En basit Psi-Ball yapma tekniği
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Cavasta
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: En basit Psi-Ball yapma tekniği
Neye nasıl yoğunlaşacağız 

Söz ola kese savaşı söz ola kestire başı ,söz ola avlu aşı bal ile yağ ede bir söz..
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Psi-ball'ı yaptıktan sonra ellerini birbirine önce yaklaştır sonra uzaklaştır bunu 5-6 kere yap ve ellerini yaklaştırdığında enerjinin yoğunlaştığını uzaklaştırdığında genişlediğini hisset.xedeer yazdı:nasıl yoğunlaştırıcaz peki ?
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Hocam oturma biçimi nasıl olacak?
Bağdaş mı kuracaz yoksa sandalyeye mi oturacağız?
- fotino
En rahat olduğun şekilde :DMehmetG007 yazdı:Hocam oturma biçimi nasıl olacak?
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Ellerinde ısınma ve karıncalanma olursa başarmışsınız demektir demişsin.Psi wheel yaparken bunlar oluyo ama psi wheel dönmüyo kıpırdıyo veya titriyo.Benim sorum psi wheel çalışırken yanlışlıkla psi ball mı yaptım ? Şimdiden teşekkürler.
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Psi ball ı oluşturduktan sonra neler yapabiliriz ayağımızda sektirecek halimiz yok 

Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
- fotino
İlk başlarda öyle olur, bunun nedeni enerjini tam olarak yönlendirip yoğunlaştıramaman. Çalışmalara devam ettikçe sorun düzelecektir.UsTr yazdı:Ellerinde ısınma ve karıncalanma olursa başarmışsınız demektir demişsin.Psi wheel yaparken bunlar oluyo ama psi wheel dönmüyo kıpırdıyo veya titriyo.Benim sorum psi wheel çalışırken yanlışlıkla psi ball mı yaptım ? Şimdiden teşekkürler.
- fotino
İlk başlarda pek bir şey yapamazsın ama ilerledikçe nesneleri fırlatıp hareket ettirebilir, etrafında güç kalanı oluşturabilir, enerjisini vücuduna yayıp daha sağlıklı ve daha mutlu olabilirsin ve daha birçok şey yapabilirsin.NoTimeToLife yazdı:Psi ball ı oluşturduktan sonra neler yapabiliriz ayağımızda sektirecek halimiz yok :D
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
3 gündür meditasyon yapıyodum dün tekniği denedim pek bi değişiklik olmadı bugün yine denediğimde ise:
Ellerimin geçmeyen bir şekilde karıncalandığını hissettim ellerimin icinde sanki nasıl anlatsam... Rüzgarın tende verdiği his gibi bir his vardı ama dokunamıyordum rüzgar değildi sonra içerideki odadan bir takırtı geldi kapı çarptı sanırım biraz irkildim tüm konsantrasyonum bozuldu.. ellerim normal hissetmeye başladı ilk denemeler için iyimi acaba? bide yeni tekniklere çalışıyimmi birde bana önerebileceğiniz güç arttırma yöntemleri vs varsa ö.m den yada burdan yazarmısınız? birde
bu konularda bana koçluk (Sensei lik
) yapabilecek yardımcı olabilecek biri varmı arada soru falan sorabileceğim var ise ö.m den face yada msn bıraksınlar teşekkürler...
Ellerimin geçmeyen bir şekilde karıncalandığını hissettim ellerimin icinde sanki nasıl anlatsam... Rüzgarın tende verdiği his gibi bir his vardı ama dokunamıyordum rüzgar değildi sonra içerideki odadan bir takırtı geldi kapı çarptı sanırım biraz irkildim tüm konsantrasyonum bozuldu.. ellerim normal hissetmeye başladı ilk denemeler için iyimi acaba? bide yeni tekniklere çalışıyimmi birde bana önerebileceğiniz güç arttırma yöntemleri vs varsa ö.m den yada burdan yazarmısınız? birde

Bir insanın zekası: Verdiği cevaplardan değil; Sorduğu sorulardan belli olur (Albert Einstein)
- fotino
İlk denemeler için iyi, sen kendini bu teknikle biraz daha geliştir sonra diğerlerine geçersin.NoTimeToLife yazdı:3 gündür meditasyon yapıyodum dün tekniği denedim pek bi değişiklik olmadı bugün yine denediğimde ise:
Ellerimin geçmeyen bir şekilde karıncalandığını hissettim ellerimin icinde sanki nasıl anlatsam... Rüzgarın tende verdiği his gibi bir his vardı ama dokunamıyordum rüzgar değildi sonra içerideki odadan bir takırtı geldi kapı çarptı sanırım biraz irkildim tüm konsantrasyonum bozuldu.. ellerim normal hissetmeye başladı ilk denemeler için iyimi acaba? bide yeni tekniklere çalışıyimmi birde bana önerebileceğiniz güç arttırma yöntemleri vs varsa ö.m den yada burdan yazarmısınız? birde :D bu konularda bana koçluk (Sensei lik :) ) yapabilecek yardımcı olabilecek biri varmı arada soru falan sorabileceğim var ise ö.m den face yada msn bıraksınlar teşekkürler...
Aşağıdaki linkte güç arttırma yöntemi var.
https://telekinezi.com.tr/ileti22686.html#p22686
-