Çakra açmadan telekinezi olurmu

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
criminal_1994

Çakra açmadan telekinezi olurmu

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ben astral mastral istemiyorum ama çakra açmadan meditasyınn... felan olmadan yapabilirmiyim...Namaz kılarak dua ederek...??????çakra açmak sakıncalııııı:...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

dngsz

Re: Çakra açmadan telekinezi olurmu

Okunmamış mesaj gönderen dngsz »

ben çakraları açmadan yapabildim..sende yapabilirsin

sadece tk için Allaha ibadet ediceksen , bırak hiç yapma ibadet...Sadece Allah için ibadet et tk için kullanma lütfen...
Gerçekciyim , ulaşamıcaksam hayaller kuramam..
Peki sen bilirmisin , o kadar beden varken sadece seni arzulamak..
criminal_1994

Ya ben nasıl diyim bu telekinezi gibi güçleri öğrenince ALLAH'a daha bir yakınlaşma istedim tabiki ALLAH rızası için kılıyorum kafamda bir sürü tilki dönüyor astral diyorsunuz baska varlıklar korkuyorum anlatabildimmi bu hissi bilirmisin 1haftada yok astral felan 3harfliler anlatabildimmi korkuyorum korktukca ALLAH'a sığınıyorum korkakın tekiyim bu işlerle 1haftadır ilgileniom arkadaşlar kafayı yediğimi düşünüyorum peki bizim telekineziyi yapma nedenimiz benliğimizdenmi hic bir yararı olmadan neden fiyaka icnmi kafamda bir suru soru var bi,r yardımcı olun buraya katılan herkezde vardır bu kkonuda bana yardmcı olun lutfen....
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
bjksaid92

Okunmamış mesaj gönderen bjksaid92 »

çakrayla ne alakası var lütfennn mantıklı sorular..
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Sevgili criminal_1994;

ÇAkraları açmanın telekineziye bir yararı varmıdır?
Evet vardır. Biz kat kat beden içreyiz. Kabaca enerji ve madde beden ne kadar uyum içerisinde olursa duyu dışı çalışmalarda da o denli başarı sağlanır. Enerji akışı daha fazla olur. Bedendeki enerji koordinasyonunu çok daha iyi yapabilirsin.
Ancak deyip bir parantez açayım, Çakraların nasıl açılacağı önemlidir. Genelde Çakraların açılması için bilinen yöntemler Asya kökenli MEditatif yöntemlerdir. Budizm ve diğer izmlerin etkisi ile oluşturulan yöntemlerdir. KOnulara vakıfsan MEditasyon veya Yoga tarzı çalışmalar yapmanın Telekinezide yararı vardır. Ancak konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olunmadan bizim kültürümüze ve inançlarımıza uymayan uygulamalar ilerki zamanlarda ruh dünyamızda kapanması zor gedikler açacaktır. Senin bahsetmiş olduğum o 3 harfliler bu tarz çalışmalara bayılırlar. Dış dünyaya açılan kapılarda mutlaka "el" gereklidir. Bu manevi veya dünyevi olabilir. Veya virdler olabilir.
Bizim kültürümüzde Çakra diye tabir edilen enerji merkezleri "Letaif" olarak geçer. Lataifleri açmak için de virdler vardır. Ancak tek başına bunlar bile tehlilekidir.

Çakra açmadan Telekinezi yapılabilir mi Evet yapılabilir.

Telekinetik çalışmalar yapmanın insana bir yararı varmıdır? Evet vardır. Kimse gösteri yapacak ve bundan para kazanacak diye kural yok. İnsan kendini aştığı sürece gelişir, GEliştikçe kendini tanır kendini tanıdıkça da Yaradanını tanır. İnsanoğlu dünyaya daldıkça kendi aslından uzaklaşır. Uzaklaştıkça da güçlerinden de sıyrılır. Kalp bir kez kapandı mı üzeri çamur örtülü bir deryaya dalar gider. BAkış açısı değişir. Gündelik, sıradan ve monoton bir yaşamın içerisinde kaybolur gider. Sırları keşfetmek, kendini tanımak, bilmek, araştırmak, öğrenmek yalnızca yaşamaktan her zaman daha iyidir.
Aramak, güzel bir çabadır.

criminal_1994

ÇAkra açmanın zararı varmı...
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

yok
criminal_1994

Çakra açınca kendiliğinden kağanıyormu yaw xD yani bu çakra nasıl birşey açıldımı ne yararı oluyor enerjimi doluyo açılan yer annamadım