Gevşeme Hali ve Konsantrasyon
Moderatör: Sai
-
Gevşeme Hali ve Konsantrasyon
Arkadaşlar öncelikle selamlar, bu siteye ilk defa ileti yazıyorum. Site adminlerini tebrik ederim çok başarılı bir iş çıkarıyolar. Neyse artık konuya geçeyim, 19 yaşındayım ve ciddi anlamda telekineziye 1-2 hafta önce başladım, sanırım konsantrasyon sorunum var bu yüzden en baştan yani gevşeme halinden başlayayım istedim. İsmini hatırlamıyorum, bi arkadaş bu sitede bi kitabı link olarak atmış, bu aralar o kitabı okuyorum ve ilk olarak gevşeme halinden başlıyor. Ben de kitapta ne yazıyosa onu yapıyorum, bugün gevşeme haline girmeyi 3. kez uyguladım ve ilk ikisinde yaparken hafif uykum vardı, sanırım uykuya daldım ama 20-25 dakika sonra kendi kendime uyandım. Bugün yaparken ise uykum yoktu ve yine aynı olay gerçekleşti, yani uykuya daldığımı sandım, fakat yine aynı şekilde 20 dakka sonra gözlerimi açtım ve bu sefer vücudum o kadar ağırlaşmıştı ki, tıpkı kitapta yazan gibi. Kitapta gevşeme haline geçtiğinizde, uyku ile uyanıklık arasında bi şuur haline gireceğiniz yazıyodu, ben de bu geçen 20-30 dakikada uyku halinde olduğumu hissediyorum ama 20-25 dakikada kendi kendime uyanmam ve bu sefer uyandığımda gerçekten kitapta yazan gibi bi gevşeklik içinde uyanmam, ayrıca 3 denemede de aynı olayların yaşanması beni acaba bu gevşeme halini başardım mı başaramadım mı sorusuna yöneltti. Acaba sizin bi fikriniz var mı bu konu hakkında? Bu arada unutmadan söyleyeyim bu son denememde sanki rüya gördüm gibi geldi ama bildiğim kadarıyla rüya uykunun son safhasında yani uykunun 1. ve 2. kısmını aldıktan sonra gerçekleşiyo onun için emin olamadım.
- fenomen
- Yönetici
Re: Gevşeme Hali ve Konsantrasyon
Arkadasim hic bir sey dusunmemeye calisdikda insanin uykusu geliyor.Nedeni beynin bosaldigi bilen beyin insani uyumak istediyini sanir ve insani uyku tutar.ONun icin ne zaman kasik bukmek istesem uyku basiyor.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
-
yani o uyku ile uyanıklık arası şuur halinde değil de uyku halindesin diyosun. Peki 3 seferde de 20-25 dk sonra uyanmam tesadüf mü? çünkü çalışma 20 ila 30 dk arası sürer diyor kitap.
- fenomen
- Yönetici
insan uykuya 40-50 dakika hic bir sey dusunmedikde dalar.Yoksa 20-3- dakika olsaydi insanlar her gun istemeden uyurlardi bu da tuhaf olurdu.Zaten bu hic bir sey dusunmeden 40-50 dakika durmak astral seyahet calismalarinda lazim olan seydir.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
Peki uyguladığın konsantrasyon ve gevşeme halinden sonra herhangi bir telekinezi tekniğinde başarıya ulaşabildin mi?
-
Yok hocam, henüz gevşemeden sonra denemedim, sadece gözlerimi açtığımda bedenimde müthiş bir ağırlaşma, bir gevşeklik hissettim o kadar. Ayağa kalktıktan sonra günlük işlerime devam işte, ders mers =) ama bugün yine denicem bakalım ne olucak sonucunu tekrar yazarım buraya, bu sefer başka birşey de denicem hepsini yazarım buraya.
-
Bu sefer, astral seyahati denedim tam anlamıyla başarıya ulaşamasam da fizik bedenimin bana engel olduğunu hissettim ama yaklaştım galiba çünkü sanki kabuğumdan çıkıyormuşum gibi hissediyordum ve bu sefer uyumuyordum galiba 

- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Öncelikle tavsettiğim kitabı okumaya başladığına çok sevindim. Bana göre kitapta bahsedilen uyku ile uyanıklık arasındaki hale erişmişsin, rahatlama ve ardından konsantrasyon çalışmaları yapmaya devam et, bu çalışmalardan sonra da psi-wheel, pipet döndürme, kaşık bükme, astral seyahat gibi şeyler dene başaracağına eminim.
Geri döndüm
-
teşekkür ederim =)
-
o kştabın linkini verebilirmisinz
-