ben neyim?

Moderatör: Sai

locke

ben neyim?

Okunmamış mesaj gönderen locke »

arkadaşlar son zamanlarda sıkça demir birşeye dokunduğumda elektrik çarpması hissi uyanıyor bayada kuvvetli bir biçimde özellikle arabadan inerken bunun neden olduğunu araştırırken bu siteye rastladım ve çok ilginç konu başlıkları buldum ve size telekinezi terimini ilk defa duymuş birisi biraz olarak kendinmi anlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim;
Ben 6. hissi cok kuvetli birisi olduğuma inanıyorum insanların hareket ve davranışlarını neden yaptıklarını birşey söylediklerinde yalanmı doğrumu olduğunu çok rahatlıkla anlıyabiliyorum örneğin ortamda çok populer ve güvenilir birisine şizofren dediğimde herkes bana çok kızmıştı fakat o insanın 6 yıl sonra şizofren olduğu ve en basından beri anlattığı tüm olayların yalan olduğu anlasıldı 2. olayım rüyalarda net sonuclar yakaladığım cok zamanlar oluyor mac sonucları yasadığım olaylar mesela 6lı ganyan oynadığım yaslarda 19 yasında altılı ganyanı bıraktıktan sonra birgece son ayak 5 8 olarak gördüm ertesi gün ganyan bayinin önünden gecerken yanımda arkadasıma son ayak 5 8 bitecek ben oynıyacam dediğimde arkadasım beni zorla ordan uzaklastırdı ve oynatmadı son ayak 5 8 bitti 3hafta öncede türkiye ligindeki bütün sonucları bildiğim fakat oynamadığımı gördüm ve arkadaslara maclar hakkında tahminler yaptım sivas yenilir bjk fenere yenilir trabzon yener vs vs benimde cebimdeki son 10 lira ile oynamaya gidecekken arabamın aküsü bitti ve doldurmak için gezmem gerekiordu mecburen son 10 liramla benzin aldım iddda yapamadım ve türkiye ligi aynen tahmin ettiğim gibi bitti ve ben oynıyamadığım için çok üzüldüm daha sonra rüyam aklıma geldi ve kendimden korkmaya basladım fakat türkiye kupası macında kendimi rüya görmek için zorladım ve fenerim bu macı 4 1 kazandığını gördüm fakat biz 4 1 yenilirken acaba buseferde tersinimi gördüm die düşünürken skor 4 2 oldu ve ben hayal kırıklığına uğradım :) benzer bircok olay yasadım kendimi coğu zaman özel hissettim çünkü hep zor anlarımda mücizevi şeyler oldu enson işim gereği gecenin bir yarısı dışarı cıkmak zorunda kaldım arabam yoktu dedimki eğer ben özelsem birisi beni alır ve gideceğim yere bırakır dedim içimden ve baktım komsum arabasıyla cıktı yanımda durdu fakat kesin olacağına sartlanıp olmayan seylerde cok oldu buyüzden kendimi çözemedim ayrıca eskiden beri ben askere gitmiyecem diye tuttutmuş gidiyordum ama bunu sakasına diyordum yani içimden gercekten inanarak değil herkeze çürük alacam ve askere gitmiyecem diyordum askerlik zamanım yaklastığında ise sıkıntı yaptım fakat birgün sağlık taramasında hepatit b hastası olduğumu öğrendim ve askere gercekten gidemedim bu hastalıktan dolayı size sorum benim telekinezide yerim varmı varsa teleknazi hepatit b hastaligimi yenmemde bana yardimci olabilirmi? yada bunu gercekten kanimdan silebilecegine inanan arkadas varmi? bu konular hakkinda bana yardimci olursaniz yön gösterirseniz size çok minnetkar kalacam hepinize şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim yalan atabileceğimi yada abarttiğimi düşünen arkadaşlar içinde inanki bu olayların hiçbirinde ne abartı nede yalan var buraya yazmadığım daha bircok olay yasadım

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: ben neyim?

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

6.his sin gerçekten gelişmiş bu özelliğini terbiye edersen harika şeyler yapabilirsin şimdi dönelim hepatit b ye bunu sanırım reiki ile yapabilirsin birde mesela kanserli hastalar nasıl kanseri yeniyorlar tabiki iyi olacağım bu kanseri yeneceğim düşünceleri var o sayede yeniyorlar
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Önce şunu kesinlikle kabul etmen ve buna güvenmen lazım:Beyin mükemmel bir güçtür.. İnsan beyni sonsuz güç gibi bi şeydir..Yani eğer kontrol edebilirsek yapamayacağımız şey yoktur..Beyin gücümüzle çevremizdeki eşyalara nesnelere hükmedebiliriz.. Madem çevremize hükmedebiliyoruz o zaman kendi vücudumuza kolaylıkla hükmedebilmemiz lazım..Yani sen eğer kendini iyilişeceğin yönünde şartlandırırsan iyileşirsin..Hastalığını küçümse, vücudunun hastalıktan kat kat güçlü olduğuna inan ve moralini hep yüksek tut..İnşallah iyileşirsin..
::Welcome to home Bruce::
locke

Okunmamış mesaj gönderen locke »

denedim ama ben normal şekilde denedim sürekli ama yapamıyorum hastalık konusunda devamlı pozitifim zaten ama hastane ortamına girdinmi bu pozitiflik kayboluyor 2 tane ilaç denedim ikiside olumsuz virüs yükümü düşürmedi şimdi 3. ilacı denemem lazım umarım bu yarar cevap veren arkadaslara tesekkürler
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Bi şey değil inşallah sağlığına kavuşursun
::Welcome to home Bruce::

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

inşallah hastalığın geçer bir şey deil
Kullanıcı avatarı
kaplangoz

Okunmamış mesaj gönderen kaplangoz »

kardes Allah şifa versin inş...
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

ALLAH inşallah maddi ve manevi şifa verir sana.ALLAH hayırlı ömür versin...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
archipallium

Okunmamış mesaj gönderen archipallium »

kardeşim sen kendine inan bu hastalığı atlatırsın şimdiden geçmiş olsun...
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!
Kullanıcı avatarı
DennisEr
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Okunmamış mesaj gönderen DennisEr »

inşallah yenersin hastalığı moralini yüksek tutmaya çalış

“Sizden Gelenler” sayfasına dön