Türkçe Terimler
Moderatör: Sai
Re: Türkçe Terimler
bunu tamamen yozlasma icin yapmadim bunu turkceyi bu konudada kullanmak istedim kotu birsey mi yaptim?
- ddemmahum
Hayır ama Türkçe'yi büyük harflerle yazıp eki kesme işaretiyle ayırmanı tavsiye ederim..
::Welcome to home Bruce::
- ddemmahum
Büyük harflerle derken yani ilk harfi büyük :Dddemmahum yazdı:Hayır ama Türkçe'yi büyük harflerle yazıp eki kesme işaretiyle ayırmanı tavsiye ederim..
- ddemmahum
Biliyorum telefonla giriyorsun zor oluyor ama çok önem veriyorsan bu zorluğa katlanmalısın ;)
kesme isareti koymak cok zor ve buyuk harfle baslamakta dikkat edecegimi biliyorsun beni opera mini kullananlar anca tam olarak anlar
buyuk yazip kesme isareti koymak onceki mesajimi yazmak kadar zaman aliyor , buradan anlayabilirsiniz
- ddemmahum
Şimdi bilgisayardayım, Türkçe'ye olabildiğince uyacağım. :) Şu kısa zamanda telefonda kullanamadığım karakterlerin acısını çıkaracağım. Örneğin; i,ü,ğ,ç... gibi harfleri doya doya kullanacağım.
- ddemmahum
- archipallium
bu babam için>>Çnetenes yazdı:Şimdi bilgisayardayım, Türkçe'ye olabildiğince uyacağım. :) Şu kısa zamanda telefonda kullanamadığım karakterlerin acısını çıkaracağım. Örneğin; i,ü,ğ,ç... gibi harfleri doya doya kullanacağım.
bu anam için>>Ü
bu kardeşim için>>Ö
bu da benim için>>Ş
zuha...XD
Buruk bir zafer kazanmak kadar iyi bi o kadarda kötü bi durum benimki!!