Bişey sorabilirmiyim?
Moderatör: Sai
Re: Bişey sorabilirmiyim?
ben psikolojiden dogru gitmeyi planliyorum tabi once fizik okuyacam belki 3. universite olarak tip okurum beyin cerrahi olup beyni anlamak icin
ben psikolojiden dogru gitmeyi planliyorum tabi once fizik okuyacam belki 3. universite olarak tip okurum beyin cerrahi olup beyni anlamak icin
-
afedersiniz ama ilerleyen adamların ellerine bakın kemikleri gözüküo iğrenç bişi ilerde bizde öle olmuyalım :D
-
mesela videolarda bazı adamların eli hayalet gibi bembeyaz kemikleri çıkçak gibi yani korkunç
ne dedigini anladim ama oyle bir seyin tk ile alakasini anlamadim
-
netenes sen parapsikolojiye gidince sana sadece tk eğitimi vermycklr o adamLara da sadece tk öğretmedlr:D parapskoloji daLı çok geniş öğretebiLdklRi kadar öğrenrLr adam zatn sevdiği içn gtmş hepsiyLe ilgilenicektr;)
Aslinda onlar pek birsey ogretmiyorlar telepati ve yakin konularla ilgili olarak egitim veriyorlar bildigim kadariyla ve diger dediklerini anlayamadim 10 sn daha harcayarak duzgun turkceyle yazar misin?
-
diyorum ki gerçekten de bu dalda uğraşan adamların ıncığı cıncığı çıkıyor sadece telekineziyle uğraşmıyorlar