Hock Metodu İle Kaşık Bükme - Bükemeyen Kalmıycak!
telekinezi ile kaşık bükme, kaşık nasıl bükülür, kaşık bükme tekniği, hock tekniği ile kaşık bükme, hock tekniği
Re: Hock Metodu İle Kaşık Bükme | Bükemeyen Kalmıycak!
başka yöntemler bulun bu yöntem en tehlikeli telekinezi olaylarındandır bir anlık konsantre bozukluğu veya ters bir hareket anında etrafınızı yakabilirsiniz !!!
ciddiyim

- fenomen
- Yönetici
yakmakmi
zaten konsantre gitdiyi anda senin elinin sicakligi yerinde kalir ne azalir ne cogalir ayrica dusunce enerjisi ile etrafi yakmayi ben hic duymamisdim 

Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
xxmustixx;
İlk denemende başarman düşük bir ihtimaldir zaten denemelerine devam et.
İlk denemende başarman düşük bir ihtimaldir zaten denemelerine devam et.
Saçmalama arkadaşım, kimse kimseyi yakmaz konsantresi bozulunca.cseyfeli yazdı:başka yöntemler bulun bu yöntem en tehlikeli telekinezi olaylarındandır bir anlık konsantre bozukluğu veya ters bir hareket anında etrafınızı yakabilirsiniz !!!ciddiyim
Geri döndüm
- k3mal_r4p
güzelmiş arkadaşım videonu izledim ama şimdi youtube kapalı dıger arkadaslar bunu nasıl ızlıcek ızlemeyı beceremeyenler bana ozel msaj atsın ama denıjecem
NİCE İNSANLAR GÖRDÜM ÜZERİNDE ELBİSE YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
NİCE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK
- sil3nc3r
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- onuryilmaz01992
Bi kez denemeyle yapılsaydı. Her deneyen mentalist olurdu. Denemelerine devam etmelisin.xxmustixx yazdı:bn yapamadım bak yapamayan warmış demekki
Başlamak demek başlangıçta olmak demektir. Bir kaç kez aynı şeyleri yapmaya çalışıp bıkıp usanmak değil.Demekki bazı şeylerin devamı gelmelidir.
MENTALİZM
MENTALİZM
-
- SeRsErİ
gerçekten güzel bi çalışma olmuş da yanlız arkadaşlar benım yaşım daha 15 bu işe yeni yeni başladım her akşam 10 dk çalışıyorum.. sızce yeterlı mı ?
- SeRsErİ
arkadaşım gerçekten süper hazırlamışsın ellerine saglık da yanlız bi sorum olucak ben daha yenıyım yani benm senin gösterdigin yöntemlemi yoksa 2 parmaklamı yapmam daha kolay olur ve gunde ne kadar çalışmalıyım...
yardım pls 

- SeRsErİ
-