Lunarkinezi ile enerji boşalımı
-
Lunarkinezi ile enerji boşalımı
Arkadaşlar öğrendiğim kadarıyla lunarkinezi negatif enerji kullanma kinezisidir. Ben lunar kineziyi kullanarak içimdeki negatif enerjiyi bir yere boşaltmak istiyorum. Ne tür imajinasyon kullanmalıyım ? Ayrıca bunun bir tehlikesi var mı ?
- levitasyon
Re: Lunarkinezi ile enerji boşalımı
kimsenin dokunamıyacağı metale bakarak tüm negatif enerjinin ona aktığını imaje et hafiflediğini hisedersin ancak unutma eneji metale yüllendikten sonra kimse metale dokunmamalı. Telekinzi çalışmalarında kavanoz iğne pinpon topu ip ve bantla yapılan düzenekteki iğne ola bilir. Metale enerji boşaltıldıktan sonra kise dokunmasın tehlikelidir.
Herkesin dayana bileceği bir enerji vardır seni zorlamayan enerji başkasını öldüre bilir. Onun için özellikle senden küçükler bu metale dokunmamalı. Bu arada eneji boşaltmakiçin iğneyi kavanozdan çıkarmaya gerek yok benim mekanizmam devalı bi köşede duruyor. kavanzu 3 ay önce hazıladım kapağını açmadan kulanıyorum işe yarı yor.
Herkesin dayana bileceği bir enerji vardır seni zorlamayan enerji başkasını öldüre bilir. Onun için özellikle senden küçükler bu metale dokunmamalı. Bu arada eneji boşaltmakiçin iğneyi kavanozdan çıkarmaya gerek yok benim mekanizmam devalı bi köşede duruyor. kavanzu 3 ay önce hazıladım kapağını açmadan kulanıyorum işe yarı yor.
Zihninizde canlandırabildiğinizi, ellerinizde de tutabilirsiniz.
- iynx
lunarkinezi ile negatifini boşaltmazsın.. lunarkinezide başarılı olmak için negatif enerji üretmen gerekir.. yani kısaca karanlık tarafa kayman lazım.. buda işin doğası sebebiyle enerjini yok etmene engel olacaktır.
-
öğrendiğinizz her ingilizzcee kelimeninn sonunaa ekleyinn kineziyyii olsun bitsinn..alla alaa yaaa....
majisyen....
- fenomen
- Yönetici

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- iynx
hahahha... tamam dostum.. sen söyle adını.. 

- fenomen
- Yönetici
mervini kizdirmayin b ir tanedir o. Ulquiorrayla beraber
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
-
2sne önce sınıfta önümdekilerin başına kendi baş ağrımı aktarıyordum bunu öylesine yapıyordunm ama oluyordu en geç 5dk içinde başım ağrıyor die yanındakine dönüyorlardı xD
-
Peki başka neler yapabiliyorsun??bars yazdı:2sne önce sınıfta önümdekilerin başına kendi baş ağrımı aktarıyordum bunu öylesine yapıyordunm ama oluyordu en geç 5dk içinde başım ağrıyor die yanındakine dönüyorlardı xD
Aklım Fikrim Deme Hepsini Öldür
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
Göl Gibi Görünebilir Ama
"O" Çöl Diyorsa Çöldür...
-
başka fark ettiğim birşeyim pek yok galiba ama araştırcam... belki baş ağrımı topraklayabildiğim gibi başkalarınıda rahatlatıyor olabilirim.. öyle bir şeyler hatırlıyorumPsycho yazdı:Peki başka neler yapabiliyorsun??bars yazdı:2sne önce sınıfta önümdekilerin başına kendi baş ağrımı aktarıyordum bunu öylesine yapıyordunm ama oluyordu en geç 5dk içinde başım ağrıyor die yanındakine dönüyorlardı xD

-