bi sorum var
Moderatör: Sai
-
bi sorum var
telekinezi düşünce gücüyle cisimlere etki edilmesideil mi! baktığımda herkes hayal et diyor ancak bu düşünce gücüyse cisme emir versem de olmaz mı yani kalemin sağa gittiğini hayal etmek yerine ona sağa git kalem diye emir vermek(yada düşünmek ne dersiniz kalem sağa git)?yada ikisini aynı anda yapmak olur mu??????????
Saolun
Saolun
- fenomen
- Yönetici
Re: bi sorum var
Arkadasim zaten dusununce beynine emir veriyorsun.Dusunceni guclendirdikden sonra beynin her emrini yerine yetirir
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Emir de verebilirsin iksini aynı anda da yapabilirsin, sadece hayal de edebilirsin fark etmez sen yeter ki yapabileceğine tüm kalbinle inan.
Geri döndüm
-
sil3nc3r yazdı:Emir de verebilirsin iksini aynı anda da yapabilirsin, sadece hayal de edebilirsin fark etmez sen yeter ki yapabileceğine tüm kalbinle inan.
İşte aradığım cevap saol

- iynx
olumsuzluğa düşürecek, yada konsantrasyonunu bozacak hale geliyorsan, emir verme.. bütünleş.. maddeden daha büyük olma, madde ol.. sonra da enerji.. çok mu zen tarzı oldu ne?? 

- k3mal_r4p
iynx çok doğru söyledin
arkadaşım ben bu telekeneziye ilk başladığımda bilgisayarda bu psi wheel in
kağıdı döndürme yöntemlerini arıyordum
ik öğrendiğim yöntem
gözünü kapa 5 dk hiçbişey düşünme sonra aç gözünü ve kağıda emir ver fln filan
ben bunla tam 3 saat uğraştım ve hiç elimi kullanmadan ona emir vererek döndürdüm ama bu felakey bir baş ağrısı yaratıyo ve her yeri bulanık görüyorum
sen en iyisimi bunu becermek istiyorsan iynx arkadaşımızı dinle
arkadaşım ben bu telekeneziye ilk başladığımda bilgisayarda bu psi wheel in
kağıdı döndürme yöntemlerini arıyordum
ik öğrendiğim yöntem
gözünü kapa 5 dk hiçbişey düşünme sonra aç gözünü ve kağıda emir ver fln filan
ben bunla tam 3 saat uğraştım ve hiç elimi kullanmadan ona emir vererek döndürdüm ama bu felakey bir baş ağrısı yaratıyo ve her yeri bulanık görüyorum
sen en iyisimi bunu becermek istiyorsan iynx arkadaşımızı dinle
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
- iynx
aslında en güzeli kişinin kendi yolunu bulmasıdır.. bende sylar vari bir yetenek var.. çalışma mantığını çözdükten sonra yapabiliyorum.. bu yüzden önce madde ile yada enerji ile bütünleşmeye çalışıyorum..
-
Tebrik ederim seni iynx çalışmalara devam ...

Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
- iynx

- fenomen
- Yönetici
ben de bende 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-