FOTON KUŞAĞI..
-
Re: FOTON KUŞAĞI..
ama sonuçta gene ölecek değilmi? sonuca bakmak lazım aslında :D
- Askem0
Ya simdi kıyametin ne zaman gelceğini bilmediğimiz için Ölümsüz demek yani sonsuz Yaşam denilebilir. Çünki Bilinmedik yani sonu olmayan seylere sonsu zyada öLümsüz denileBilir. Ama tabikide dünyaya bi gök taşı çarpsa dünya tuzla buz olsa o zaman ne ölümsüzlük kalır ne bisey Kalır.. Ayrıca Ölümsüzlük için Deniz anası örneği verilMiş. 0 sadece Deniz Anası ile ilgili olabilir. Yani onLarın Kromozom ve dna Ları Bizlerle UyuşMayaBilir. ÖlümsüzLüğün Tek Bir Mantığı Olabilir 0da anca ßeyin Nakli GerçekLeştiği Zaman 0labilir. 0 zaman İste Dünya Çığrından Çıkar. Gerçekte Olduğunu Bilmediğimiz Reankarnasyon beyin nakli ile gerçeklesir ve öLümsüzLük Gibi olayLarın 0rtaya çıkmaması KaçınaLamaz..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Hala bunları mı tartışıyorsunuz öle bişi yok lanet bir adam lanet bir kehanette bulundu yer yerinden oynadı lanet olsun yaaa üff be
- cagadas
ölümsüz demek hastalıklardan ölmemek anlamında kullanılmış bu kuşak ile ilgili cok fazla bilgi var ama biraz zor bulunuyor sorun orda bazı sitelerde var ben okumuştum bu bilgilerin doğru olduğuna inanıyorum ve ayrıca 2012 ile ilgli bir cok teori ile uyuşuyor
- ddemmahum
- Askem0
Nie Anisteinin İzafiyet Teorisi Ve Darvinin Evrim teorisi Artık Teori olmaktan Çıktı. Yani TeoRiler ÖnemLİ..
Aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır..! Alßert EİnsTein..
- Sai
- Yönetici
Bence hiç deil
En son Sai tarafından 17 May 2009, 00:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Askem0
Ne dioSun Sen Kardesim ? Söle açık Açık .. Ben dusuncelerimi Sölüyorum Sen bana Ne Laflar ediosun Gelmis Burda Dır dır ediyo. Heyy Allahım ya. Açığa Çıkan Gerçekler Seni Gocundurduysa Yapcak Bisey Yok...
- Sai
- Yönetici
Bu laf bana mı eğer bana ise Adam ol terbiyeni takın ben senin yaşın ın kaç katı kadar psi well çevirmiş astrale çıkmış adamım sen niye üstüne alınıyorsun ki sen darwin misin insanın cinlerinin tepesini attırma benim sana bir şey dediğim yok
- Sai
- Yönetici
derken seni kastedmedim adam ol daha dün siteye gelmişsin üstünlük taslıyorsunzaza54 yazdı: bu adam insanı günaha sokar