekniği yerde denediğimde zaman neden döndürebilir unda masada tam sabit biterse döndüremiyom ALLAHI'NI seven bana yardım etsin sanki herşeyimi kaybetmiş gibiyim nasıl bir teknik yapacağım hakkında pek bir fikrimde kalmadı iki gündür elimi kağıda fazla yaklaştırma dan önce zihnimi boşaltmaya çalışıyordum sonra kağıda konsantre olup onun döndüğü hayal etmeye çalışıyordum artık işe yaramıyor siz paramı etmeliyim yoksa devamını etmeliyim

henüz 2 gün oldu

lütfen şu aciz gençlerde yardım edin saygılarımla emre.