Rüyam Yorumlarınızı Bekliyorum...
Moderatör: Sai
-
Rüyam Yorumlarınızı Bekliyorum...
Rüyamda levitasyon yapıyordum cisimleri bardakları kağatları uçuruyordum tabağı tk ile itiyordum.Rüyamda auralarımı gördüm sağ elimde kocaman turuncu ışık sol elimde beyaz ışık vardı sabah namazından sonra böyle rüyalar görmeye başladım sizce neden bir yorum yapın yardımcı olun yorumlarınıza teşekkürler...Kendimi sanki çok iyi bir telekinezi üstadı gibi sanıyorum rüyalarımda.Uykudan uyanınca kendimi gerçekten öyle biri sanıyorum.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- ddemmahum
Re: Rüyam Yorumlarınızı Bekliyorum...
Banada çok oldu takma kafana..Yani klasik rüyalar çok uğraştığın için hafızana yer etmiş..
::Welcome to home Bruce::
ben de rüyamda uyuduqum yataqı uçuruodum,sonra bigün tencereyi döndürdüğümü gördüm,bikaç gün sonra annem küçük bi tencereyi yıkayıp kurusun diye yere bırakmıştı,gözüme takıldı birden,acaba rüyamdaki gibi döndürebilir miyim diye,işin dalgasındaydım bi de baktım az bişi döndü çok heycanlandım soora durdu heycanlanmasam demek neler olacaktı:) o nedenle bu tür rüyalar iyidir kanki:)
bende 5 kere tk ruyasi yada buna kabusu diyelim su kasigi hamur gibi dusunup eritme olayini deniyordum cevremdeki tum metaller birsey oluyor eriyor yamuluyordu ama bence cok kotu birseydi
bende 5 kere tk ruyasi yada buna kabusu diyelim su kasigi hamur gibi dusunup eritme olayini deniyordum cevremdeki tum metaller birsey oluyor eriyor yamuluyordu ama bence cok kotu birseydi
o da bişey mi ben bi keresin de iri yarı insan azmanı kadın elbisesi giymiş bi gay gördüm xD beni yakalamaya çalışıodu kaçamıodum,sonra artık nasıl sesler çıkarmışsam o sırada annem gelip uyandırdı:) yoksa kimbilir neler olacaktı xD
-
Rüyamda auralarımı gördüm sağ elim farklı sol elim farklı renk ti?sizce??olabilirmi?
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
insanin iki yaninin farkli yuke sahip olmasida etkili olabilir
bir yaz gecesi rüyası görmüşsün:)zihnin sürekli telekineziyle meşgul olduqu için ve aklında sorular dolaşıp durduqu için rüyanda bir takım işaretler belirmiş:)bir açıklaması vardır elbet...
ben pek rüya görmezdim ta kii parapsikolojiyle ilgileninceye kadar...
hiç hayal bile edemeyeceğim şeyler görmeye başladım
uyumadan önce aklında hep bi soru olsun cevabını öğrenmek istediğin,muhtelemen rüyana gelecektir:)
ben pek rüya görmezdim ta kii parapsikolojiyle ilgileninceye kadar...
hiç hayal bile edemeyeceğim şeyler görmeye başladım
uyumadan önce aklında hep bi soru olsun cevabını öğrenmek istediğin,muhtelemen rüyana gelecektir:)
- UmuT
ben im gördüğüm rüyalar acaip oluyo mesela bikere yerde 1 çanta dolusu 100dolar buldum rüyamda tam aldım eve geliodum uyandım bi baktım çanta yok ortalıkta yatağın altına bile baktım :D bide rüyamda tv nin kumandasıyla oynuyodum bi uyandım parmağımı kumanda gibi tutmuş basıp duruyorum :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.
-