astral...
- ddemmahum
-
Re: astral...
Kuldan korkma yalnız ALLAH'tan kork.Sonuçta oda ALLAH'ın bir kuludur.Cinlerden korkucağına hayatta senle uğraşan insanlara karşı önlem al.Bu sana hayat tavsiyesi Cin en fazla çarpar.Eğer ihlaslıysan hiç bir şey yapamaz.Ayetel kürsi yi okuduğunda cinler ölebilirmiş.Senin peşinde bir Cin varsa Ayetel Kürsi oku sana bulaşamaz yada ölür.Sadece ALLAH'tan kork.Cin den çok insanlara karşı önlemler al bunu unutma hep insanlar yüzünden bu tür şeylerden korkarız cin de sana bulaşması için bir insanın sana büyü yapması lazım yoksa cin durduk yere kimseyi çarpmaz bunu sakın unutma.AStrala çık ve yaptıklarını bizle paylaş...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
bunu sen mi diyorsun? :D istemeden astrale cikarim diye uyumayan sen :D ama dediklerin dogru, yigidi oldur hakkini yeme
- UmuT
ya bu astral near dead exprience gibi bişe mi hani bazı insan lar komaya girince near dead exprience yaşıomuş bedenden çıkıp yükseldiğini görüyomuş sonra ya cenneti gördüğünü iddia ediomuş yada cehennemi bunun gibimi anlatamadım tabi ben google ye ölüme yakın deneyim yada near dead exprience yazın yada nde yazın oda olur :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
- ddemmahum
- beceriksiz
az önce http://www.nderf.org/ a girdim insanların anılarını okudum (google translate sağolsun:D) hepside korkudan altına .......mış (Near Death Experience Research Foundation)
1932. Mari Luz CB NDE English expanded version 6/10/2009 From Spain, original in Spanish, translated to English by Simon A. I was looking down on the whole schoolyard from above, as though floating in the air, and could see my fellow-players weeping and crying out. I was to their right, the teacher had his back to me, kneeling over a girl who was laid out on the ground. Approaching, I asked what was going on, but nobody answered me. The teacher was shaking her and slapping her with the palm of his hand on her face, and at this point I realised that the girl on the ground being slapped was me. I had my mouth open and my eyes were open too, but vacant. The teacher (at the same time as he tried to revive me) was shouting, Oh my God, Oh my God, wake up... From my position (above and to the right of the whole scene) I could see everything that happened over the whole schoolyard with great clarity, the children and the people by the fence.
Child NDE.
1932. Mari Luz CB nde İngilizce, İspanyolca, İngilizce Simon A. tarafından tercüme orijinal Ben yukarıdan tüm okul bahçesi üzerinde gibi havada yüzer rağmen, aşağı arıyordum arkadaşım görüyorduk İspanya Gönderen sürümü 6/10/2009 genişletilmiş oyuncular ağlama ve ağlama. Ben onların doğru olduğunu, öğretmen olan yerde bir şekilde bir kız üzerinde kneeling bana sırtını vardı. Yaklaşıyor, ben neler olduğunu sordum, ama kimse bana cevap. Öğretmen onu ve yağ çekme ona yüzüne elini bir hurma ile ve bu noktada bu yere kızı tokatladı olarak gerçekleştirilen bendim sarsıntı oldu. Gözlerimi açık da, ancak boş olduğunu ağzımdan açık vardı. Öğretmen aynı zamanda (olarak beni canlandırmaya çalıştım), Aman Tanrım bağırmak oldu, Aman Tanrım, uyan ... Bütün sahnenin sağ konum (yukarıda ve) Gönderen O çitin büyük açıklık, çocuklar ve insanlar ile tüm okul bahçesi üzerine oldu her şey gördüm.
Çocuk nde.
(ç)alıntı
1932. Mari Luz CB NDE English expanded version 6/10/2009 From Spain, original in Spanish, translated to English by Simon A. I was looking down on the whole schoolyard from above, as though floating in the air, and could see my fellow-players weeping and crying out. I was to their right, the teacher had his back to me, kneeling over a girl who was laid out on the ground. Approaching, I asked what was going on, but nobody answered me. The teacher was shaking her and slapping her with the palm of his hand on her face, and at this point I realised that the girl on the ground being slapped was me. I had my mouth open and my eyes were open too, but vacant. The teacher (at the same time as he tried to revive me) was shouting, Oh my God, Oh my God, wake up... From my position (above and to the right of the whole scene) I could see everything that happened over the whole schoolyard with great clarity, the children and the people by the fence.
Child NDE.
1932. Mari Luz CB nde İngilizce, İspanyolca, İngilizce Simon A. tarafından tercüme orijinal Ben yukarıdan tüm okul bahçesi üzerinde gibi havada yüzer rağmen, aşağı arıyordum arkadaşım görüyorduk İspanya Gönderen sürümü 6/10/2009 genişletilmiş oyuncular ağlama ve ağlama. Ben onların doğru olduğunu, öğretmen olan yerde bir şekilde bir kız üzerinde kneeling bana sırtını vardı. Yaklaşıyor, ben neler olduğunu sordum, ama kimse bana cevap. Öğretmen onu ve yağ çekme ona yüzüne elini bir hurma ile ve bu noktada bu yere kızı tokatladı olarak gerçekleştirilen bendim sarsıntı oldu. Gözlerimi açık da, ancak boş olduğunu ağzımdan açık vardı. Öğretmen aynı zamanda (olarak beni canlandırmaya çalıştım), Aman Tanrım bağırmak oldu, Aman Tanrım, uyan ... Bütün sahnenin sağ konum (yukarıda ve) Gönderen O çitin büyük açıklık, çocuklar ve insanlar ile tüm okul bahçesi üzerine oldu her şey gördüm.
Çocuk nde.
(ç)alıntı

evet olumde once tunelden gecilir ki bu uzun mevzudur soran olursa anlatirim sonra bir isik gozukur sonrasina gidipte geri yasama donen kimseyi bilmiyorum
- UmuT
işte bun nde yaşayanlar ışığı görüyomuş mesela pozitif nde görenler beyaz gurur veren insanın içinin temizlendiğini hissettiren bir ışık görüyolar ve tabiki uzun bi tünel bu ışık tünelin ucunda fakat nde yaşayanlara bir türlü daha zamanlarının gelmediğini söylüyen bi ses duyuyolar ve tekrar dünyaya dönüyolar pozitifi bu ama negatifi berbat mış yani direk cehenneme ait bi tünel görüyolar ve tünel in duvarları yüz lerle kaplı ve yüzler ağlıyıp inliyor tünelin sonunda ise kalp gibi atan kırmızı bir ışık var ve bunlar o ışığın olduğu yerde şeytanı gördüklerini iddia ediyolar şeytan bunlara hayat veereceğini fakat ona bağlılık yemini etmelerini istiyo onlarda yaşamak için edio tabi ve bunlara vaad edilen oluyo dünyada bi sedyede tekrar gözlerini açıolar tabiki ettikleri yeminden dolayı başlıyolar pisikopatlığa satanist liğe fakat gördüklerini kimseye anlatmıyolar ve bunlara ışıksızlar deniyo ettikleri yemine de araf yolcularının andı dendiğini gördüm jean cristophe grange in şeytan yemini adlı kitabından daha fazla bilgi edinebilir siniz
- UmuT
bu arada negatif nde görenler in sayısı çok çok az ama pozitif nde yaşıyanlar bildiğim kadarıyla 5 komaya giren insandan 1 tanesi pozitif nde görüyo
-